Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εγω τιποτα. Εσκυψα το κεφαλι απλα...

Πάντως Νεκτάριε μια απόφαση είναι και πααααααααααααααααααααρα πολύς χρόνος και υπομονή. Όλα γίνονται...

Δεν νομίζω να έβγαλε όλα τα κομμάτια, ακριβώς, με την μία...

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό απόγευμα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σε ευχαριστώ πολύ.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γεια σου ρε πατρίδα ....μερακλή !!!! :ernaehrung004:

Δεν έχω ξανασχολιάσει τις δημιουργίες σου,παρόλο που όλες μου άρεσαν,οπότε θα πω τώρα ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ συνολικά για τα έργα σου!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραιες κατασκευες, εξυπνες!
Μου αρεσε και το πασχαλινο κασελακι.
Πως τα εχεις βαψει?

Ωραίος ο Κώστας μπράβο

Να 'σαι καλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

βλ. φωτο για το βάψιμο.

Έφτιαξα κ ένα σκαμπο για να μαστορευω. Είναι ρυθμιζόμενο για τους διάφορους πάγκους μου.
Μην ξεχνάτε ότι είμαι κ παππούς κ κουράζομαι.
Να σκεφτεί κανείς ότι είμαι 1.90 cm k έχω βάρος 101 κιλά,παρόλα αυτά με εξυπηρετεί ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
Φυσικά είναι c(l)opy paste από το Internet.

Κλίνω ευλαβικά το γόνυ μ`αυτό το σκαμπό!!!!!!!!!!!!!!
Ότι και να γράψω θα`ναι λίγο.Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!

Μερικές ακόμα φωτό από τα ερασιτεχνικά εργαλεία μου.
Γιώργο κ Σάββα (από Πάτρα) ανεβαζω φωτό από το home made τραπέζι για το ρουτερ με πατέντα για το lift του.

Επίσης το κολωνατο δράπανο & την σέγα πάγκου (με τις πατεντες) που σας έλεγα το μεσημέρι λίγο πριν φύγουμε από το Τ.......

Ότι άλλο φτιαξω, αλλάξω ή μετατρέψω θα το ανεβάζω όταν μπορώ.
Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο ή οι Διαχωριστές του site ας με ενημερώσουν μην τυχόν "παρεκτρέπομαι" με τις φωτό.

Βάλε πράγμα φίλε......Χαρά μας να βλέπουμε τέτοιες δημιουργίες!(ως χρήστης μιλάω και όχι ως διαχειριστής βέβαια)

Μερικές ακόμα φωτό από τα ερασιτεχνικά εργαλεία μου.

Γιώργο κ Σάββα (από Πάτρα) ανεβάζω φωτό από το homemade τραπέζι για το ρουτερ με την πατέντα για το lift του.

Επίσης ανεβάζω το κολωνάτο δράπανο & την σέγα πάγκου (με τις πατέντες που σας έλεγα ότι της έχω κάνει για να παίρνει όλες τις λάμες).

Ότι άλλο φτιάξω, αλλάξω ή μετατρέψω θα τα ανεβάζω όταν μπορώ.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο ή οι Διαχωριστές του site, ας με ενημερώσουν μην τυχόν άθελά μου "παρεκτρέπομαι" .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος -

Last edited:

Πολυ ωραια τα ρεσω ,σκαμπο και καλαθι του Πασχα αλλα το σκαμπο του εργαστηριου σου απιθανο!!!

Γεια σου ρε πατρίδα ....μερακλή !!!! :ernaehrung004:

Να είσαι πάντα καλά.

http://www.ana-white.com/2014/09/free_plans/adjustable-height-wood-and-metal-stool

Από εδώ ....πήρα τα σχέδια για το σκαμπο.

Κωστα τι εχεις κανει στο κολωνατο; Εχεις αλλαξει τσοκ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κωστα τι εχεις κανει στο κολωνατο; Εχεις αλλαξει τσοκ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το κολωνατο δεν το έχω πειράξει ακόμα .
Έτσι το πήρα από το Praktiker της Πάτρας με 119,90 .