Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Οντως με το πεπαλαιωμενο στυλ, οι ατελειες, αν υπαρχουν, ουτε καν παρατηρουνται!!

Και εγένετο Shadow box!shadow box.jpgshadow box2.jpg

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Mετα απο μια μερα με «απ’ολα» εφτιαξα αυτο το ρεσο απο το εξυγιασμενο κουτσουρο μεσω του προσφατου router planner jig.
Αφημενες οι τεσσερεις πλευρες στη φυσικη τους κατασταση, απλα βουρτισμενες με βουρτσα να φυγουν τα σαθρα κομματια, πλουσια «βουτηγμενο» σε ωμο λινελαιο.

Παντως πρεπει να φαινεται το αποτελεσμα της κουρασης και της μή οσο κατα το δυνατον, περισσης συγκεντρωσης στην εργασια...

Μπράβο και σε σένα Νίκο, πολύ γουστόζικο το συρταράκι σου!

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Απο ποια ταινια ειναι το στιγμιοτυπο?

:SFGSFGSF:

Καμιά Νεκτάριε, δική μου "σύλληψη" η σύνθεση.

Όχι Νίκο, (αν κι έχω σχεδιάσει και κάποια), σκέφτομαι το θέμα που θέλω να φτιάξω, βρίσκω τις σιλουέτες στο νετ, τις φέρνω στα δικά μου γούστα και κάνω τη σύνθεση.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολλά μπράβο Σπύρο. Χαρά στην υπομονή κ την επιμονή σου.

Ωραιοτατο το κουτι Νικο ωποσ και το δικο σου Νεκταριε μπραβο και στουσ δυο σασ.Σπυρο τι να πω απλα εκπληκτικοσ.

Ένα στα .....πεταχτά.
Από ένα κλαράκι κέδρου (δώρο του φιλόσοφου cbfdim, τον οποίο & ευχαριστώ) βγήκε ένα όμορφο ρεσώ για δωράκι.

Τι να λέμε τώρα το φυσικό ξύλο έχει άλλη χάρη & ομορφιά, η μυρωδιά του κέδρου δε, η καλύτερη & αγνότερη από το καλύτερο αρωματικό ή αιθέριο έλαιο του εμπορίου.

Παρα πολυ ώραιο παππου. Γουσταρω χρωματα!

Ηταν ξερο ή χλωρο το ξυλο?

Παρα πολυ ώραιο παππου. Γουσταρω χρωματα!

Ηταν ξερο ή χλωρο το ξυλο?

Ξερό & την ώρα που το έκοβε το 40άρι forstner της Wolfcraft γέμισε το Εργαστήριο αρώματα. Άλλο πράμα ....σε λέω.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Ή αλλοιώς όταν η φύση χαρίζει απλόχερα και ο μάστορας δημιουργεί!Πάρα πολύ όμορφο,και μοναδικό δώρο!

Δάσκαλε μιλάμε για πολύ όμορφα χρώματα & αρώματα στην κυριολεξία.

Πολύ όμορφο Κώστα!