weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.
Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.
Δύσκολος ο ευκάλυπτος & σπάει - ρηγματώνει παντού & δεν κόβετε εύκολα στην σέγα, μακριά...
Ωραίος ο παππούς μάστορας αλλά και η μαστορισα ωραιότατη να είσαι καλά και να την καμαρώνεις όμορφα και τα sculpture εργακια Κωστα
Like!
1000 like και στείλε μου το pdf για όταν πάρω πριονοκορδελαΚαλό & ήσυχο απόγευμα σε όλους μας.
Βραχιολοσκουλαρικοκολιέ κρεμάστρα.
Yλικό: Οξυά 12 mm.
1000 like και στείλε μου το pdf για όταν πάρω πριονοκορδελα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τουμπανο το δεντρο, ωραια υλοποιηση!
Ωραίο και πρακτικό ΚωσταΦορτώνει σιγά - σιγά το δεντράκι.
Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτο το θέμα! Μου αρέσει πάρα πολύ να ασχολούμαι με ξυλοκατασκευες....αλλά με λεπτό ξύλο προς το παρόν. Έχω φτιάξει κάνα δυο σχεδια για μπρελόκ και δώρα (θα βάλω αργότερα φωτο) Φέτος όμως επειδή δεν προλαβαίνα αποφάσισα να πάρω σεγα επιτραπεζια και λόγω οικονομικών πήρα της dremel. Το πρόβλημα μου είναι ότι μέσα σε δύο μέρες έσπασα 4 λαμές και δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί. Μέχρι τώρα έκοβα με πριονι χεριού με spiral πριονακια. ....πολύ καλά αλλά πλέον απέκτησα θέμα με τον ώμο. Μήπως επειδή δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το λειτουργώ σωστά ή επειδή δουλεύω πολύ ωρα; (σήμερα έκοβα 5 ωρες)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.