Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Χαχαχαχα!!!
Μπάμπη να πάρουμε μια συνεταιρικα????
Χαχαχαχα!!!
Χαχαχαχα!!!
Μπαμπίνο είσαι κακή επιρροή για τα μέλη, θα σε βάλω σε ignore list !!! :damnyou::BDGBGDB55:
Συγχαρητήρια, πολύ καλό! Νομίζω έφτασε η στιγμή να ετοιμάσεις κατάλογο και να αρχίσεις να δέχεσαι παραγγελίες...
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Ήδη πήρα δύο παραγγελίες...
Ε, με τετοια εξοχη εργασια και προσοχη στη λεπτομερεια, δεν μου κανει καμμια εντυπωση. Μπραβο σου και παλι Δημητρη!!
Κι αν εμένα με βάλεις σε ignore list το Χιώτη τι θα τον κάνεις, θα τον εκτελέσεις;![]()
Xρησιμες παρατηρησεις Δημητρη.
Αναφορικα με την μεγαλη σεγα της proxxon, την ακριβοτερη εννοω, ποιες διαφορες εντοπισες εκτος απο πολυ βολικο συστημα αλλαγης λαμων πανω στο τραπεζι και που ετοιμαζεις 2-3 λαμες με τα αντιστοιχα ανταπτορακια εκμηδενιζοντας ετσι την χρονοβορα και ενοχλητικη αλλαγη της λαμας. Δηλαδη εχεις διαφορες λαμες ετοιμες πανω στα ανταπτορακια, και αναλογα ποιο ειδος λαμας θες, κανεις σε δευτερολεπτα την αλλαγη.
Καλά έκανες, εδώ μέσα είναι ό,τι πρέπει.
Ξέρεις πως αισθάνομαι; Σαν να μου πήρε ο πατέρας μου το πρώτο μου ποδήλατο και μου ποστάρουν τον Βαλεντίνο Ρόσσι.![]()
Ο καθένας στο είδος του. Πάντως τπτ δεν είναι αδύνατο να γίνει. Το Youtube μεγάλο σχολείο και πηγή ιδεών-οδηγιών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.