Με ρυθμους χελωνας προχωραει το βαρκακι αλλα..προχωραει!
Τελικα ειναι πιο ζορικο απο οτι περιμενα. Κυριως φταιει οτι δεν ειχα την σωστη κλιμακα (το σχεδιο το αντεγραψα απο screenshot ενος βιντεο) και οι μετατροπες ειναι πολλες.
Παντως η χαρα που δινει το συγκεκριμενο εργο ειναι απο τις μεγαλυτερες, σε σχεση με κατασκευες που εχω κανει εως τωρα.
Νομιζω οτι ακομα και εαν βαρεθω και το αφησω 'επιμελως' ατελειωτο, θα εχει και αυτο την ομορφια του! Ομως ακομα δεν εχω βαρεθει)
Το ίδιο κλάμα ρίχνω κι εγώ όταν πρέπει να δώσω κάτι. Εδώ σκέφτομαι να τα κάνω όλα διπλά για να μη με πονά τόσο! Αλλά και κάποια που τα είχα διπλά και τα έδωσα πάλι με πόνο ψυχής το κάνα! Τες πα, στο θέμα μας. Η αγάπη μου για τα φωτιστικά με τα αγαπημένα μου φαναράκια είναι γνωστή. Έφτιαξα άλλο ένα από ξύλο καρυδιάς περασμένο με teak oil δύο φορές.
30+εκατοστών κατασκευή !!!!! Απίστευτο !!!!![]()
Το ίδιο κλάμα ρίχνω κι εγώ όταν πρέπει να δώσω κάτι. Εδώ σκέφτομαι να τα κάνω όλα διπλά για να μη με πονά τόσο! Αλλά και κάποια που τα είχα διπλά και τα έδωσα πάλι με πόνο ψυχής το κάνα! Τες πα, στο θέμα μας. Η αγάπη μου για τα φωτιστικά με τα αγαπημένα μου φαναράκια είναι γνωστή. Έφτιαξα άλλο ένα από ξύλο καρυδιάς περασμένο με teak oil δύο φορές.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Έλα όμως που όταν δίνω κάποιο με "πονάει" κ με "στεναχωρεί" λες κ μου λείπει κάτι από πάνω μου!!!
Το καθένα μου θυμίζει κάτι. Που πήγε να μου χαλάσει, που μου στράβωσε, που μου βούτηξε η κορδέλα κλπ, κλπ.
Λέτε να είμαι του γιατρού ?![]()
Fabulous!!!!!
Εντάξει!! Πολύ πρώτα όλα αυτά τα υδραυλικοφωτιστικα, άλλα Αυτό είναι τοπ!
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστα φτιάξε καί ένα κλάρκ νά δέσει :a0210:
Εφτιαξα άλλα δυό πλατανόφυλλα,μέ περισσότερες εγκοπές από τό πρώτο,όσο πάω τήν μαθαίνω τήν επιτραπέζια σέγα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.