Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλημέρα.......

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο, σκέψου το και σαν ρολόι!

Πολύ ωραίο, σκέψου το και σαν ρολόι!

Καλημέρα. Γιατί όχι.

Αν & θα πάει δώρο σε ερασιτέχνη "καπετάνιο" για να βάλει την φωτό από το καΐκι του μέσα.

Πιασαμε και τα τιμονια τωρα παππου...γρηγορο παντως κατασκευασμα το βλεπω!

Πιασαμε και τα τιμονια τωρα παππου...γρηγορο παντως κατασκευασμα το βλεπω!

Πιο γρήγορο δεν πάει.

Να μαι και γω...
Οι σφικτηρες εκαναν δουλεια!
Plywood
Hdf
Πευκο
Καινκατι σαν μπαμπου, επιφανεια κοπης φαγητου.
Περασμενο με βερνικι νερου διαφανο

Μπράβο Νεκταρ.

Ομορφεσ δημιουργιεσ Κωστα και Νεκταριε μπραβο σασ

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γειά σού καπετάν-Κωστή :a0210:
Η σημύδα είναι 18 mm ? πώς τά πήγε η Einhell στό κόψιμο τού κύκλου ζορίστηκε,η τό έβγαλε εύκολα ?

Νεκτάριε άξιος.:a0210:

Δεν τελείωσε ακόμα αλλά "ένοιωσα" την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας.batman1.jpgbatman.jpg

Νικο εκπληκτικο το θαλασσοξυλο!!!
Νεκταριε παντρεψες πετρα και ξυλο με μεγαλη επιτυχια θα ελεγα, μπραβο σου!!!
Σπυρο σε χαιρομαι με τα ιδιαιτερα και δυσκολα εργα σου!

Κωστα το τιμονακι ειναι σουπερ μου αρεσει παρα πολυ!!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Γειά σού καπετάν-Κωστή :a0210:
Η σημύδα είναι 18 mm ? πώς τά πήγε η Einhell στό κόψιμο τού κύκλου ζορίστηκε,η τό έβγαλε εύκολα ?

Νεκτάριε άξιος.:a0210:

Όλα πήγαν καλά. Τα εξωτερικά ΟΛΑ κ τα χερούλια του τιμονιού τα έκοψα στην κορδέλα. Μόνο τους 2 εσωτερικούς κύκλους έκοψα στην Einhell.

Σπύρο ομορφιές όπως πάντα.

Μιχάλη σε ευχαριστώ.

Τέλειο το shadow box. :firstprize:
Ζήλεψα, πρέπει να βρω ένα θέμα που να μου αρέσει να φτιάξω κι εγώ ένα.

Σπύρο πολύ "noir",τα έργα σου έχουν την ιδιότητα να παίρνουν ζωή στο (δικό μου τουλάχιστον) μυαλό!Αλλά νομίζω πως πρέπει να επενδύσεις σε κάποια φωτογραφική μηχανή!Γειά στα χέρια σου και πάλι!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Να μαι και γω...
Οι σφικτηρες εκαναν δουλεια!
Plywood
Hdf
Πευκο
Καινκατι σαν μπαμπου, επιφανεια κοπης φαγητου.
Περασμενο με βερνικι νερου διαφανο

Ετρεμε λιγο το χερι σου στην κορδελα ή μου φαινεται;
Μπορει να κανω και λαθος, γιατι απο την πολλη θετικη ενεργεια που λεγαμε, "παει" το ματι μου...............anyway!!!!

Δεν ξερω αν τα εχετε δει αυτα εδω.

Αν "γουγλαρεται" τον τιτλο απο το καθε παζλ, βρισκετε και τα βιντεο.
Μηχανολογικο σχεδιο, μερικα ακομα και απλοι μηχανισμοι, μικρα κομματια, υπομονη, αξιοπεριεργο αποτελεσμα, και κινητρο (παιδια-εγγονια-κολλητοι που τους αρεσουν αυτα)........ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ευχαριστώ Κύριοι για τα καλά σας λόγια. Νίκο μιας και ρώτησε παλιότερα το shadow box αυτό είναι εξολοκλήρου "δικό μου". Έκανα τα σχέδια για τις φιγούρες το Τζόκερ και της φίλης του και μόνο έτοιμο βρήκα το σήμα του μπάτμαν. Η σύνθεση αποκλειστικά κι αυτή δική μου.

Μια αγρια μολυβοθηκη απο καποια οικοδομικα ξυλα που σαπιζαν.
Η Φ65 τρυπα με ζορισε λιγο. Ειχα μια προτερη αποτυχημενη προσπαθεια σε τακο παλετας οποτε τα καταφερα εδω.