Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Castrol 5-30 LL3!!!
πολυ ομορφη η βαση σου Κωστα!
Castrol 5-30 LL3!!!
πολυ ομορφη η βαση σου Κωστα!
Γειά σού "σειρά" ακούραστε καλλιτέχνη :a0210:
Μαζεύοντας κάτι ρετάλια από τις τελευταίες κατασκευές, "είδα" μία βάση για το tablet. Διαμόρφωσα τις καμπύλες και τις ίσιες πλευρές τους, έκοψα και τις οπές που κάθεται το tablet πέρασα και μία καβίλια για στυλ και έξτρα δέσιμο και είμεθα έτοιμοι. Δεν έχω αποφασίσει τι λάδι θα του βάλω ακόμα...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημητρη εγω αυτες τις μερες δουλευω με αυτο το Dremel, στο οποιο επανω εχω αυτο το κοπτικο.
Φτιαχνω κατι (που δεν θα ηθελα να φτιαχνω δυστυχως) το οποιο θα παρουσιασω μολις τελειωσει. Δουλευω σε ξυλο απο παλλετοκιβωτιο, και κατεβαινω πανω απο 10mm και δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Βεβαια σε ροζους κλωτσαει λιγο και θελει προσοχη.

έφτιαξα ένα κουτί για το bosch 190, από κόντρα πλακέ που ανακυκλώθηκε από άλλη κατασκευή που δεν χρειάζεται πλέον.
το δισκοπρίονο χωράει ακριβώς για να μην έχει παίξιμο μέσα στο κουτί.
ελλείψει διαφόρων κοκοψινίων (μεντεσέδων, πιασίματα στο πλάι, κλειδαριάς κλπ) χρησιμοποίησα ότι μου είχε μείνει από μία παλιότερη αγορά από το lidl.
δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα, ίσως το αφήσω στο χαρτόκουτο τελικά...εκτός των άλλων ήταν που ήταν βαρύ το δισκοπρίονο προστέθηκε και το ξύλο και το σύνολο είναι αρκετά βαρύ.
το περασα και ένα χέρι βερνίκι εμποτισμού από το lidl....και το έχωσα μέσα γιατί άρχισε να βρέχει...
![]()
![]()
![]()
free upload picturesΠαύλο πολύ ωραία βγήκαν μπράβο,έφτιαξες καλούπι σέ σχήμα καρδιάς να φανταστώ ?,ερωτώ επειδή είμαι άσχετος μέ αυτά.
Ακονιζωντασ τα σκαρπελα εγινε η ζημια.ξερωντασ πωσ αν μπλεξω με αντιπροσωποιεσ κ.τ.λ.π στο τελοσ θα μου κοστισει περισσοτερο απο την αγορα του αποφασησα να κανω το εξησ. Αφου προσθεσα δυο λαμακια βιδωσα τον τροχο σε ενα κοματι ξυλου 15χ6εκ.και με γωνιεσ το"εδεσα" στον παγκο βαζωντασ στην ενωση ξυλου με παγκο ενα κοματι φελιζολ.Στην δοκιμη που εκανα αν και ο τροχοσ ηταν σταθεροσ οι κραδασμοι δυστηχωσ περισσοτερη.Τι λετε να φταιει?![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.