Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Μπράβο ρε Σπύρο!!!
Πολύ όμορφο!!!!
Μπράβο ρε Σπύρο!!!
Πολύ όμορφο!!!!

Pavle :worshippy::worshippy:
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να το βλέπεις εμπορικά το θέμα. Καλά τα δώρα.... αλλά εδώ υπάρχει άλλο επίπεδο.![]()
Μπράβο Παύλε με τα ωραία σου.
Ωραίος!!!
Κομμένα τα δώρα!
Ωραία τα ρολογακια, αλλα και τα τορνιστα, αλλο πράγμα !
Sent from my iPad using Tapatalk
Μπράβο Παύλο,πολύ όμορφα όλα.
Παύλο, με εκνευρίζει η ευκολία που φτιάχνεις σε χρόνο dt τέτοια κουκλιά.
Τρέχω κι εγώ αυτές τις μέρες να σενιάρω τον τόρνο που φτιάχνω για το χωριό μπας και αρχίσω να σχολούμαι σιγά-σιγά αλλά βλέπω αυτά και μου κόβονται τα γόνατα. Που πας ρε Καραμήτρο...
Το βερνίκι με πινέλο το περνάς;
όταν ξεκινήσεις θα δεις πόσο εύκολο είναι. ότι θες εδώ είμαστε. αλλά κι εγώ είδα το τριβείο πως το έφτοιαξες και ζαλίστηκα. τέτοια υπομονή δεν την έχω.
ναι το αστάρι με πινέλο. δεν λέει με πιστόλι γιατί μπορεί να τρέξει, άσε που βαριέμαι το καθάρισμα μετά. περάσματα με πινελάκι δύο ή τρεις φορές, την επομένη ένα ελαφρύ τρίψιμο με πολύ ψιλό και τελικό πέρασμα με σπρέυ.
Ευχαριστω, 40x40 ΜιχάληΧαιρεσαι να τα βλεπεις, μπραβο Παυλο. Εννοεις το βερνικι περασες με πινελο, οχι το ασταρι.
Χρηστο το σκαμνακι που προηλθε απο το κασωμα εγινε αριστο! Τι παχος ειχαν τα δοκαρακια που εκοψες?
Τα δυο εκκρεμη... σκετα ποιηματα! Μπραβο Κωστα και Σπυρο! Σπυρο εχω την αισθηση οτι εαν ετριβες ελαχιστα το frework με ψιλο λιμακι (needle file) θα εδειχνε ακομα καλυτερο.
Και το ρολογακι το απλο Κωστα δειχνει πανεμορφο! Oξια ειναι το ξυλο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.