Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Οσο γιά τόν ξυλότορνο είναι τό μόνο εργαλείο πού δέν μέ συγκινεί καθόλου μά καθόλου,μπορεί να κάνει "παπάδες" αλλά προσωπικά δέν μού κάνει τό λεγόμενο "κλίκ",και μετά βεβαιότητας δέν πρόκειται νά αγοράσω,ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μεσοπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα

Ποτέ μην λες ποτέ!!!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Έιναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που το γράφεις και μου κάνει εντύπωση...
Μήπως το "δουλεύεις"στο μυαλό σου; :flipout:

Eμ τό γράφω γιά τέταρτη φορά,γιατί μέ τσιγκλάτε κάθε τόσο γιά τόρνο,άν ήταν θά τόν είχα αγοράσει πρό πολλού,έτσι καί αλλιώς τσάμπα πράμα είναι :flipout:.

Ποτέ μην λες ποτέ!!!:flipout:

Σέ αυτό Παναγιώτη είμαι σίγουρος καί κάνε save τό παρών μύνημα νά μού τό θυμίζεις,μού φαίνεται ότι εσύ θά τόν πάρεις στάνταρ τόν ξυλότορνο,μιάς πού ούτε η πριονοκορδέλα ούτε καί η επιτραπέζια σέγα σέ συγκινούσε μέχρι πρίν λίγους μήνες.:flipout:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κύριοι σας ευχαριστώ.
k. Babis το μακρύ τρυπάνι ήταν μέσα στην παραγγελία από Αγγλία που μου στείλατε. Είναι αυτό που δεν είχαν κ το περίμενε κάποιες ημέρες. Βολεύει πολύ.

Dim για τις κατασκευές απλά .....πνέω τα λοίσθια.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αν δεν πάρεις τόρνο ΔΕΝ έχεις ολοκληρωμένο εργαστήριο.

Αν δεν πάρεις τόρνο ΔΕΝ έχεις ολοκληρωμένο εργαστήριο.

Ακριβώς έτσι είναι !!!

Και η ταπεινή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ίσως λανθασμένη άποψη με την ελάχιστη εμπειρία που έχω είναι πως αν σε κάποιον αρέσει το ξύλο , δηλαδή η μυρωδιά του η υφή του η ζεστασιά του , η πολυμορφικότητά του , η εμφάνιση του και έχει την δυνατότητα (χώρο -χρήμα- καλή γυναίκα ) και κάτι έστω και στο ελάχιστο από φαντασία μέσα του και δεν έχει τόρνο είναι σαν να είναι κάποιος ζωγράφος και να μην έχει πιάσει ποτέ πινέλο στο χέρι του , καλά τα μολύβια και τα παστέλ αλλά σαν το πινέλο ''δεν έχει ''' χαχαχα !!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Eμ τό γράφω γιά τέταρτη φορά,γιατί μέ τσιγκλάτε κάθε τόσο γιά τόρνο,άν ήταν θά τόν είχα αγοράσει πρό πολλού,έτσι καί αλλιώς τσάμπα πράμα είναι :flipout:.

Βρε εκατό φορές να το γράψεις δεν με πείθεις...
Το αντίθετο μάλιστα, όσο το γράφεις τόσο θα ξέρω οτι σε βασανίζει. :flipout:
Ούτε εγώ τον είχα σκεφτεί ποτέ σοβαρά τον τόρνο. Μέχρι που κάποιος πολύ αγαπητός φίλος, απ´ τα ιδρυτικά μέλη αυτού του χώρου και τώρα κατασκευαστής εκπληκτικών ηχείων μου είπε οτι "έτσι και ξεκινήσεις να δουλεύεις με τόρνο θα τρελαθείς".
Τον άκουσα και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα... :flipout:

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Χαχαχαχαχα ωραία ανακάλυψη, θα το φτιάξω κι εγώ.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ απλά, είσαι εκτός ανταγωνισμού στην ποσότητα των κατασκευών.

Καλημέρα.
Από χθες το απόγευμα επισυνάπτω κ σχετικά video από το YouTube αλλά δεν τα εμφανίζει στο Forum μετά.

Αφήσαμε μπρελόκ, κλεψύδρες κ.λ.π. και περάσαμε στην άγρια φύση ; για να δούμε τι θα δούμε ακόμα..

stay tuned with our pappou !

Ευχαριστώ Αγρότη μου.
Ξέρεις τι είναι Αγρότη μου να πηγαίνεις σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Πάτρας κ να βλέπεις εκεί τα έργα σου? Καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι!
Ι. Ο. Π. Πάτρας για τους γνωρίζοντες.

Ευχαριστώ Αγρότη μου.
Ξέρεις τι είναι Αγρότη μου να πηγαίνεις σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Πάτρας κ να βλέπεις εκεί τα έργα σου? Καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι!

Οπωσδήποτε. εκτός από τη χαρά της προσωπικής εργασίας είναι και η χαρά της αποδοχής των έργων σου από τους γύρους σου, κοντινούς ή μακρινούς.

Δείχνει θαυμασμό, αρέσκεια και εκτίμηση για το έργο σου.

Είναι σαν να αγοράζεις ένα κοστούμι, ή ένα καλό ρούχο τέλος πάντων. το φοράς και το χαίρεσαι. το χαίρεσαι όμως περισσότερο αν αρέσει και σε άλλους.

Ευχαριστώ Αγρότη μου.

Άνοιξες τα πανιά σου Κώστα!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δώσε καγκουρό στό λαό σου Κώστα :SFGSFGSF:

Dim για τις κατασκευές απλά .....πνέω τα λοίσθια.

Τό βλέπω τό βλέπω,άλλαξε φανέλα,μάς βρήκες μικρούς καί μάς δουλεύεις όλους κανονικά καί μέ τόν νόμο.

Σήμερα έφτιαξα άλλο ένα κούνελο μέ πασχαλινό αυγό,γιά να κάνει γιά λίγο παρέα στόν άλλο,γιατί αύριο θά φύγει γιά δωράκι.

lag110.jpg

lag210.jpg

Μπράβο Dim.

Ήθελα κ εγώ κάτι να φτιάξω αλλά έφαγα κ ήπια πολύ στο μαγαζί οπότε από αύριο πρώτα ο Θεός.

Συνεχίζεται.....

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δώσε καγκουρό στό λαό σου Κώστα :SFGSFGSF:

Τό βλέπω τό βλέπω,άλλαξε φανέλα,μάς βρήκες μικρούς καί μάς δουλεύεις όλους κανονικά καί μέ τόν νόμο.

Σήμερα έφτιαξα άλλο ένα κούνελο μέ πασχαλινό αυγό,γιά να κάνει γιά λίγο παρέα στόν άλλο,γιατί αύριο θά φύγει γιά δωράκι.

lag110.jpg

lag210.jpg

:SFGSFGSF: