Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σωστός ο Μιχάλης .... γιαυτό οι μαραγκοί το σηκώνουν και το κοιτάνε το κομμάτι (το γνωστό κατά μήκος κοίταγμα) πριν το βάλουν στο μηχάνημα για να δουν αν τελικά "έρχεται" ή το αλλάζουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην του κολλάτε γιατί αυτός μπορεί να έχει και οξυγόνα και ανυψωτήρα αυτοκινήτου που δεν έχει ο Κυριάκος !!!!:ernaehrung004:

Ναι αλλα μικρου αυτοκινητου.... παιδικου δλδ με μπαταριες θα ειναι Νικο....

Χεχεχεχεχε

Βρε ο Μιχαλης τα εχει ολα λεμε!
Μπορει να ειναι μικρα σε μεγεθος αλλα ειναι κομπλε!

Αντε βρε Νεκταριε να παραλαβεις τον ξεχονδριστηρα να τον αξιολογησεις!!!!!!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εγω?

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μιχάλη, αυτό που δείχνεις δεν είναι λίγο πέτσικο, αυτό είναι ένα κυρτό ξύλο. Τι να ισιώσει;
Δεν υπάρχει πλάνη ή ξεχονδριστήρας στον κόσμο που μπορεί να το κάνει αυτό.
Μιλάμε για λίγο πετσικάρισμα, και λίγο πετσικάρισμα εννοούμαι όταν ένα ξύλο πάχους 5 cm πχ χάνει ένα δυό, άντε τρία χιλοστά. Εκει ο ξεχονδριστήρας θα στο φέρει στα ίσια αλλά το ξύλο δεν θα είναι πια 5 cm αλλά 4,7 στην καλύτερη περίπτωση.

Λαθος. Ο Γειτονας σου ο διαβολίκος.

Διαβολάκος!!!

Ναι είναι αλήθεια ότι ο ξεχονδριστήρας δεν ισιώνει τα πολύ στραβά, ωστόσο αν λάβεις υπόψιν ότι προσφέρει πολύ καλύτερο και ακριβώς πλάνισμα σε σχέση με τις πλάνες χειρός, αυτό φτάνει.

προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα γιατί στοιχίζει και πολλαπλάσια από πλάνη χειρός, το πιο φτηνό ενα boston κάνει 260

Καλησπέρα σε όλους , αύριο θα παραγγείλω την κόκκινη επιτραπέζια σένα της EINHELL αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τις ακεφαλες λαμες , πόσο εύκολο είναι να τις βρούμε στην Ελληνική αγορά και από που , ταιριάζουν της proxxon ???

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα γιατί στοιχίζει και πολλαπλάσια από πλάνη χειρός, το πιο φτηνό ενα boston κάνει 260

Εγώ 210 την πήρα Σώτο μαζί με τα μεταφορικά στην πόρτα μου.
Είναι ακριβώς ίδια με την Boston μιας και είναι και οι 2 (καθώς και οι υπόλοιπες) εταιρείες που βάζουν αυτοκόλλητα.

Καλησπέρα σε όλους , αύριο θα παραγγείλω την κόκκινη επιτραπέζια σένα της EINHELL αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τις ακεφαλες λαμες , πόσο εύκολο είναι να τις βρούμε στην Ελληνική αγορά και από που , ταιριάζουν της proxxon ???

Καλως τον!

Ρωτησε το μαγαζι που θα την παρεις, ειτε σε καποιο καταστημα μοντελισμου. Νομιζω οτι οι της proxxon ταιριαζουν σε ολες τις σεγες. Δεν ειναι οπως με τις dremel.
Oμως αν διαθετεις λαμες proxxon, μετρησε τις και οταν πας να αγορασεις την einhel βλεπεις αν ειναι οι ιδιες.

Που εχεις μπερδευτει με τις ακεφαλες λαμες?

Για τις dremel το γνωρίζω γιατί έχω την moto saw και ο πιο σημαντικός λόγος που θα πάρω την EINHELL είναι η δυνατότητα να παίρνει ακέφαλες λαμες όμως ψάχνοντας είδα ότι οι λαμες της proxxon είναι 130 mm και οι μοναδικές που μπορώ να βρω από το net και τον κατάλογο της EINHELL είναι με πίν και έχουν μήκος 185 mm .εκεί είναι που μπερδεύομαι , το κατάστημα θα μου απαντήσει αύριο να υπάρχουν ακέφαλες για την EINHELL (λογικά θα υπάρχουν αφού έχει και ανταπτορακι στη συσκευασία) αλλά θέλω να είμαι 100% σίγουρος.

18.5 εκατοστα λαμα επιτραπεζιας σεγας?? Δεν νομιζω να εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο.

Δυστυχως δεν ειμαι και Ελλαδα να μετρησω τη λαμα της κινεζικης σεγας που πηρα προσφατα (ιδιο σουλουπι με την einhell) για να σου πω.

Αν θες ενημερωσε οταν μαθεις.

Οk ελπίζω να κάνω λάθος και να παίρνει της proxxon. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

127 χιλιοστα ειναι η αποσταση των πιρων στις λαμες της Einhell και 133 το συνολικο μηκος.

μολις μετρησα τις δικες μου που αγορασα απο εδω.

https://www.youtools.gr/ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚ...?search=einhell&sort=p.price&order=ASC&page=3

Δεν βλεπω στο σαιτ τους λαμακια χωρις πιρο αλλα κανε τους ενα τηλ!

Οk ελπίζω να κάνω λάθος και να παίρνει της proxxon. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι παιρνει τις κοινες λαμες (συμπεριλαμβανομενων και των Proxxon). Aλλα αν ρωτησεις πες μας και απο εδω, just our info.

Το ενδιαφερον ειναι δεδομενο. Ειναι χαρα ολων μας να βοηθαμε ο ενας τον αλλον :))

127 χιλιοστα ειναι η αποσταση των πιρων στις λαμες της Einhell και 133 το συνολικο μηκος.

μολις μετρησα τις δικες μου που αγορασα απο εδω.

https://www.youtools.gr/ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚ...?search=einhell&sort=p.price&order=ASC&page=3

Δεν βλεπω στο σαιτ τους λαμακια χωρις πιρο αλλα κανε τους ενα τηλ!

Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω σε ευχαριστώ. λογικά οι διαστάσεις 185*80 *5 αφορούν την συσκευασία. Αύριο περιμένω τηλέφωνο από το μαγαζί για το πότε θα είναι διαθέσιμη και αν υπάρχουν λαμες και προχωράω στην παραγγελία. Αν δεν υπάρχουν λαμες θα πάρω της proxxon.

Ετσι. Αν θες ρωτα τους αν τους ανταπτορες τους δινουν σαν ανταλλακτικο καθως θελω ενα ζευγαρι για την δικια μου!

Η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική , είμαι τακτικότατος αναγνώστης του φόρουμ , και με την καθημερινή ανανέωση του το εμπλουτίζετε με αρκετές ενδιαφερουσες χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες.