Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

30+εκατοστών κατασκευή !!!!! Απίστευτο !!!! :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Μπράβο σέ όλους (Κώστα-Μιχάλη),ωραίες κατασκευές μέ πολύ μεράκι :SFGSFGSF:

Το ίδιο κλάμα ρίχνω κι εγώ όταν πρέπει να δώσω κάτι. Εδώ σκέφτομαι να τα κάνω όλα διπλά για να μη με πονά τόσο! Αλλά και κάποια που τα είχα διπλά και τα έδωσα πάλι με πόνο ψυχής το κάνα! Τες πα, στο θέμα μας. Η αγάπη μου για τα φωτιστικά με τα αγαπημένα μου φαναράκια είναι γνωστή. Έφτιαξα άλλο ένα από ξύλο καρυδιάς περασμένο με teak oil δύο φορές.ouple in the rain.jpg

Σπύρο αυτό που τα έργα σου αποπνέουν μια νοσταλγία βωβού κινηματογράφου με τρελαίνει,μου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα.Τα σέβη μου!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Με ρυθμους χελωνας προχωραει το βαρκακι αλλα..προχωραει!
Τελικα ειναι πιο ζορικο απο οτι περιμενα. Κυριως φταιει οτι δεν ειχα την σωστη κλιμακα (το σχεδιο το αντεγραψα απο screenshot ενος βιντεο) και οι μετατροπες ειναι πολλες.

Παντως η χαρα που δινει το συγκεκριμενο εργο ειναι απο τις μεγαλυτερες, σε σχεση με κατασκευες που εχω κανει εως τωρα.
Νομιζω οτι ακομα και εαν βαρεθω και το αφησω 'επιμελως' ατελειωτο, θα εχει και αυτο την ομορφια του! Ομως ακομα δεν εχω βαρεθει :))

Όμορφο γίνετε. Περιμένω να δω & τι όνομα θα πάρει.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Το ίδιο κλάμα ρίχνω κι εγώ όταν πρέπει να δώσω κάτι. Εδώ σκέφτομαι να τα κάνω όλα διπλά για να μη με πονά τόσο! Αλλά και κάποια που τα είχα διπλά και τα έδωσα πάλι με πόνο ψυχής το κάνα! Τες πα, στο θέμα μας. Η αγάπη μου για τα φωτιστικά με τα αγαπημένα μου φαναράκια είναι γνωστή. Έφτιαξα άλλο ένα από ξύλο καρυδιάς περασμένο με teak oil δύο φορές.

Πολλά μπράβο. Πάρα πολύ καλό & αυτό το δημιούργημα σου.

30+εκατοστών κατασκευή !!!!! Απίστευτο !!!! :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Βρε συ, τι τα περασες τα καραβακια? Παγκους και ντουλαπια που τα μετρανε με τo μετρo? :)))

Δεν ειναι χαρμα αυτο το 30ποντο?
02-82.JPG

+++
Σπυρο και παλι μπραβο!! Η θεματολογια σου ειναι μαγευτικη!!

Πολύ ωραία πράματα βλέπω, το βαζάκι σου Κώστα μου αρέσει περισσότερο από όσα εχεις κάνει ως τώρα, Εμπεδοκλή επίσης πολύ όμορφο το φωτιστικό, από τα καλύτερα ίσως και Μιχάλη το βαρκάκι είναι αυτό που παρακολουθώ με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτό το σχέδιο που έβαλες τώρα μου άναψε φωτιές. Αν δεν το επιχειρήσεις μέχρι να σφίξουν τα κρύα του χειμώνα, θα σου ζητήσω αντίγραφο του σχεδίου. Όχι ακόμα όμως. Θα ήθελα αν έχεις κάποιο λινκ από βιβλία που θεωρείς αξιόλογα για απλες-αρχαριες κατασκευές βαρκών.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστως και για τα σχεδια και για τα βιβλια (περιμενω και αλλα δυο) αφου βεβαια τα διαβασω πρωτα προσεκτικα και δω ποιο αξιζει περισσοτερο να συστησω για αρχαριους σαν εμας.

Το ίδιο κλάμα ρίχνω κι εγώ όταν πρέπει να δώσω κάτι. Εδώ σκέφτομαι να τα κάνω όλα διπλά για να μη με πονά τόσο! Αλλά και κάποια που τα είχα διπλά και τα έδωσα πάλι με πόνο ψυχής το κάνα! Τες πα, στο θέμα μας. Η αγάπη μου για τα φωτιστικά με τα αγαπημένα μου φαναράκια είναι γνωστή. Έφτιαξα άλλο ένα από ξύλο καρυδιάς περασμένο με teak oil δύο φορές.

Σπύρο τί νά λέμε,κάνεις καταπληκτικές δημιουργίες πού έχουν ζωντανή μορφή επάνω στό ξύλο
:SFGSFGSF:

Σας ευχαριστώ πολύ.
Έλα όμως που όταν δίνω κάποιο με "πονάει" κ με "στεναχωρεί" λες κ μου λείπει κάτι από πάνω μου!!!
Το καθένα μου θυμίζει κάτι. Που πήγε να μου χαλάσει, που μου στράβωσε, που μου βούτηξε η κορδέλα κλπ, κλπ.

Λέτε να είμαι του γιατρού ? :flipout:

+1
Μιά από τά ίδια,ενώ ξέρω ότι φτιάχνω κάτι γιά τό δωρίσω εξ'αρχής,όταν τό δίνω κάτι μού λείπει.
Φυσικό είναι,η χειροποίητη κατασκευή η προσπάθεια δημιουργίας από τό μηδέν καί τό τελικό αποτέλεσμα έχουν ανεκτίμητη αξία.

Last edited:
Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

"Πωλείτε" όπως είναι επιπλωμένος ο "Μαχητής" μου.

Δεν ξέρω αν πηγαίνει σε αυτό εδώ το νήμα το τελικό αποτέλεσμα.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Fabulous!!!!!

Εντάξει!! Πολύ πρώτα όλα αυτά τα υδραυλικοφωτιστικα, άλλα Αυτό είναι τοπ!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει!! Πολύ πρώτα όλα αυτά τα υδραυλικοφωτιστικα, άλλα Αυτό είναι τοπ!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως λέμε ξύδι Top ? :flipout:

mini Ξυλοπαλέττα - Σουβέρ, από πεύκο.

Είχε κ αυτή η κατασκευούλα τις όποιες δυσκολίες της !

Κώστα φτιάξε καί ένα κλάρκ νά δέσει :a0210:

Εφτιαξα άλλα δυό πλατανόφυλλα,μέ περισσότερες εγκοπές από τό πρώτο,όσο πάω τήν μαθαίνω τήν επιτραπέζια σέγα.

pla710.jpg

Κώστα φτιάξε καί ένα κλάρκ νά δέσει :a0210:

Εφτιαξα άλλα δυό πλατανόφυλλα,μέ περισσότερες εγκοπές από τό πρώτο,όσο πάω τήν μαθαίνω τήν επιτραπέζια σέγα.

Καλά την πας. Αστέρι.

Μπραβο παιδια αυτα τα μικρα εργακια ειναι πολυ χαριτωμενα! Τις παλετιτσες τις συμπαθω ιδιαιτερα!

Eδω οι διαστασεις της ευρωπαλετας. Αν διαιρεσετε τα παντα με το δεκα βγαινει μια υπεροχη μινιατουριτσα σε κλιματα 1:10 της αληθινης.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d6/8d/13/d68d1345f2b5cdc3b8e1989b6d92d8db.jpg

Ξεκίνησα ένα Fire Truck μετά & από την ανταλλαγή σχετικών mail με την ευγενική κυρία Jolien Brebels.
Μου έστειλε ότι της ζήτησα & το μόνο που μου ζήτησε η φίλη μας είναι φωτο από το έργο μου όταν το τελειώσω. Την ευχαριστώ πολύ & από εδώ.
Έχει πάρα πολύ δουλειά ακόμα.........................

https://www.youtube.com/watch?v=3DeIv_SwTvM