Πειράματα τελικά δεν χρειάστηκαν πολλά....η ιδέα του immatrixout ήταν η πρώτη που δοκίμασα και δεν χρειάστηκε δεύτερη.Αυτό ήθελα!Thanks immatrixout
Φυσικά η φώτο το αδικεί,αλλά είναι αυτό που ήθελα:
Μια τελευταία ερώτηση για τους γνώστες των led(ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός).
Τι "χρώμα" led να βάλω;Θερμό-ψυχρό;
Είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος με το αντικείμενο.Στη φώτο είναι λευκό ψυχρό που μου είχε περισσέψει απ`την κουζίνα (ξήλωσα και τον μετασχηματιστή απ`το ντουλάπι για να κ'ανω τη δοκιμή :rifle: )
Πειράματα τελικά δεν χρειάστηκαν πολλά....η ιδέα του immatrixout ήταν η πρώτη που δοκίμασα και δεν χρειάστηκε δεύτερη.Αυτό ήθελα!Thanks immatrixout
Φυσικά η φώτο το αδικεί,αλλά είναι αυτό που ήθελα:
Μια τελευταία ερώτηση για τους γνώστες των led(ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός).
Τι "χρώμα" led να βάλω;Θερμό-ψυχρό;
Είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος με το αντικείμενο.Στη φώτο είναι λευκό ψυχρό που μου είχε περισσέψει απ`την κουζίνα (ξήλωσα και τον μετασχηματιστή απ`το ντουλάπι για να κ'ανω τη δοκιμή :rifle: )
Πανέμορφο!!!
Το ψυχρό συντέλει σε αέρα συναυλίας!!!
Ναι ...με την Πάολα .... αυτά τα σχήματα δεν παίζουν σε συναυλίες ως επί το πλείστον ...αλλά σε σκοτεινά μπαρ.
Ναι ...με την Πάολα .... αυτά τα σχήματα δεν παίζουν σε συναυλίες ως επί το πλείστον ...αλλά σε σκοτεινά μπαρ.
Δημήτρη ωραιοτατη η κατασκευή σου και θα συμφωνήσω κι εγώ για τον osatosa.
Η θα πρέπει να ανέβεις Αθήνα Νίκο να σε γνωρίσουμε από κοντά ή να κατεβουμε εμείς Πάτρα. Έγραψες πάλι.
Sent from my C6833 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.