Μακαρι να ηταν δικο μου το εργο αλλα δεν ειναι, ανηκει στον Νικο [greekn1c] εγω τοσο ομορφεσ κοπεσ με την δικια μου σεγα ουτε στο ονειρο μου.
Μακαρι να ηταν δικο μου το εργο αλλα δεν ειναι, ανηκει στον Νικο [greekn1c] εγω τοσο ομορφεσ κοπεσ με την δικια μου σεγα ουτε στο ονειρο μου.[/QUOTE
ωπ ... τι εγινε ... καπου το 'χασα !
παμε παλι ...
Μπραβο greekn1c πολυ καλη η Monroe.
Θα σου προτεινα το εξης: φτιαξε μια μαυρη πλατη στη διασταση που ειναι το εργο σου, μεταξυ πλατης και εργου ασε αναμεσα τους 5 ποντους να δημιουργησεις βαθος, στο εσωτερικο βαλε ντιμαρισμενη λεντοταινια.
Αν εχεις καλες λαμες τοτε οτι σεγα και να εχεις οι κοπες θα γινουν οπως τις θες. Practise makes perfect που λενε και στο χωριο μου !!perator:
Μακαρι να ηταν δικο μου το εργο αλλα δεν ειναι, ανηκει στον Νικο [greekn1c] εγω τοσο ομορφεσ κοπεσ με την δικια μου σεγα ουτε στο ονειρο μου.[/QUOTE
ωπ ... τι εγινε ... καπου το 'χασα !
παμε παλι ...
Μπραβο greekn1c πολυ καλη η Monroe.
Θα σου προτεινα το εξης: φτιαξε μια μαυρη πλατη στη διασταση που ειναι το εργο σου, μεταξυ πλατης και εργου ασε αναμεσα τους 5 ποντους να δημιουργησεις βαθος, στο εσωτερικο βαλε ντιμαρισμενη λεντοταινια.
Πολυ ωραια σαν ιδεα και θα το εχω υποψιν μου την επομενη φορα γιατι τωρα ειναι κολλημενο ολο. Εχω και κουμπαρο ηλεκτρολογο οποτε ολα καλα !! Ευχαριστω!
Πραγματικα το διαπιστωσα με τα πριονακια τησ proxxon,ομωσ η σεγα μου μετραει ηδη εξη χρονια ζωησ και εχει κοψει απιθανα πραγματα απο φλοιο πευκου μεχρι πετρα!!!!!(μοντελισμοσ γαρ) και καπου εχει αρχισει να "κουραζεται". Ενασ λογοσ που μπηκα στην παρεα σασ ειναι να μαθω καποια πραγματα για τα εργαλεια και την χρησιμοτητα τουσ (βλεπεισ εδω στο νησι δεν υπαρχει τιποτα) και να σταματησω να αγοραζω στα τυφλα απο το ιντερνετ.Και Νικο ειδα απιθανα πραγματα απο ολα τα "παιδια" και υπεροχεσ ιδεεσ για το μελλον
( οπωσ η δικια σου monroe). Ζητω συγνωμη αν κουρασα με την πολυλογια μου αλλα οπωσ λενε ΚΑΙ στο δικο μου μεροσ ροτωντασ πασ για την πολη.Να ειστε ολη καλα μαστορεσ μου.
Και εγω εδω μεσα ξεστραβωθηκα και εμαθα καποια πραγματα γιατι δεν ειχα καμμια σχεση με ξυλο η κατασκευες !!
Μιχαλη το χρωμα του δρακου ειναι πολυ ωραιο !
Ωραιο πορτατιφ, μου αρεσουν αυτα που "εγκλωβιζουν" κατι μεσα τους.
Αν θελεις να αλλαξεις τη λαμπα ανοιγει απο καπου;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.