Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίες καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Μπράβο παιδιά.

Να 'στε καλά παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ και να ´μαστε καλά να δημιουργούμε πάντα!!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Να πω και εγώ ένα μπράβο, πολύ ωραίο το αεροπλάνο. Ξύλινο, χειροποίητο, αξία ανεκτίμητη.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Είναι τέλειο.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

και το τελικό αποτέλεσμα...
View attachment 131639

αν και δεν πετάει, είμαι σίγουρος ότι θα το ζήλευαν οι αερομοντελιστές που ασχολούνται με τις κατασκευές.....

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Να 'στε όλοι καλά!!!

το είχα σκεφθει για κανονικά πτερύγια αλλά 'ηθελα να έχουν την αίσθηση της περιστροφικής κίνησης (το οποίο δεν φαίνεται στη φωτό)
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Τέλειο, μπράβο. Να τον χαίρεσαι

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό απόγευμα σε όλους.

Πουλί φλαμπέ ρολόι! Περφεκτ!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

πολύ όμορφο και τελικά όσο τα βλέπω τα τσουρουφλισμένα έργα που κάνεις τόσο τα συμπαθώ και μου αρέσουν περισσότερο!.

Κωστα τελειο!
Φτου φτου αλλα εισαι ασταματητος!

Παππού τα συγχαρητήρια μας, δικά μου και της γυναίκας μου.

Σας Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τα καλά σας λόγια ΚΑΘΕ φορά.

Το ξεκίνησα 17.00´ από μια φωτο (την είχα ανεβάσει & στο forum πριν 1-2 ημέρες νομίζω) & το έκοψα όλο με την επιτραπέζια σέγα της Einhell.
Στις 18.10´ήταν έτοιμο βαμμένο με TEAK OIL δύο χέρια.
Ξύλο: Πεύκο.

Ο μηχανισμός από το: http://decomagia.gr/product.php?productid=1997&cat=17&page=1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παππού τα συγχαρητήρια μας, δικά μου και της γυναίκας μου.

Παναγιώτη την ευχαριστώ πολύ.

2 πολύ απλές κορνίζες απο 18αρι ελατάκι και κόψιμο με την σέγα της dremel.

kor4_zpsxso1hlgf.jpg

kor3_zps3zypjs2o.jpg

kor2_zpsf43lfhdr.jpg

kor_zpslta0tiaj.jpg

Πολυ ομορφα, μπραβο, ωραιο θεμα!

Εχεις δοκιμασει πως φαινεται το ελατο περασμενο μονο με λινελαιο και βερνικι, αντι χρωμα? Στη οξυα φαινεται παρα πολυ καλο. Στο ελατο δεν εχω δοκιμασει. Στο πευκο δεν λεει και πολλα.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

2 πολύ απλές κορνίζες απο 18αρι ελατάκι και κόψιμο με την σέγα της dremel.

Πολύ όμορφο. Και το χρώμα ταιριαστό!

Παιδιά πολλά μπράβο!Κώστα,έχεις το χάρισμα να είσαι και καλλιτέχνης,και αποδοτικός,δεν είναι ούτε εύκολο ούτε σύνηθες!G.Red,πολύ ιδιέταιρο για την παραλήπτρια,θα εκτιμηθεί δεόντως!