Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Waldorf το τελικο αποτελεσμα ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ. Αυτο ακριβως εννοουσα με την ledoταινια να φωτιζει απο κατω προς τα πανω και να δινει το περιβαλλον σκηνης μπαρ !!
Δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν βαμμενο χρυσο οπως ηταν τραβηγμενη η φωτο ,νομιζα οτι ηταν στο χρωμα του ξυλου . Great minds ομως, think alike οπως λενε στο χωριο μου !! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τι "χρώμα" led να βάλω;Θερμό-ψυχρό;

Θερμό, εννοείται. :grandpa:
Με την καμία ψυχρό. Θα το κάνεις σα χασάπικο.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

με το θερμό φως θα αναδειχθεί η ατμόσφαιρα σε στυλ Ν.Ορλεάνης, με το ψυχρό πάει σε συναυλία h.metal...

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πειράματα τελικά δεν χρειάστηκαν πολλά....η ιδέα του immatrixout ήταν η πρώτη που δοκίμασα και δεν χρειάστηκε δεύτερη.Αυτό ήθελα!Thanks immatrixout :grinning-smiley-043
Φυσικά η φώτο το αδικεί,αλλά είναι αυτό που ήθελα:
View attachment 134914
Μια τελευταία ερώτηση για τους γνώστες των led(ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός).
Τι "χρώμα" led να βάλω;Θερμό-ψυχρό;
Είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος με το αντικείμενο.Στη φώτο είναι λευκό ψυχρό που μου είχε περισσέψει απ`την κουζίνα (ξήλωσα και τον μετασχηματιστή απ`το ντουλάπι για να κ'ανω τη δοκιμή :rifle: )

Excellent-Marvelous-Fabulous!

Κοκκινη ledoταινια να βαλεις, mullen roose, τεξας και λας βεγκας...

Απιθανο δειχνει με τον φωτισμο!
Ειμαι σιγουρος οτι στην πραγματικοτητα ειναι πολυ καλυτερο απο οτι δειχνει στην φωτο.

Πολύ όμορφο,καί εγώ υπέρ τού θερμού φωτισμού είμαι.

Πανέμορφο. Σε ταξιδεύει!

H γνωμη μου ειναι οτι του ταιριαζει το ψυχρο φως, θα το τονισει ιδιαιτερα και οπως του αρμοζει.
Το ζεστο φως ειναι να το βαλεις σε καμμια φατνη, στο Χριστουγεννιατικο δεντρο.

[Off topic mode on] Νίκο (osatosa),γενικά η "παρουσία" σου στο φόρουμ μου είναι ευχάριστη,αλλά τα σχόλιά σου πάνω στην τελευταία μου κατασκευή με έκαναν να σε εκτιμήσω ακόμα πιο πολύ.Να`σαι καλά![off topic mode off]

Καλησπερα Δημήτρη.
Εγω αυτο το βιντεάκι σκέφτηκα μολις είδα το έργο σου.
Δεν ξέρω ποιος το πρωτο ανέβασε (ισως κι εσυ) αλλα μολις το ξανανέβασε δίπλα ο παππούς κι έτσι το κοπιαρα
https://youtu.be/ZNAm49y7EL4

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ετοιμη κ η βελτιωμενη εκδοση του φωτιστικου τυπου edison.

free uploader

Άντε και με μαγνητικό διακόπτη!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Φιλε το εργο σου ειναι very elegant, απλο μεν αλλα αρχοντικο, μπραβο!!!!

image.jpg

Νεκτάριε κανονικό vintage.

Μπράβο Νεκτάριε. Πολύ καλό.

Μπράβο ρε Νεκ.. :SFGSFGSF:
Αν θέλω μεταλικό φωτιστικό θα πάω προς δυτική Ελλάδα... Για ξύλινο θ´ ανέβω βόρεια... :smile: