Εχει και σχημα 'C' from Costas!!! Ωραιοτατο θα γινει με την λαμπα μεσα και καλυτερο απο το δειγμα στη φωτο!!
Οχι αλλο Παππου, κανε διαλλειμα!
:drool1:

https://www.etsy.com/listing/171142564/wooden-bedside-edison-lamp-with-dimmer?ref=related-3
Όταν η Μetabo (με την "ατρόχιστη" κορδέλα) έχει κέφια.
Αναμονή των ηλεκτρολογικών υλικών από την φθηνή αλλά πολύ - πολύ μακρινή Κίνα !
Αφού ο παππούς Κώστας είναι σε διάλειμμα, παίρνω σειρά εγώ...
Ρεπό σήμερα οπότε προχώρησα με το κουτάκι που ασχολούμαι τις τελευταίες δύο μέρες. Τελείωσα όλα τα τριψιματα και αφιέρωσα τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην ξυλογλυπτική για τα ποδαράκια και τη χειρολαβή. Τα αρχικά κομμάτια κόπηκαν πολύ άνετα με την κορδέλα και ολοκληρώθηκαν στο χέρι με μια ψιλή λίμα από το σετακι της stanley που είχαμε πάρει σε μια παλιότερη ομαδική παραγγελία. Οι συνδέσεις με το σώμα του κουτιού έγιναν με μικρές καβίλιες που έφτιαξα από οδοντογλυφίδα.
Μένει η διαδικασία του φινιρίσματος τώρα, αλλά βαριέμαι σήμερα.
Στη φωτογραφία έβαλα και ένα μολύβι και ένα δοχείο κόλλα 250ml για να καταλάβετε το μέγεθος.
Τι ωραίο εργαλείο η κορδέλα.... Θέλει υπομονή και ψάξιμο για να τη γνωρίσει κανείς, αλλά ανταμοίβει...
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίο!!!
Με τα ποδαράκια αν του βάλεις δύο ματάκια μπροστά νομίζεις πως είναι ζωντανό!!!
Πολύ ωραίο θα γινει! Και η "φύρα" από μέσα βλέπω να γίνεται ένα ωραιότατο κουτάκι! (είπαμε τίποτα δεν πετιέται!)
Να'στε καλα, ευχαριστω ολους για τα καλα λογια.
Ριχτε ομως και καμια ιδεα, τι να παρω σε λαδι η κατι αλλο για να κανω το φινιρισμ μια κι εξω?
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάλι δεν θέλω να το "φορτώσει" κι άλλο ο Vrass.
Παππού άλλη μια ωραία κατασκευη. Μπράβο
Sent from my iPad using Tapatalk

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.