Ξύλο κοπής - σερβιρίσματος με χειρολαβές!
Ξεκουράζεται στο λαδάκι του αφού ρουταρίστηκε & τρίφτηκε πολύ καλά (έγινε ...... βρεφικοπωπουδένιο).
Πιθανόν αύριο η συνέχεια.
Ξύλο κοπής - σερβιρίσματος με χειρολαβές!
Ξεκουράζεται στο λαδάκι του αφού ρουταρίστηκε & τρίφτηκε πολύ καλά (έγινε ...... βρεφικοπωπουδένιο).
Πιθανόν αύριο η συνέχεια.
χαχαχα, καλο θα ειναι να κανω τελικα μισο μετρο επιστομιο Γιαννη, οπως στην φωτογραφια, για να μην εχουμε τετοιες εννοιες))
++++++++
Τελειωσαν και οι αθλοπαιδιές, πινγκ πονγκ και μπιλιαρδακι.
![]()
Μη σου πω και ένα μέτρο με τέτοιο σκληρό ξύλο ούτε χειροβομβίδα γερμανικιά χάχαχα... Πλάκα κάνω μια χαρά πιπα θα είναι και πολύ όμορφη. Μας βάζεις σε πειρασμό αλλά σκέφτομαι ότι θα γίνει αιτία να ξαναρχίσω το κάπνισμα.χαχαχα, καλο θα ειναι να κανω τελικα μισο μετρο επιστομιο Γιαννη, οπως στην φωτογραφια, για να μην εχουμε τετοιες εννοιες))
++++++++
Τελειωσαν και οι αθλοπαιδιές, πινγκ πονγκ και μπιλιαρδακι.
![]()
...
Μας βάζεις σε πειρασμό αλλά σκέφτομαι ότι θα γίνει αιτία να ξαναρχίσω το κάπνισμα.
Είναι ένα δενδρο στον δρόμο που περνάει από το σπίτι του συγχωρεμένου του γαμπρού μου στην Ικαρία. Κάποτε που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι το λένε τσαμπούκο προφανώς τουρκική ονομασία και μου είχε εξηγήσει ότι από αυτό το δένδρο έφτιαχναν τα τσιμπούκια. Από ότι έχω προσέξει η καρδιά του κλαδιού είναι πολύ μαλακή σε αντίθεση με τον εξωτερικό φλοιό. Πιθανόν γι αυτό τα έφτιαχναν αφού μπορούσε να σκαλιστεί εύκολα. Σίγουρα το να κατασκευάσεις μια αληθινή πίπα δεν είναι μόνο δύσκολο αλλά απαιτεί τέχνη και γνώση των ξύλων.Γιάννη, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να φτιάξεις πίπα που να καπνίζεται θές πολύ ψάξιμο πειραματισμό και εξάσκηση, δεν είναι καθόλου απλή κατασκευή.
Πρέπει να πληρεί κάποιες προδιαγραφές, και σε ξύλο και σε σχεδιασμό και σε υλοποίηση.
+1 οπωσδήποτε!Να τυπώσεις θα έλεγα εγώ... θα γίνει ακόμα πιο όμορφο!
Είναι ένα δενδρο στον δρόμο που περνάει από το σπίτι του συγχωρεμένου του γαμπρού μου στην Ικαρία. Κάποτε που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι το λένε τσαμπούκο προφανώς τουρκική ονομασία και μου είχε εξηγήσει ότι από αυτό το δένδρο έφτιαχναν τα τσιμπούκια. Από ότι έχω προσέξει η καρδιά του κλαδιού είναι πολύ μαλακή σε αντίθεση με τον εξωτερικό φλοιό. Πιθανόν γι αυτό τα έφτιαχναν αφού μπορούσε να σκαλιστεί εύκολα.
Χιωτης; Φοβερή υπομονή σταθερότητα και τέχνη. Πολύ όμορφο η γνώμη μου να μείνει στην εμφάνιση όπως είναι αλλά να τυπώσεις τα στοιχεία του αντίστοιχου δίσκου. Συγχαρητήρια... [QUOTE=Babis K Ναι Μπάμπη σίγουρα αυτό είναι φέτος άμα κατέβω θα κόψω κανένα κλαδί να το επεξεργαστώ γιατί δεν του είχα δώσει σημασία [emoji4 said:Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.