Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

και να πει κανείς ότι δεν έχεις λάμπες....:flipout:

:flipout: Eλα ντέ,αλλά επειδή παραείναι πολύ φωτεινά τά κλείνω τά σπότ όταν βγάζω φωτογραφίες γιατί θά ασπρίσει το πλάνο.

ΠΩ, ΠΩ! Σήμερα έγινε της μολυβοθήκης. :award:

Να σαι καλά Παναγιώτη,μόλις παραλάβεις τήν νέα σου πριονοκορδέλα,θά πάρεις εσύ μετά τήν σκυτάλη -bye-

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μήτσο δεν έχεις αχρωματοψία, είναι σίγουρο αυτό, έτσι;

Είσαι ο άνθρωπος με χίλια εργαλεία κι ένα κουτί μπογιά. :worshippy:

Τη φαντάζεσαι αυτή τη μολυβοθήκη με το κάθε κομμάτι βαμένο σε διαφορετικό pal χρωματάκι με ανιλίνη να φαίνονται και τα νερά;

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τη φαντάζεσαι αυτή τη μολυβοθήκη με το κάθε κομμάτι βαμένο σε διαφορετικό pal χρωματάκι με ανιλίνη να φαίνονται και τα νερά;

Μέλι στάζουν τά χείλη σου,όπως πάντα :flipout:
Εμένα μού αρέσουν τά μονόχρωμα γούστα είναι αυτά,δέν μού αρέσουν αυτού τού τύπου κατασκευές νά είναι "λατέρνες" μέ 5 διαφορετικά χρώματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

...

Last edited:
Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Θα τη φτιάξω κι εγω τη μολυβοθήκη, αλλά για πείτε εσεις που τη φτιάξατε πριν ξεκινήσω... Μου φαίνεται στενή, δεν είναι εύκολο να πέσει με το βάρος των όσων έχει μέσα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω? Να βάλω μήπως πιο χοντρά ξύλα στη μέση να έχει ας πούμε συνολικά 6-8cm βάθος?

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εγώ στην μέση έβαλα 4 cm ξύλο μονοκόμματο κ τα έκοψα όλα στην πριονοκορδέλα. Σταθερή είναι.

Σταθερή είναι Κώστα,εγώ έβαλα καί τσοχάκια από κάτω καί δέν έχει θέμα,μέ τό βάρος τών στυλών,μολυβιών κ.τ.λ είναι ακόμα πιό σταθερή.Τώρα άν τήν έχεις επάνω στό γραφείο καί περάσεις καί άθελα τήν σκουντήξεις,σαφώς θά πέσει κάτω όπως θά πέσει κάτω τό ίδιο καί άν τήν κάνεις 6-8 cm.

humor mode on.....Μπάμπη δεν είναι σίγουρο ότι έχει ένα κουτί μπογιά...το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει το ίδιο χρώμα...χε χε χε....humor mode off....

Μολυβοθήκη (& όχι μόνο) σε σχήμα πυραμίδας. Πολύ βολική & χρήσιμη.
Ρεταλάκια από ξυλεία: Οξυάς 40 mm, Σημύδας 6 & 4 mm & Πεύκου 8 mm.

Το σχέδιο από εδώ.

Παππού τι γυρεύει η γαζοτανάλια η knipex μέσα στην μολυβοθήκη οέο;;;;; :hahaha: :rofl: :laugh: :flipout:Κατά τα άλλα σούπερ η κατασκευή.... :firstprize:

humor mode on.....Μπάμπη δεν είναι σίγουρο ότι έχει ένα κουτί μπογιά...το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει το ίδιο χρώμα...χε χε χε....humor mode off....

-bye-
Το παρήγορο - για μένα - είναι οτι εξακολουθεί να υπάρχει ΚΑΙ χιουμορ εδω μέσα...

Καλημέρα. Ο μάστορας πρέπει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος !
Είναι η mini Compra της Knipex που με έχει βοηθήσει αφάνταστα.

Καλημέρα. Ο μάστορας πρέπει να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος !
Είναι η mini Compra της Knipex που με έχει βοηθήσει αφάνταστα.

Εμενα να δεις.,,

ΥΣ η γυναικα μου με εχει πρηξει για σουβερ...λες τωρα που βρηκα το κολπο να φτιαξω απο δαυτα?

Εμενα να δεις.,,

ΥΣ η γυναικα μου με εχει πρηξει για σουβερ...λες τωρα που βρηκα το κολπο να φτιαξω απο δαυτα?

Να φτιάξεις πολλά για προπόνηση.

Πριν απο δύο εβδομάδες η καλή μου βρήκε στην παραλία έναν μικρό κορμό που ξέβρασε η φουρτούνα.Το δύστυχο το δεντράκι είχε ταλαιπωρηθεί πολύ,αλλά ήταν όμορφο.Το πιό ενδιαφέρον του χαρακτηριστικό ήταν ο κούφιος κορμός του..Το τεμάχισα στα τρία,και το πρώτο κομμάτι,η βάση του κορμού μου έβγαλε την πίστη να το φέρω όπως ήθελα.Ιδού το τελικό αποτέλεσμα,μόλις το τελείωσα.Η βάση είναι δρυς..

Attachments

• 29_6_2015anthos me fos.jpg
    29_6_2015anthos me fos.jpg
    158.9 KB · Views: 189
  • 29_6_2015anthos me fos_1.jpg
    29_6_2015anthos me fos_1.jpg
    153.8 KB · Views: 188
  • 29_6_2015anthos me fos_2.jpg
    29_6_2015anthos me fos_2.jpg
    154.8 KB · Views: 185
  • 29_6_2015anthos me fos_3.jpg
    29_6_2015anthos me fos_3.jpg
    161.1 KB · Views: 188
  • 29_6_2015anthos me fos_4.jpg
    29_6_2015anthos me fos_4.jpg
    175.7 KB · Views: 189
  • 29_6_2015anthos me fos_5.jpg
    29_6_2015anthos me fos_5.jpg
    155.2 KB · Views: 188
  • 29_6_2015anthos me fos_6.jpg
    29_6_2015anthos me fos_6.jpg
    131 KB · Views: 188
  • 29_6_2015anthos me fos_7.jpg
    29_6_2015anthos me fos_7.jpg
    160.9 KB · Views: 189

Τέλειο Νίκο, έχω μείνει παγωτό που λένε...

Τεχνη και φαντασια το εργο τα λεει ολα Νικο υποκλινομαι:worshippy:

Νικόλα φανταστικό. :SFGSFGSF:
Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος των ρουστίκ, και γενικότερα τέτοιου είδους κατασκευών, αυτό μου αρέσει πάρα πολύ.
Ειδικά όταν είναι αναμένο είναι υπέροχο, πολύ ατμοσφαιρικό.