Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ομορφα μαστορα μου και η γατουλα και το αυτοκινητακι γεια στα χερια σου.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ομορφα μαστορα μου και η γατουλα και το αυτοκινητακι γεια στα χερια σου.

-bye-

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Το πηρε το ματι μου το "toy-car" τυπωμενο πισω απο τη γατα, και το περιμενα............

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Το πηρε το ματι μου το "toy-car" τυπωμενο πισω απο τη γατα, και το περιμενα............

Τυπωμένο κ κομμένο το επίμαχο σημείο.

Οι ρόδες του αμαξιδίου, έγιναν εύκολα στον ξυλότορνο.
Καλό βράδυ.

Τι μάρκα είναι το Ντι-Ντι?

Ζουμ ζουμ!!

Τέλειο το βρουβρουμ!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τρεισ πατεντουλεσ και απο μενα που πιστευω να με βοηθησουν στο μελλον.Μαστορεσ μου ξερω πωσ ειναι λιγο"ατσουμπαλεσ"χρονοσ ομωσ για κατι καλυτερο δεν υπαρχει.Κατα σειρα ειναι μια βαση για το dremel βιδωνοντασ τη βαση διαμορφωσησ .στο δευτερο κολλησα δυο κοματια βελκρο στησ δυο ακρεσ του ξυλου και ετσι μπορω να αλλαζω τα γιαλοχαρτα ευκολα και ειναι χρησιμο για δυσκολα σημεια.και τελοσ μια βαση για την αυτοσχεδια σεγα με την οποια μπορω να κοβω σε γωνια μεγαλα κοματια ξυλου.Μετα απο πολλεσ δοκιμεσ εμεινα πολυ ευχαριστημενοσ απο το αποτελεσμα.
3ec4ae90011e39773e049f5a0f876dd3.jpg
a6a47dde7dec277e438d904096dd1074.jpg
b8ffdf9948321ebdd2fd88ef7ff69c0b.jpg
8d7581058d0bc7941167f0ba156c8e5a.jpg
2a30d41db2a6307e96994dda52f31a85.jpg
578b271ca59ea9afa2dc0d6743ca5e05.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μια ακόμα industrial κατασκευή είναι στα σκαριά & ετοιμάζετε για τον φίλο που μου το ζήτησε.

Μπραβο παιδες!
Κουλη οι πατεντες ειναι εξυπνες και χρησιμες. Στο dremel ομως εαν δεν σταθεροποιησεις καπως ΚΑΙ το σωμα, η φρεζα δεν θα μενει ακινητη. Εδω και με την κανονικη βαση dremel εχει θεμα.
Κωστα πολυ καλο και αυτο το φωτιστικακι!!

Σήμερα μία μικρή κατασκευή που έκανα ως πείραμα για να φτιάξω κάτι ανάλογο σε μεγαλύτερο μέγεθος.
Από ρετάλια άλλων κατασκευών, όπως συνηθίζω, με μικρές μισοχάρακτες και ενισχύσεις με καβίλιες (δεν είναι απαραίτητες, αλλά μου αρέσουν). Φινίρισμα με λινέλαιο.
Στην υγειά μας...

IMG_20170418_221714113.jpg

IMG_20170418_221744631.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ομορφη κωστα το περιεχομενο που πηγε?

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Σήμερα μία μικρή κατασκευή που έκανα ως πείραμα για να φτιάξω κάτι ανάλογο σε μεγαλύτερο μέγεθος.
Από ρετάλια άλλων κατασκευών, όπως συνηθίζω, με μικρές μισοχάρακτες και ενισχύσεις με καβίλιες (δεν είναι απαραίτητες, αλλά μου αρέσουν). Φινίρισμα με λινέλαιο.
Στην υγειά μας.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:a0210: