Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Έδειξε πολύ ωραία με το μασιφ ξύλο. Βλέπω έβαλες και το κατώτερο ξύλο στη βάση, εγώ το άφησα με ένα μόνο, μου φάνηκε οτι με τα δύο θα "βάραινε" πολύ η τελική εικόνα. Όπως το βλέπω τώρα όμως μία χαρά είναι τελικά.

Και εγώ σήμερα έπιασα και ξεπέταξα ένα πιο απλό σχέδιο του μαστρο-Steve, για χαλαρωμα και αποτοξίνωση από τα πολύπλοκα κεντήματα. Minimal και πιο "μοντέρνο" από τα συνηθισμένα μου. Το προορίζω για δώρο.

IMG_20170322_025254886.jpg

IMG_20170322_025323386.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ όμορφα & τα δύο ρολόγια κύριοι.
Πολλά μπράβο σας.

Πολύ ωραία τά ρoλόγια σας συνάδελφοι :SFGSFGSF:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γεια στα χερια σασ παιδια εξαιρετικα ειναι και τα δυο.

Μπράβο σε όλους!!!!

Ωραια και τα 2 ρολογια μπραβο !
Κωστα αυτο το στυλ ειναι πολυ ωραιο ,μοντερνο και μινιμαλ !!

βάσεις για ρεσώ μιας και πλησιάζει το πάσχα. από μουριά ένα, ακακία 3 και φτελιά με οξυά.

P1010070.jpgP1010071.jpg

Pavle :worshippy::worshippy:
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να το βλέπεις εμπορικά το θέμα. Καλά τα δώρα.... αλλά εδώ υπάρχει άλλο επίπεδο. -bye-

Μπράβο Παύλε με τα ωραία σου.

Ωραίος!!!
Κομμένα τα δώρα!

Ωραία τα ρολογακια, αλλα και τα τορνιστα, αλλο πράγμα !

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπράβο Παύλο,πολύ όμορφα όλα.

Παύλο, με εκνευρίζει η ευκολία που φτιάχνεις σε χρόνο dt τέτοια κουκλιά.
Τρέχω κι εγώ αυτές τις μέρες να σενιάρω τον τόρνο που φτιάχνω για το χωριό μπας και αρχίσω να σχολούμαι σιγά-σιγά αλλά βλέπω αυτά και μου κόβονται τα γόνατα. Που πας ρε Καραμήτρο...
Το βερνίκι με πινέλο το περνάς;

Είστε μερακλήδες!!!

Πολλά μπράβο!!!

Pavle :worshippy::worshippy:
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να το βλέπεις εμπορικά το θέμα. Καλά τα δώρα.... αλλά εδώ υπάρχει άλλο επίπεδο. -bye-

ψάχνω αντιπρόσωπο στην πελοππόνησο. είσαι μέσα;

Μπράβο Παύλε με τα ωραία σου.

Ωραίος!!!
Κομμένα τα δώρα!

σου χρωστώ ένα δωράκι εσένα. το πάσχα αν ο μικρός έρθει με καράβι θα ξαναπιούμε καφέ

Ωραία τα ρολογακια, αλλα και τα τορνιστα, αλλο πράγμα !

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπράβο Παύλο,πολύ όμορφα όλα.

σας ευχαριστώ όλους σας.

Παύλο, με εκνευρίζει η ευκολία που φτιάχνεις σε χρόνο dt τέτοια κουκλιά.
Τρέχω κι εγώ αυτές τις μέρες να σενιάρω τον τόρνο που φτιάχνω για το χωριό μπας και αρχίσω να σχολούμαι σιγά-σιγά αλλά βλέπω αυτά και μου κόβονται τα γόνατα. Που πας ρε Καραμήτρο...
Το βερνίκι με πινέλο το περνάς;

όταν ξεκινήσεις θα δεις πόσο εύκολο είναι. ότι θες εδώ είμαστε. αλλά κι εγώ είδα το τριβείο πως το έφτοιαξες και ζαλίστηκα. τέτοια υπομονή δεν την έχω.
ναι το αστάρι με πινέλο. δεν λέει με πιστόλι γιατί μπορεί να τρέξει, άσε που βαριέμαι το καθάρισμα μετά. περάσματα με πινελάκι δύο ή τρεις φορές, την επομένη ένα ελαφρύ τρίψιμο με πολύ ψιλό και τελικό πέρασμα με σπρέυ.

Χαιρεσαι να τα βλεπεις, μπραβο Παυλο. Εννοεις το βερνικι περασες με πινελο, οχι το ασταρι.

Χρηστο το σκαμνακι που προηλθε απο το κασωμα εγινε αριστο! Τι παχος ειχαν τα δοκαρακια που εκοψες?

Τα δυο εκκρεμη... σκετα ποιηματα! Μπραβο Κωστα και Σπυρο! Σπυρο εχω την αισθηση οτι εαν ετριβες ελαχιστα το frework με ψιλο λιμακι (needle file) θα εδειχνε ακομα καλυτερο.
Και το ρολογακι το απλο Κωστα δειχνει πανεμορφο! Oξια ειναι το ξυλο?

όταν ξεκινήσεις θα δεις πόσο εύκολο είναι. ότι θες εδώ είμαστε. αλλά κι εγώ είδα το τριβείο πως το έφτοιαξες και ζαλίστηκα. τέτοια υπομονή δεν την έχω.
ναι το αστάρι με πινέλο. δεν λέει με πιστόλι γιατί μπορεί να τρέξει, άσε που βαριέμαι το καθάρισμα μετά. περάσματα με πινελάκι δύο ή τρεις φορές, την επομένη ένα ελαφρύ τρίψιμο με πολύ ψιλό και τελικό πέρασμα με σπρέυ.

Ωραίος! :a0210::a0210:

Χαιρεσαι να τα βλεπεις, μπραβο Παυλο. Εννοεις το βερνικι περασες με πινελο, οχι το ασταρι.

Χρηστο το σκαμνακι που προηλθε απο το κασωμα εγινε αριστο! Τι παχος ειχαν τα δοκαρακια που εκοψες?

Τα δυο εκκρεμη... σκετα ποιηματα! Μπραβο Κωστα και Σπυρο! Σπυρο εχω την αισθηση οτι εαν ετριβες ελαχιστα το frework με ψιλο λιμακι (needle file) θα εδειχνε ακομα καλυτερο.
Και το ρολογακι το απλο Κωστα δειχνει πανεμορφο! Oξια ειναι το ξυλο?
Ευχαριστω, 40x40 Μιχάλη

Στάλθηκε από το 7DTB41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk