Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

=Χιωτης
Άμα είναι καλλιτέχνης ο άνθρωπος!!! Δεν υπάρχουν λόγια...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5CC2495B-0629-4575-AAF2-0036E0A4CCF0.jpg85191E31-AD11-4EB7-9B0B-E8B1C5B55520.jpgBC792E5A-7489-4687-9EC1-F69AA171E6D4.jpgΜιχαλη, θαρρεις ηρθε απο καποιο εργαστηριο της Λαπωνιας, φτιαγμενο απο ξωτικα του σαντα! :worshippy:

Για τη χτενα του παππου δεν θα πω τιποτα...

Εσύ τώρα τι θα χτενισεις? Με την απορία θα μείνω.......! :flipout:

Όπως & να έχει μπράβο όμορφα & καθαρά κοψίματα.
Με το πυρογραψιμο δεν το πολύ έχεις & εσύ σαν εμένα !

Εσύ τώρα τι θα χτενισεις? Με την απορία θα μείνω.......! :flipout:

Όπως & να έχει μπράβο όμορφα & καθαρά κοψίματα.
Με το πυρογραψιμο δεν το πολύ έχεις & εσύ σαν εμένα !
Θα σου λεγα αλλα εχει χαρη...:grinning-smiley-043

Oυτε συνεννοημενοι να ημασταν με τις χτενιστρες Νεκταριε :grinning-smiley-043

Ετοιμασα και εγω μια χτενα που ειχε ζητησει ο Γιωργος για την πεθερα του :)
49425154643_1bc33394a6_c.jpg

Απο ενα ρεταλακι εξωτικης ξυλειας wenge παχους 5μμ και το σχεδιο απο το λινκ του Κωστα
49425625701_f435cbbcf5_c.jpg

Κοπηκε σε ελαχιστο χρονο στην μικρη πριονοκορδελα της Proxxon
49425625081_d18402f101_c.jpg

To τριψιμο πηρε αρκετη ωρα λογω δοντιων αλλα βοηθησε αρκετα ο αλοιφαδορος της Proxxon.
49425155203_b0044ec362_c.jpg

Και τελος λιγο λαδακι και ετοιμη η τσατσαρα
49425173728_edc33a065b_c.jpg

Ωραίοι....το ρηξατε στον καλοπισμο με τις δημιουργιε σας...!!!!
Σε κάθε περίπτωση Νεκτάριε και Μιχάλη ωραίες σας βγήκαν...!!!
Καλά χτενίσματα...!!!!

Ρε τι γίνεται με τις χτένες !!! παππού εσύ έδωσες το έναυσμα και τώρα γίνεται πανικός !

Νεκτάριε δεν ξέρω τι υπονοούσε ο παππούς αλλά ελπίζω να έχεις μπόλικες τρίχες στη κεφαλή. όχι τίποτε άλλο, μην πάει χαμένη η κατασκευή, που ομολογουμένως είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !

Μιχάλη να είσαι καλά που με σκέφτηκες. Θα πρέπει να γνωρίζεις όμως ότι εγώ δίνοντας μια χτένα στην πεθερούλα θα πάρω ένα κτήμα δώρο στο χωριό !!!

Υ.Γ. ελπίζω να μην ζητήσεις μερτικό :flipout:

Ευχαριστω συναδελφοι, ηταν απο τα πιο γρηγορα, συντομα και ευκολοτερα projectακια!!

Γιωργο μπορουμε να γραψουμε και αφιερωση με το Laser engraver πανω στη χτενα αν ειναι να παρεις κατι τις ακομα παραπανω :))

χα χα χα καλά το λες δεν το είχα σκεφτεί.

Χωρίς καλαμπούρι πάντως ωραία η χτένα σου. μπορεί σαν κατασκευή να μην είναι απαιτητική αλλά η μερακλίδικη δουλειά ακόμα και σε μια απλή κατασκευή απογειώνει το αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

χα χα χα καλά το λες δεν το είχα σκεφτεί.

Χωρίς καλαμπούρι πάντως ωραία η χτένα σου. μπορεί σαν κατασκευή να μην είναι απαιτητική αλλά η μερακλίδικη δουλειά ακόμα και σε μια απλή κατασκευή απογειώνει το αποτέλεσμα.

Xωρις πλακα για σενα την εφτιαξα Γιωργο!
Ομως θα ερθεις να την παραλαβεις εσυ καποια μερα που εχεις χρονο για να πιουμε και εναν καφε. Θα στην κρατησω μεχρι τις 20/12/2020, μετα θα την δωσω αλλου :)

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Xωρις πλάκα για σένα την έφτιαξα Γιώργο!
Όμως θα έρθεις να την παραλαβεις εσύ κάποια μέρα που έχεις χρόνο για να πιούμε και έναν καφέ. Θα στην κρατήσω μέχρι τις 20/12/2020, μετά θα την δώσω αλλού :)

Αν δεν έρθει μέχρι τότε ο Γιώργος, την θέλω εγώ, που έχω ίσως λίγο περισσότερο πλούσια κόμη απο τον Κυριάκο!!!
:ADFADF1: -bye-