Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Ααααααπιθανο Σπύρο!!!! Μπράβο!
Ααααααπιθανο Σπύρο!!!! Μπράβο!
Να σαι καλά Χρήστο μου. Η δική σου Diy Band Saw ? ? ?
Κύριοι παρακολουθώ τα έργα σας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους.
Θέλω να ποστάρω ι εγώ την πρώτη μου προσπάθεια σε φωτιστικό, από ξύλο πλατάνου.
Καλά,μπήκα να βάλω ένα γρήγορο που σκάρωσα (το "καραβάκι" που λέγαμε στις κορδέλες προχτές Κώστα) και βλέπω τις ομορφιές του παππού,λέω που πας ρε καραμήτρο....Κώστα κουκλί το υπόδημα!Ας είναι,το έκοψα προχτές δοκιμαστικά στην κορδέλα μετά την επισκευή,και το μεσημέρι μου ήρθε η ιδέα να το κάνω φωτιστικάκι,ιδού λοιπόν!Κάνει και για σίδερο σιδερώματος βέβαια,αλλά εγώ του έβαλα και κατάρτι επίτηδες!
Πιστευω ηθελε πιο αραιες τρυπες και στρογγυλεμα εμπρος!
Το επομενο θα το κανεις σουπερ!
Καλό μεσημέρι.
Για τον κ. Babis που το ζήτησε.
![]()
Στρογγύλεψε και λίγο τη φτέρνα και είναι περφέτο!
Ωραίο !!!!
Μήπως πρέπει να ασχοληθείς Κωστάκη και με εκείνο που σου ανέθεσα ή πρέπει να αρχίσω να μιλάω Πατρινά ???
ομορφες οι κατασκευες σας κυριοι!!
λογω ελλειψης χρονου δεν ευχαριστησα ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια για το κουτακι που ειχα φτιαξει,
οποτε σας ευχαριστω τωρα εστω και πολυ αργοπορημενα..
νεα κατασκευη απο ταβλες παλετας παλι, διακοσμητικος πινακας, ιδεα απο μια εικονα που ειχε ανεβασει καποιο μελος παλαιοτερα thank you!! ( νομιζω ο παππους; )
διαστασεις: 60cm x 45cm
το κιτρινο ειναι ακρυλικο χρωμα, το πλαισιο με βερνικι εμποτισμου σε αποχρωση δρυς και η πλατη finishing
ομορφες οι κατασκευες σας κυριοι!!
λογω ελλειψης χρονου δεν ευχαριστησα ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια για το κουτακι που ειχα φτιαξει,
οποτε σας ευχαριστω τωρα εστω και πολυ αργοπορημενα..
νεα κατασκευη απο ταβλες παλετας παλι, διακοσμητικος πινακας, ιδεα απο μια εικονα που ειχε ανεβασει καποιο μελος παλαιοτερα thank you!! ( νομιζω ο παππους; )
διαστασεις: 60cm x 45cm
το κιτρινο ειναι ακρυλικο χρωμα, το πλαισιο με βερνικι εμποτισμου σε αποχρωση δρυς και η πλατη finishing oil της liberon
View attachment 142210
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.