Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δεν ακολουθω κλιμακα. Το μηκος του κλαβιε ειναι ~8εκ.
Υπολογιζω με βαση αυτο που εκανα (και φωτο αληθινων πιανων) οτι το μηκος του πιανου (με ουρα) θα ειναι περιπου 16 εκατοστα και το πλατος 10.
Οπως ειπες, ξεκινησα απο το 'δυσκολοτερο' κομματι και πανω σε αυτο θα χτισω το υπολοιπο. Aν δεν μου καθοταν καλα το κλαβιε, απλα δε θα συνεχιζα.

Εισαι σχετικος και συ με το αθλημα? Βλεπω γνωσεις steinway και σωστη χρηση ορολογιας :))

Και μάλιστα ξεκινούν πάντα με το χαμηλό La, που σημαίνει ότι ξεκινάς με 1 λευκό πλήκτρο, μετά ένα μαύρο (La#), δύο λευκά (Si & Do) και μετά συνεχίζεις κανονικά.

Πάρε καλύτερα μια εικόνα (A=La κοκ).

88-key-piano-keyboard-layout.jpg

Εισαι αρχοντας Νικολα σε ευχαριστω. Kαλο ειναι να το εχω.
Αν ομως αρχιζα απο La οι φιλοι μου θα νομιζαν οτι εκανα λαθος. Ασε που φαινεται και πιο αρμονικο, οπως το αρχισα, στα απαιδευτα ματια.. :))

By the way, μηπως εννοεις σι υφεση και οχι λα διεση? :)))

Ωραία γίνονται τά πλήκτρα Μιχάλη,καλή συνέχεια

Δεν ακολουθω κλιμακα. Το μηκος του κλαβιε ειναι ~8εκ.
Υπολογιζω με βαση αυτο που εκανα (και φωτο αληθινων πιανων) οτι το μηκος του πιανου (με ουρα) θα ειναι περιπου 16 εκατοστα και το πλατος 10.
Οπως ειπες, ξεκινησα απο το 'δυσκολοτερο' κομματι και πανω σε αυτο θα χτισω το υπολοιπο. Aν δεν μου καθοταν καλα το κλαβιε, απλα δε θα συνεχιζα.

Εισαι σχετικος και συ με το αθλημα? Βλεπω γνωσεις steinway και σωστη χρηση ορολογιας :))
Κιθαρα και μπασο επαιζα, αλλα ρωταγα και μαθαινα εστω τα βασικα απο φιλους και παρεες που παιζαμε σε γκρουπακια. Απο εκει εχω συγκρατησει καποιες ορολογιες και βασικα χαρακτηριστικα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα και χαρά στη υπομονή σου Μιχάλη (που κατα δήλωση σου δεν...)
Περιμένω να το δω τελειωμένο και μου φαίνεται οτι θα βγει πολυ ωραίο.

Sent from my iPad using Tapatalk

By the way, μηπως εννοεις σι υφεση και οχι λα διεση? :)))

Σίγουρα και κατηγορηματικά όχι. Αρκετή ύφεση έχουμε γύρω μας, δε χρειαζόμαστε κι άλλες. ;)

Εδω ενα φεγγαρακι, η 'λουνιτσα' στα ρουμανικα, για την κορουλα μιας συναδελφου που ηθελε φεγγαρακι.

Ετοιμο για βαψιμο. Κιτρινο το φεγγαρακι, γαλαζια η βαση, ασπρο το αστερακι ειναι η παραγγελια.
Δεν ξερω αν θα πρεπει να κρεμασω το αστερακι με κλωστουλα στην ακρη του φεγγαριου η να το κολλησω εκει που ειναι.

28904730823_8778fbd5cc_c.jpg

Εδω το σχεδιο οποιος θελει να το τυπωσει.
29417938172_391736ec07_o.jpg

Πολυ ωραίο Μιχάλη καί επίκαιρο μιάς πού στίς 16 Σεπτέμβρη θά έχουμε καί έκλειψη σελήνης καί θά είναι ορατή στήν Ελλάδα και φαντάζομαι καί στήν Ρουμανία,άν δέν έχει σύννεφα

Πανέμορφο !!!! Πιστεύω πως δεν θα ήταν άσχημο να έγραφες και το όνομα της μικρής με πυρογραφο σε κάποιο σημείο

Πολύ όμορφο Μιχάλη. Κρέμασε το αστεράκι με μισινέζα

Ευχαριστω συναδελφοι! Εχει διαμετρο 8 εκατοστα.
Ναι μαλλον θα κρεμασω το αστερακι. Δεν ξερω αν εχω ψιλη μισινεζα. Ελεγα κλωστη για ευκολο κολλημα με κολλα στιγμης, να μη φαινεται και τιποτα.
Το ονομα δεν τολμω να το γραψω ουτε με μαρκαδορο καθως δεν ειμαι καλλιγραφος, μα καθολου.. :)

Kατσε να δουμε πως θα ειναι και χρωματισμενο. Πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω τον μινι αερογραφο!

Δημητρη 16/9 θα δω την εκλειψη απο την Ελλαδα που ερχομαι για ΣΚ!

Πολύ καλό σύντροφε! :)

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πάρα πολύ ωραίο, και γλυκό για την μικρή.....

Πολύ ωραία δημιουργία!!:a0210::a0210:

Αυτα ειναι...
Μπραβο Μιχάλη...

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ο Σκαραβαίος τελείωσε.
Τρίφτηκε, βάφτηκαν οι 4 ρόδες του με βερνίκι εμποτισμού (απόχρωση καρυδιάς) & μετά περάστηκε όλος 2 χέρια πορτοκαλέλαιο.