Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δύσκολος ο ευκάλυπτος & σπάει - ρηγματώνει παντού & δεν κόβετε εύκολα στην σέγα, μακριά...

Καλά που μας τόπες... Κι έχω κόψει κάμποσα κομμάτια το καλοκαίρι και περιμένω να στεγνώσουν.
Έχεις ξανακόψει κι άλλα κομμάτια ευκάλυπτου και ήταν το ίδιο δύσκολα ή μπορεί αυτό να έτυχε;
Η προηγούμενη εμπειρία που έχω εγώ από ευκάλυπτο είναι μόνο σε πολύ μεγάλα κομμάτια, κάνουν εξαιρετικούς τάκους για κόψιμο κρέατος.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σε μεγάλα κομμάτια που έχω φτιάξει ρολόγια κ κορνίζα δεν έχει πρόβλημα αλλά όσο κ να στεγνώσει μπορεί ξαφνικά να το δεις να σκάει.
Σε ψιλές φέτες κ σε εσωτερικές κοπες η λάμα πάει αλλού για αλλού.

Κατάλαβα... Τουλάχιστον να είμαι ψιλιασμένος αν ξεκινήσω κάτι.

Ωραίος ο παππούς μάστορας αλλά και η μαστορισα ωραιότατη να είσαι καλά και να την καμαρώνεις όμορφα και τα sculpture εργακια Κωστα

Ωραίος ο παππούς μάστορας αλλά και η μαστορισα ωραιότατη να είσαι καλά και να την καμαρώνεις όμορφα και τα sculpture εργακια Κωστα

:a0210:

Καλό & ήσυχο απόγευμα σε όλους μας.

Βραχιολοσκουλαρικοκολιέ κρεμάστρα.

Yλικό: Οξυά 12 mm.

Like!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Καλό & ήσυχο απόγευμα σε όλους μας.

Βραχιολοσκουλαρικοκολιέ κρεμάστρα.

Yλικό: Οξυά 12 mm.
1000 like και στείλε μου το pdf για όταν πάρω πριονοκορδελα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

1000 like και στείλε μου το pdf για όταν πάρω πριονοκορδελα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ είσαι κυρ Παύλο. Κάνε το εκτύπωση σε Α4 κ είσαι έτοιμος.
http://www.instructables.com/id/Make-a-fancy-looking-tree-shaped-hatstand-out-of-s/

τουμπανο το δεντρο, ωραια υλοποιηση!

τουμπανο το δεντρο, ωραια υλοποιηση!

Όμορφο βγήκε άρεσε κ εδώ στο σπίτι.
Δεν θέλει πριονοκορδέλα για να κοπεί. Γίνεται εύκολα κ με την σέγα πάγκου.

Μπράβο Κώστα, ωραίο το δεντράκι.
Δεν το τελείωσα... όμως μπήκα στον πειρασμό να σας το δείξω...IMG_20171115_215035.jpg

Φορτώνει σιγά - σιγά το δεντράκι.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τα σέβη μου Σπύρο ωραιοτατο

Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτο το θέμα! Μου αρέσει πάρα πολύ να ασχολούμαι με ξυλοκατασκευες....αλλά με λεπτό ξύλο προς το παρόν. Έχω φτιάξει κάνα δυο σχεδια για μπρελόκ και δώρα (θα βάλω αργότερα φωτο) Φέτος όμως επειδή δεν προλαβαίνα αποφάσισα να πάρω σεγα επιτραπεζια και λόγω οικονομικών πήρα της dremel. Το πρόβλημα μου είναι ότι μέσα σε δύο μέρες έσπασα 4 λαμές και δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί. Μέχρι τώρα έκοβα με πριονι χεριού με spiral πριονακια. ....πολύ καλά αλλά πλέον απέκτησα θέμα με τον ώμο. Μήπως επειδή δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το λειτουργώ σωστά ή επειδή δουλεύω πολύ ωρα; (σήμερα έκοβα 5 ωρες)

Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτο το θέμα! Μου αρέσει πάρα πολύ να ασχολούμαι με ξυλοκατασκευες....αλλά με λεπτό ξύλο προς το παρόν. Έχω φτιάξει κάνα δυο σχεδια για μπρελόκ και δώρα (θα βάλω αργότερα φωτο) Φέτος όμως επειδή δεν προλαβαίνα αποφάσισα να πάρω σεγα επιτραπεζια και λόγω οικονομικών πήρα της dremel. Το πρόβλημα μου είναι ότι μέσα σε δύο μέρες έσπασα 4 λαμές και δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί. Μέχρι τώρα έκοβα με πριονι χεριού με spiral πριονακια. ....πολύ καλά αλλά πλέον απέκτησα θέμα με τον ώμο. Μήπως επειδή δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να το λειτουργώ σωστά ή επειδή δουλεύω πολύ ωρα; (σήμερα έκοβα 5 ωρες)

Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Μηπως ειχες σφιξει πολυ το ρυθμιστικο τους???