Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ωραιο το παπουτσι κοστα και προτοτυπο.Νικο και το δικο σου φωτιστικο καραβακι ωραιοτατο.Επιτρεψτε μου ομωσ κυριοι του Σπυρου τα "σπαει" και η κατασκευη και η παρουσιαση τελειο!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Να σαι καλά Χρήστο μου. Η δική σου Diy Band Saw ? ? ?

Τώρα που τελειώσαμε με τα διαβάσματα, θα την συνεχίσω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κύριοι παρακολουθώ τα έργα σας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους.
Θέλω να ποστάρω ι εγώ την πρώτη μου προσπάθεια σε φωτιστικό, από ξύλο πλατάνου.

Η τελειότητα σέ όλο τής τό μεγαλείο πολλά μπράβο Σπύρο

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Καλά,μπήκα να βάλω ένα γρήγορο που σκάρωσα (το "καραβάκι" που λέγαμε στις κορδέλες προχτές Κώστα) και βλέπω τις ομορφιές του παππού,λέω που πας ρε καραμήτρο....Κώστα κουκλί το υπόδημα!Ας είναι,το έκοψα προχτές δοκιμαστικά στην κορδέλα μετά την επισκευή,και το μεσημέρι μου ήρθε η ιδέα να το κάνω φωτιστικάκι,ιδού λοιπόν!Κάνει και για σίδερο σιδερώματος βέβαια,αλλά εγώ του έβαλα και κατάρτι επίτηδες!

Πολύ όμορφο τό φωτιστικό Νίκο :SFGSFGSF:

Σπύρο απίστευτο. Κοπές, ατμόσφαιρα, φωτογράφιση... όλα τέλεια!

Νίκο I Like καραβοσίδερο! Πανί δεν θα βάλεις; Βάλε ένα που να ξεκινάει σαν πανί στο κατάρτι και να κατεβαίνει κάτω στην πλάκα για σιδέρωμα! ;)

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. Τον έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό μεσημέρι.
Για τον κ. Babis που το ζήτησε.

Πιστευω ηθελε πιο αραιες τρυπες και στρογγυλεμα εμπρος!
Το επομενο θα το κανεις σουπερ!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πιστευω ηθελε πιο αραιες τρυπες και στρογγυλεμα εμπρος!
Το επομενο θα το κανεις σουπερ!

-bye-

Καλό μεσημέρι.
Για τον κ. Babis που το ζήτησε.

Emoticon-001.jpg

Στρογγύλεψε και λίγο τη φτέρνα και είναι περφέτο!

Ωραίο !!!!

Μήπως πρέπει να ασχοληθείς Κωστάκη και με εκείνο που σου ανέθεσα ή πρέπει να αρχίσω να μιλάω Πατρινά ??? -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ωραίο !!!!

Μήπως πρέπει να ασχοληθείς Κωστάκη και με εκείνο που σου ανέθεσα ή πρέπει να αρχίσω να μιλάω Πατρινά ??? -bye-

Θα το δω κυρ Νίκο μας.

Έτοιμο το κυτίον...
IMG_20170623_215051019.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ομορφες οι κατασκευες σας κυριοι!!
λογω ελλειψης χρονου δεν ευχαριστησα ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια για το κουτακι που ειχα φτιαξει,
οποτε σας ευχαριστω τωρα εστω και πολυ αργοπορημενα..

νεα κατασκευη απο ταβλες παλετας παλι, διακοσμητικος πινακας, ιδεα απο μια εικονα που ειχε ανεβασει καποιο μελος παλαιοτερα thank you!! ( νομιζω ο παππους; )
διαστασεις: 60cm x 45cm
το κιτρινο ειναι ακρυλικο χρωμα, το πλαισιο με βερνικι εμποτισμου σε αποχρωση δρυς και η πλατη finishing oil της liberon

IMG_20170624_152743_HDR.jpg

Παρα πολυ ομορφο και χαρουμενο!!!

Μηπως το πλαισιο ειναι με finιshing oil και η πλατη με βερνικι εμποτισμου χρωματος δρυος?

σε ευχαριστω μιχαλη!!
το ξυλο στην πλατη δεν γνωριζω τι ''ρατσα'' ειναι αλλα ειναι πιο σκουρο απο μονο του σε σχεση με τα υπολοιπα γιαυτο σου φαινεται οτι τα ειπα αναποδα

Ωραιοτατοσ και ακρωσ καλοκαιρινοσ ο πινακασ μπραβο σου.

λογω ελλειψης χρονου δεν ευχαριστησα ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια για το κουτακι που ειχα φτιαξει,

νεα κατασκευη απο ταβλες παλετας παλι, διακοσμητικος πινακας, ιδεα απο μια εικονα που ειχε ανεβασει καποιο μελος παλαιοτερα thank you!! ( νομιζω ο παππους; )
το κιτρινο ειναι ακρυλικο χρωμα, το πλαισιο με βερνικι εμποτισμου σε αποχρωση δρυς και η πλατη finishing

Πολύ όμορφο έγινε.

Παρόμοιεςεργασίες αν θέλεις ψάξε αναζήτηση βάσει εικόνας στο Pinterest κ θα βρεις ότι θέλεις.

το κιτρινο ειναι ακρυλικο χρωμα, το πλαισιο με βερνικι εμποτισμου σε αποχρωση δρυς και η πλατη finishing oil της liberon

View attachment 142210

Σούπερ!!!