Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

οκ ευχαριστώ συνονόματε (υποθέτω).Θα επανέλθω με μερικές ερωτήσεις στο (κατάλληλο νήμα) σύντομα, γιατί αποφάσισα η επόμενη αγορά μου να είναι επιτραπέζια σέγα.

Σήμερα τελείωσα μίασ βάση για να τοποθετεί ο αδερφός μου τα γυαλιά μοτοσυκλέτας που πουλάει στο κατάστημά του. Είναι από osb και μελαμίνη. Στρογγύλεψα τις γωνίες και κόλλησα περιμετρικά των μικρών βάσεων την ταινία, εκεί με βοήθησε το πιστόλι θερμού αέρα καθώς δεν είχα σίδερο.

Attachments

• 20160528_113655[1].jpg
    20160528_113655[1].jpg
    163.2 KB · Views: 178
  • 20160528_113726[1].jpg
    20160528_113726[1].jpg
    150.9 KB · Views: 178

Ωραία και πολύ όμορφη Τζίμη!!! :)

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σήμερα τελείωσα μίασ βάση για να τοποθετεί ο αδερφός μου τα γυαλιά μοτοσυκλέτας που πουλάει στο κατάστημά του. Είναι από osb και μελαμίνη. Στρογγύλεψα τις γωνίες και κόλλησα περιμετρικά των μικρών βάσεων την ταινία, εκεί με βοήθησε το πιστόλι θερμού αέρα καθώς δεν είχα σίδερο.

Έξυπνο κ όμορφο.
Όταν θα το "φόρτωσετε" με τα γυαλιά θα δείξει ακόμα περισσότερο. Ανέβασε κ τότε καμιά φωτό.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γιατί ρε παιδιά χρησιμοποιείτε αυτό το OSB;
Μόνο σ´ εμένα δεν αρέσει...
Δηλαδή όχι απλά δεν μ´αρέσει... Ούτε να το βλέπω δεν θέλω, το σιχαίνομαι.... :smash:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δηλαδή όχι απλά δεν μ´αρέσει... Ούτε να το βλέπω δεν θέλω, το σιχαίνομαι.... :smash:

Ίσως να το βοηθάει κ να το πουσάρει η τιμή του. Αν το δεις γυαλισμένο κ όμορφα στρογγυλεμένο δεν το λες και (πολύ) άσχημο.

Εμένα μου βγάζει κάτι πρόχειρο, λίγο wild -αμερικάνικο, λίγο new wave, αλλά περί ορεξέως Osbπιτα !!!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Θα συμφωνησω 100% μαζι σου ! Ειναι οτι πιο ασχημο σε υλικο υπαρχει !

Jimaras η κατασκευη σαν κατασκευη ειναι καλοφτιαγμενη και μπραβο, αλλα το Osb και εμενα δεν μου αρεσει καθολου .

Jimara αν δεν σου κάνει κόπο βγάλε και μια φώτο το " route 66" ή πες μου το ποστ αν το έχεις ανεβάσει ήδη , το ζαχαρώνω από την προηγούμενη κατασκευή! !!!

To OSB για χώρο εργασίας, ξυλουργείο, άντε και κλειστό γκαράζ είναι μια χαρά. Για προθήκη σε κατάστημα όμως δε θα το έβαζα με τίποτα - ούτε σε μαγαζί σιδηρικών... Όμως η κατασκευή του Δημήτρη είναι πολύ όμορφη και λιτή. Με ένα καλό βαψιματάκι του OSB θα γίνει κούκλα!

Όλα τα υλικά με καλή δουλειά φτιάχνουν ωραία πράγματα.

Ούτε εμένα μου αρέσει πολύ το ΟSB αλλά δεν το καταδικάζω κιόλας. Ίσως να είναι κ της μοδός αυτήν την εποχή.

Αν γράψεις στο google: osb desing θα σου βγάλει "παπάδες" !!!

Αν γράψεις στο google: osb desing θα σου βγάλει "παπάδες" !!!

Παρ´ ότι έχω γράψει άπειρα χιλιόμετρα στο google... εξακολουθώ να μη μ´ αρέσουν οι παπάδες...
Όπως ειπες κι εσύ όμως νωρίτερα, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". :grinning-smiley-043

"Δεν έμειναν λεφτά για μπογιατζή" αυτό μου φωνάζει το osb, ειδικά σε καταστήματα ξαναλέω.

Εγώ θα διαφωνήσω καθώς μου άρεσει πάρα πολύ το OSB.
Ένα αχρωμο βερνικι και είναι πανέμορφο.

Τώρα περιμένετε λίγο όταν θα συνδεθεί ο Diavolic, θα μας τακτοποιήσει όλους !!!

:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Εγώ θα διαφωνήσω καθώς μου άρεσει πάρα πολύ το OSB.

Αυτό να το κοιτάξεις πάντως.... Μην το αφήσεις... :flipout:

Παρ´ ότι έχω γράψει άπειρα χιλιόμετρα στο google... εξακολουθώ να μη μ´ αρέσουν οι παπάδες...
Όπως ειπες κι εσύ όμως νωρίτερα, "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". :grinning-smiley-043

Θα στεναχωρήσεις πάντως πολλούς νέους κ μοντέρνους interior designers με τα γραφόμενα σου για το Osb !!!

Μόδα είναι θα περάσει, υπομονή να έχουμε.

Όσο για μπογιατζή υπάρχει κ φρέσκο προπονημένος από ότι ξέρω ........! -bye-

Τώρα να πω κι εγω τη γνώμη μου, που έφτιαξα γραφείο για κομμωτηριο με OSB ;
Και αρκετά μεγάλο ράφι ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Όχι?

:flipout:

Θα στεναχωρήσεις πάντως πολλούς νέους κ μοντέρνους interior designers με τα γραφόμενα σου για το Osb !!!

Μόδα είναι θα περάσει, υπομονή να έχουμε.

Όσο για μπογιατζή υπάρχει κ φρέσκο προπονημένος από ότι ξέρω ........! -bye-
Που το έμαθες ρε Κώστα? Πέντε μέρες τώρα στοκαρω/βαφω...ευτυχώς τελείωσα σήμερα και από βδομάδα ξυλοκατασκευες...