Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ρε συ Χιώτη...της άγκυρας το κάγκελο γίνεται εκεί μέσα, μόνο ο Ποπάυ λείπει. Ωραίος πάντως καθώς ότι έχε σχέση με την θάλασσα μου αρέσει. αύριο μεθαύριο τελειώνω την άγκυρά μου και εγώ.
Σήμερα τελείωσα ένα προτζεκτ μίας τεχνικής που ονομάζεται "intarsia". Δεν υπάρχει ακριβής επεξήγηση στα ελληνικά αλλά έχει σχέση με το ... πλέξιμο.
....
Παρακάτω θα σας δείξω την πρώτη-"δεύτερή" μου προσπάθεια φτιάχνοντας μία τουλίπα.
Τα ξύλα που χρησιμοποιήθηκαν είναι πεύκο και οξιά, δεν βάφτηκαν παρά μόνο περάστηκαν με αρκετά χέρια σπρέυ διάφανου βερνικιού.
Ξέχασα να αναφέρω ότι, το βλέπετε βέβαια, για να πετύχεις την τρισδιάστατη όψη περνάς κάθε κομμάτι στο ρούτερ ή τρίβεις τις ακμές με το περιστροφικό εργαλείο για να πετύχεις καμπυλότητα.
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά με τις πληροφορίες και...μείνετε συντονισμένοι για πολλά ενδιαφέροντα προτζεκτ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.