mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Τρομερό και πλήρες κατατοπιστικό το φωτορεπορτάζ Μιχάλη....!!!! :a0210: :SFGSFGSF: Kepp on the good work!!!! :award:
Έτσι φαίνεται γιατί μετά θα γίνει κάδρο και θα το έχεις να το βλέπεις . Δεν είναι ένα βιβλίο ευχών που θα μπει σε ένα συρτάρι .Παρα πολυ ομορφη ιδεα να γραφεις ευχες επανω στις καρδουλες και να τις βαζεις στο βαζο!
Εγώ χρωστάω αυτή τη φώτο . Η γυναίκα μου μου κραταει μούτρα που δεν είχα κάνει και για εμάς ένα ...![]()
Η τροφή του καλλιτέχνη είναι το χειροκρότημαΠολύ όμορφο έγινε.
Κάθε ευτυχία στο ζευγάρι.
Γειά στα χέρια του μάστορα / καλλιτέχνη.
Μπραβο Νεκταριε, απλα και χρησιμα πραματα απο ρεταλια! :2thumb22sup:
Τις αυλακωσεις για τα συρταρακια λες οτι τις εκανες με το δισκοπριονακι ρυθμισμενο σε ελαχιστο υψος ~3-4 χιλιοστων και περασμενο 3-4 φορες για να πιασεις το πλατος του MDF?
Στο παγκοπριονο δεν βολευε καλυτερα?
Ωραία η μινιατούρα . Αν κρίνω από την dremel λιλιπούτεια. Αν δεν κάνω λάθος έχεις και την μικρή proxxon . Δεν σε βολεύει;Φτιαχνω ενα ξυλινο ελικοπτερακι αλλα μεχρι να τελειωσουν τα κολληματα των εξαρτηματων εφτιαξα και κατι μινιατουριτσες του πενταλεπτου![]()
Εδω ενα ασχημο χερι μπρελοκ και μια φιγουρα που δεν θυμαμαι τι ακριβως ειναι αλλα μου αρεσε.
![]()
Απο ξυλο οξιας ολα, το χερι απο σανιδακι οξιας που ειχα αγορασει απο super market της Ρουμανιας που τα πουλανε για προσαναμα barbeque.
H φιγουρα και η βαση της ειναι απο μικρο κουτσουρο οξιας του καυσοξυλα της γειτονιας που κοπηκε σανιδακια με την πριονοκορδελα.
Εδω μια φωτο της φιγουρας, εψαξα το ονομα και λεγεται kokopelli και εχει σχεση με φυλες Ινδιανων της Αμερικης.
![]()
Kokopelli, flute player, symbol of fertility and joy (φλογεροπαιχτης, συμβολο γονιμοτητας και χαρας!)
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.