Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πανέμορφο πανέμορφο πανέμορφο πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο Δημήτρη!!!!!

Ευχαριστώ Κυριάκο -bye-

Δημητρό υποκλίνομαι... :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Έχεις αλλάξει πίστα αγόρι μου... Που νάχες και μεγάλα εργαλεία...:flipout:

Ωχ ωχ ωχ !!! πρώτη φορά ακούω τήν λέξη υποκλίνομαι από τόν Μπάμπη και νοιώθω περίεργα,πάντα κάτι θά ήταν στραβό καί ασουλούπωτο,αλλά ξέρω γιατί υποκλίνεται γιατί δέν τό έβαψα :flipout:
Πέρα από τήν πλάκα σε ευχαριστώ,αλλά εσύ καί ο Παύλος "παίζεται" μπάλα σέ άδειο γήπεδο μέ τούς τόρνους,εγώ τί έκανα ένα κουτί ανοιχτό από κάτω,έκοψα μέ τήν σέγα τό δέντρο καί κόλλησα 3 led,μιά αντίσταση,καί μιά μπαταρία. -bye-

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Άν είναι κάτι που μ´ αρέσει Μήτσο το λέω.
Αν πάλι κάτι δεν μ´ αρέσει σ´ όσους έχω και το θάρρος το λέω στους υπόλοιπους απλά δεν γράφω.
Το «μπράβο» και το χειροκρότημα είναι εύκολο, άσε που είσαι και καλός με όλους. αλλά αυτό λέγεται «δημόσιες σχέσεις».

Εμ ελα που δεν ειναι ευκολο, μακαρι να ηταν! Αν ηταν ευκολο το 'μπραβο', τοτε καθε κατασκευη θα γεμιζε με καμμια 30αρια μπραβο.
Το λεω αυτο γιατι η προσπαθεια του καθενος ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να επιβραβευεται και να επικροτειται και δευτερευοντως ολα τα υπολοιπα.

Κατα τα αλλα οι δημοσιες σχεσεις εδω ειναι μαλλον περιττες και αχρειαστες καθως δεν υπαρχουν ουτε εκλογιμες θεσεις ουτε καποιο συμφερον :))

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολυ ομορφο το φωτισμενο δεντρο
Το βαψιμο ειναι σπαζοκεφαλια με τα RGB
μηπως να αλλαζες θεση το μπλε με το πρασινο?

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολυ ομορφο το φωτισμενο δεντρο
Το βαψιμο ειναι σπαζοκεφαλια με τα RGB
μηπως να αλλαζες θεση το μπλε με το πρασινο?

Ευχαριστώ Σώφρον,έτσι ακριβώς σπαζοκεφαλιά τά RGB,έκανα δοκιμές μέ ρετάλια αλλά μόνο στό άσπρο δείχνει έτσι ωραία,θά τό αφήσω έτσι στό φυσικό του,μετά συνεννόησης καί μέ τήν παραλήπτρια,η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολλά χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια στό φυσικό χρώμα,τήν ημέρα μπορεί να μήν εντυπωσιάζει,αλλά τό βράδυ μέ ημίφως είναι φαντασμαγορικό.

Σήμερα τού έβαλα καί λεπτά τσοχάκια στήν πατούρα,καί μένει αύριο μιά λεπτομέρεια πού θέλω νά κάνω καί έφυγε.

led0010.jpg

Pen Friday.
Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε.

Μπραβο βρε Κωστα, φανταζουν πανεμορφα!!!

Πολυ ομορφεσ μαστορα μου στον τορνο εγιναν;

Δώρο για τη γιορτή της γυναίκας μου που μου το ζήτησε. Φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς, φινιρισμένο με teak oil. Η πλάτη είναι από mdf βαμμένη με καφέ και κίτρινο σπρέι.IMG_20171125_105935.jpgIMG_20171125_105947.jpg

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Δώρο για τη γιορτή της γυναίκας μου που μου το ζήτησε. Φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς, φινιρισμένο με teak oil. Η πλάτη είναι από mdf βαμμένη με καφέ και κίτρινο σπρέι.

Πολύχρονη. Να την χαίρεσαι.

Ωραία & αυτή η δημιουργία σου.

Χρονια της πολλα Σπυρο, της Αγιας Αικατερινης ειναι σημερα.
Το εργο ειναι πολυ ομορφο! Τα αναγλυφα γραμματα ειναι εντυπωσιακα.
Η κιτρινη μπογια ειναι σωστη επιλογη για background, θυμιζει το χρυσο που συνηθιζεται στις Αγιογραφιες.

Χρονια της πολλα Σπυρο, της Αγιας Αικατερινης ειναι σημερα.
Το εργο ειναι πολυ ομορφο! Τα αναγλυφα γραμματα ειναι εντυπωσιακα.
Η κιτρινη μπογια ειναι σωστη επιλογη για background, θυμιζει το χρυσο που συνηθιζεται στις Αγιογραφιες.

Ευχαριστώ Μιχάλη!

Σπύρο πολύ όμορφο!
Ειδικά τα γράμματα είναι όπως στις αγιογραφίες!
Αν από πίσω το ψεκαζες με χρυσό σπρει?

Σπύρο πολύ όμορφο!
Ειδικά τα γράμματα είναι όπως στις αγιογραφίες!
Αν από πίσω το ψεκαζες με χρυσό σπρει?

Ευχαριστώ πολύ. Το επόμενο θα έχει χρυσό σπρέι στο φόντο...

Έτσι για να περνάει η ώρα...
Δύο δακτυλίδια από οξυά και υγρό γυαλί και φωσφορούχα σκόνη.
9a7719ac23c9029db708c3630b39beab.jpg
f90989721c026afc288df1bcba2b9737.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι δεν θα χάνεσαι στο σκοτάδι. Βάζε μας δύσκολα εσύ να τρέχουμε ξωπίσω σου εμείς.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Έτσι δεν θα χάνεσαι στο σκοτάδι. Βάζε μας δύσκολα εσύ να τρέχουμε ξωπίσω σου εμείς.
Χαχαχα.... Μπα ένας έμεινε ακόμη να ψηθεί, είναι λίγο δύσκολος αλλά που θα πάει θα πέσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk