Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο Κωστα και αυτο.Χρησιμο bit η ρασπα της proxxon Μηχαλη και στα υπόψην θα είναι όμως αρκετά ελεγχόμενη σε λεπτομέρειες αραγε; η κουταλα παντωσ θα ειναι καθαρα διακοσμητικη και συγκριτικα με τησ αλεσ που εχω στο μυαλο μου η πιο ευκολη.Νικο μου σευχαριστω υπομονή και ξυλογλυπτική πάνε πακέτο αν τελειώσει το δεύτερο τότε τα χέρια δεν παίζουν τον πρώτο ρόλο αλλά τα μηχανήματα και η χαρά της δημιουργίας αγγαρεία.

:a0210:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλημέρα.
Μία απλή κατασκευή με πεύκο, για δοκιμή της στενής κορδέλας (6 mm) στην πριονοκορδέλα. Κόβει & στρίβει υπέροχα.

Ωραίο λιτό καί απέριττο. :a0210:

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλησπέρα παιδια Σήμερα έφτιαξα αυτο το πουλάκι με την dsh για δοκιμή δυνατή σεγα.δεν ηξερα σε πιο νήμα να το ποστάρω
b202db6ba9a2f83d5b7ea90f99e840a6.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλησπέρα παιδια Σήμερα έφτιαξα αυτο το πουλάκι με την dsh για δοκιμή δυνατή σεγα.δεν ηξερα σε πιο νήμα να το ποστάρω
b202db6ba9a2f83d5b7ea90f99e840a6.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πες κι άλλα για τη σέγα (αλλά στο σωστό νήμα). Ψήνομαι να την αγοράσω κι εγώ...

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μπραβο Ανδρεα!
Κανε του και μια τρυπουλα με τρυπανακι 2μμ για να βλεπει το κακομοιρο το πουλακι :)

Σιγα σιγα θα πρεπει να αρχισεις και να τα χρωματιζεις.
Βεβαια το λαδι (λινελαιο και τα συναφη) δεν ταιριαζουν στο πευκο/ελατο, ισως με καποιο ακρυλικο χρωματακι η χρωμα ανιλινης (stain).

Αν θελεις και να γυαλισει μετα, μπορεις να βαλεις βερνικι αχρωμο ματ η σατινε, ειτε καλυτερα παστα κεριου.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα ΚΑΙ αυτό πανέμορφο (όσο και αν εσύ το λες απλη κατασκευή)

Κώστα ΚΑΙ αυτό πανέμορφο (όσο και αν εσύ το λες απλη κατασκευή)

Καλημέρα κ σε ευχαριστώ.

Κώστα σκέψου να συμπληρώσεις ένα σετ με άλλα 3 με τις άλλες φυλές της τράπουλας.
Καλή αρχή Αντρεα με το πουλακι .

Καλημέρα Pan. Δεν είναι άσχημη ιδέα αλλά είναι τόσα πολλά που θέλω να φτιάξω που δεν ξέρω τι να πρωτοξεκινήσω. Έχω ένα γεμάτο ντοσιέ με φωτοτυπίες "ιδεών", free pattern, project για την κορδέλα κ τον τόρνο κλπ. Θα κ δείξει.

Ανδρέα ωραίο το πουλάκι, αλλά όπως είπε κι ο Μιχάλης δώσε του λίγο χρώμα και λίγο όραση !

Πάμε λίγο...!
833ab069a424fed28f50c2c28e64ab55.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάμε πολύ όχι λίγο. :a0210:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ευχαριστώ Αγρότη μου.
Ξέρεις τι είναι Αγρότη μου να πηγαίνεις σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Πάτρας κ να βλέπεις εκεί τα έργα σου? Καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι!
Ι. Ο. Π. Πάτρας για τους γνωρίζοντες.

To εχω ξαναπει ...αλλα αυτα τα ανθρωπακια ειναι πολυ ωραια , τα γουσταρω πολυ :)

costas φτιαξε κανα δισκοβολο , κανα ποδοσφαιριστη .Μια οξυγοκολλιτσα ειναι (η ενα τρυπημα) ... να χαζεψουμε και εμεις :))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

To εχω ξαναπει ...αλλα αυτα τα ανθρωπακια ειναι πολυ ωραια , τα γουσταρω πολυ :)

costas φτιαξε κανα δισκοβολο , κανα ποδοσφαιριστη .Μια οξυγοκολλιτσα ειναι (η ενα τρυπημα) ... να χαζεψουμε και εμεις :))

Καλημέρα σε ευχαριστώ πού. Ίδωμεν .......

Mπραβο Κωστα, πολυ ωραιο !!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πάμε λίγο...!
833ab069a424fed28f50c2c28e64ab55.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάαααααρα πολύ ωραία, λίγο χρώμα δώσε μόνο. πιατεύω θα δείχνουν ακόμα καλύτερα.

Καλό απόγευμα να έχουμε.

Τα σχέδια από την φίλη μου την Jolien.

Ωραίο !!! αλλά που είναι το βίντεο ??? Τι την έφτιαξες την περιστροφική πασαρέλα ....

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραίο !!! αλλά που είναι το βίντεο ??? Τι την έφτιαξες την περιστροφική πασαρέλα ....

Μη με μαλώνεις Μάστορα δεν έχω πολύ χρόνο........
https://youtu.be/yMbAXmp0YfQ

Έτοιμο για απογείωση.