Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Καλημέρα
Τα ρετάλια τα βρίσκω (δωρεάν) από φίλο μαραγκό. Τον κερνάω
κάνα καφέ μετά ή κάνα ρεσώ κλπ.

Kαλημέρα καί ευχαριστώ γιά τήν απάντηση.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλησπέρα σε όλους τους Κυρίους. Παρόλο που έχω καιρό να ποστάρω, παρακολουθώ και θαυμάζω καθημερινά τις δημιουργίες όλων σας, την αποκατάσταση του Einfild του Νίκου, τον ακάματο Κώστα, τον επιπλοποιό Νεκτάριο, και όλους τους υπόλοιπους. Το ότι δεν γράφω βέβαια δε σημαίνει ότι και δε δημιουργώ. Αυτό το διάστημα έφτιαξα αρκετές μεγάλες και μικρότερες κατασκευές τις οποίες θα παρουσιάζω σιγά σιγά. Σήμερα θα ποστάρω ένα ρολόι από δρυ που φανερώνει τις οπαδικές μου προτιμήσεις. Περασμένο ωμό λινέλαιο. Ελπίζω να σας αρέσει.IMG_20170920_113320.jpgIMG_20170920_113334.jpgIMG_20170920_113346.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο Σπυρο

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

τελικά οι παοκτσήδες είναι καλλιτέχνες.

Πολύ όμορφο & με πολύ λεπτομέρεια. Μπράβο Σπύρο.

Αψογος ο Σπύρος όπως πάντα :SFGSFGSF:

attachment.php

Σπυρο ειναι πανεμορφο, μπραβο!!

Ευχαριστώ Κύριοι για τα καλά σας λόγια, αυτό βέβαια με τους καλλιτέχνες ΠΑΟΚτσήδες δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είναι καλό ή κακό...:ernaehrung004:

Ορίστε έφερα & εγώ τα Χριστούγεννα νωρίτερα...............

Ορίστε έφερα & εγώ τα Χριστούγεννα νωρίτερα...............

Παραγωγικός όπως πάντα..:SFGSFGSF:-bye-

Ομορφιεσ Κώστα άλλωστε πόσεσ μερεσ έμειναν είμαι σίγουρος θα δούμε ωραία πράγματα μέχρι τοτε

Πολύ ωραία :a0210:

Αναψε τά ρεσώ νά βγεί πιό ολοκληρωμένο τό έργο.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Παραγωγικός όπως πάντα..:SFGSFGSF:-bye-

Ομορφιεσ Κώστα άλλωστε πόσεσ μερεσ έμειναν είμαι σίγουρος θα δούμε ωραία πράγματα μέχρι τοτε

Πολύ ωραία :a0210:

Αναψε τά ρεσώ νά βγεί πιό ολοκληρωμένο τό έργο.

Σας ευχαριστώ.

Τα 2 έφυγαν ήδη. Οπότε ούτε που τα είδα καν. Έχουμε μέλλον ακόμα, άσε που ψάχνουμε για ρεσώ με "γκλίτερ" από τώρα !

Αφού η γυναίκα μου έκανε δώρο την κορδελίτσα και θέλοντας να την δοκιμάσω , να ευχαριστήσω το έτερων ήμισυ για το δώρο αλλά και απο περιέργεια ζηλεύοντας τα υπέροχα κουτάκια που εχω δει κατα καιρούς εδω , αποφάσισα να κάνω 2 !

Πρώτη φορά στη ζωή μου που κόβω με κορδέλα και έκανα πρακτική πάνω στα κουτάκια .

Διαστάσεις 8 επι 8 περίπου , απο ενα παλιό ρετάλι απο την σκεπή του πεθερού μου .

Στο εσωτερικό θα βάλω κόκκινο βελούδο , και για το ξύλο σκεφτόμουν babyoil ή βερνίκι σε ανοιχτή απόχρωση ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο εσείς ακόμα καλύτερα .

20170923_183830.jpg
[/IMG]

20170923_184338.jpg
[/IMG]

20170923_194147.jpg
[/IMG]

20170924_155452.jpg
[/IMG]

20170924_155427.jpg
[/IMG]

20170924_155347.jpg
[/IMG]