Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Υπάρχουν σχέδια και για μεγαλύτερες!!

Το πρόβλημα είναι ο χρόνος!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κωστα ωραιος!αν ειναι να τα καιν στο
Τζακι να περασουμε να παρουμε τιποτα!!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κωστα ωραιος!αν ειναι να τα καιν στο
Τζακι να περασουμε να παρουμε τιποτα!!
Αυτί σκέφτηκα κι εγώ Βασίλη, αλλά είναι Ηράκλειο Κρήτης φίλε!

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ποιος θα πρωτοπάρει από αυτά τα ξύλα!!!
Οι εργαζόμενοι ή το avclub!

Χα χα χα

Κώστα ωραίο καί χρήσιμο,είχα φτιάξε τό ίδιο πρίν κάποιους μήνες,μόνο τό κάθετο ξύλο θά έπρεπε νά ήταν στρογγυλό καί όχι τετράγωνο γιά νά ρολάρει εύκολα τό ρολλό μέ τό χαρτί.

Έχω στρογγυλεψει αρκετά τις γωνίες δεν έχει πρόβλημα στο να γυρίζει το χαρτί. Ίσως βέβαια αν ήταν στρογγυλό να γυρνούσε ακόμα καλύτερα ή να ήταν πιο καλαίσθητο!
Το επόμενο!

Μπράβο συνονόματε όπως πάντα άψογος,μέχρι νά τήν γυρίζουν οι moderators,βραχυπρόθεσμα τήν ανέβασα γυρισμένη κανονικά

karavi10.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλλιτέχνης Τζιμάρα!!! ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!!

Πάρα πολύ καλό! Γεια στα χέρια σου!

Μετά από πολλές μέρες απραξίας σας παρουσιάζω μία τελευταία μου δημιουργία intarsia.
Κλασσικά χρησιμοποιήθηκε πεύκο το οποίο βάφτηκε με τα ανάλογα βερνικάκια για να βγει το σχέδιο και στο τέλος περάστηκε με βερνίκι θαλάσσης γυαλιστερό, στο οποίο μετά από μία ώρα πέρασα από πάνω το πιστόλι θερμού αέρα ούτως ώστε να πετύχω το ζάρωμα που βλέπετε. Πιστέψε με ότι από κοντά δίνει μία διαφορετική vintage νότα και όσοι το είδαν ξετρελάθηκαν. Τώρα πια κοσμεί το τζάκι των γονιών μου.

Παρακαλώ αν μπορεί καποιος mod να γυρίσει κανονικά την εικόνα γιατί εγώ ό,τι και αν έκανα δεν τα κατάφερα. Στην επιφάνεια εργασίας την έχω κανονικά και όταν την φορτώνω στα συνημμένα μου την γυρίζει. Ευχαριστώ.
karavi10.jpg

Μπράβο Τζιμάρα.

Πανέμορφο !!!!!

Μου αρέσουν απίστευτα οι μικροαλλαγές που έκανες !!!!!!!!!!!

Πανέμορφο!!!
Μήπως να τα πουλούσες ιντερνετικά σιγά σιγά? :P

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πανέμορφο!!!
Μήπως να τα πουλούσες ιντερνετικά σιγά σιγά? :P

Πολύ καλή σκέψη , ταλέντο έχει αστείρευτο απ'οτι φαίνεται , μπορεί να το βάλει εδώ '' https://www.etsy.com/search?q=intarsia+wood&order=most_relevant&view_type=gallery&ship_to=GR '' και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά !

Jimaras πολυ ωραια δουλεια για αλλη μια φορα!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια.
Τον τελευταίο καιρό το σκέφτομαι να τα βάζω προς πώληση στο etsy, έχω και την αδερφή μου που μου λέει συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου να ανοίξουμε μαγαζί, αλλά δεν είναι εποχές για τέτοια ανοίγματα.
Την υγεία μας να έχουμε ... και ξύλα και βλέπουμε.

jimaras ποιά σέγα χρησιμοποιείς;