Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Σούπερ Δημήτρη με το έλκηθρο δείχνουν ακόμα πιο ωραία.Σκαρωσα και εγώ ένα εργακι αυτό το διοιμερο από παλετοξυλο και οξιά και μια ιδέα της τελευταίας στιγμής χόρτο μοντελισμού στο πλάι νομίζω ότι τεριαξε ομορφα,τα χρώματα εμποτισμού τα αραιωσα αρκετά για να μην καλύψω τα νερά του ξύλου

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πάμε πάλι
3e5e89193b1488a00daa303e8308b615.jpg
0ae87d34cfe40face9ae613c5c9874e5.jpg
82b4bfd5f255ec8ba87fa088f4224879.jpg
58ded9477caa5a9769b1d3d9d6378cf6.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά σου koulhs καλλιτέχνη.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Δημητριε βγαλε τον σπαγγο και αντικατεστησε τον με λεπτη χρωματιστη πανινη κορδελιτσα.
Σπασε την μονοτονια του καφε στο ελκυθρο, και δωσε του σχημα με ενα δευτερο χρωμα στα πεδιλα και στην περιμετρο ισως.
Η αληθεια ειναι οτι ησουν μεσα στο μυαλο μου γιατι ηθελα να το κανω και εγω ενα ελκυθρο, αλλα επειδη ηθελα 5 ελαφια μπροστα ("πειραγμενο" ελκυθρο) με τη σεγα αναποδα το ξανασκεφτομαι.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Βρε Κυριακο επρεπε να κρεμασεις ενα αστερακι στο κενο, οχι να βαλεις βαση ρεσω, να αρπαξει το δεντρακι!
Καλο το σχεδιο αλλα δεν ετριψες λιγο την βαση να γλυκανει και το δεντρακι στις ακμες να πιασει η μπογια καλυτερα.
Δεν επρεπε να αφησεις το σκαρπελο μου φαινεται, τα αλλα τα βαριεσαι ολιγον μου φαινετα:)))

Βρε Κυριακο επρεπε να κρεμασεις ενα αστερακι στο κενο, οχι να βαλεις βαση ρεσω, να αρπαξει το δεντρακι!
Καλο το σχεδιο αλλα δεν ετριψες λιγο την βαση να γλυκανει και το δεντρακι στις ακμες να πιασει η μπογια καλυτερα.
Δεν επρεπε να αφησεις το σκαρπελο μου φαινεται, τα αλλα τα βαριεσαι ολιγον μου φαινετα:)))

Που θα παει θα τα καταφερω:flipout:παντωσ τριφτικε και περαστηκε βερνικι γιατι στραβωσε και το αφεντικο μολισ το ειδε ετσι

Καλημέρα να έχουμε...........

Εξαιρετικό μάστορα... Πανέμορφο. :SFGSFGSF:

Με Duracell δουλεύεις ρε μπαγάσα; Ασταμάτητος.

Καλημέρα κ. Μπάμπη.

Ασταμάτητος!!!:grinning-smiley-043

και τα παπάκια στη σειρά quack quackquack

Εξαιρετικό μάστορα... Πανέμορφο. :SFGSFGSF:

Με Duracell δουλεύεις ρε μπαγάσα; Ασταμάτητος.

Με πυρηνικό αντιδραστήρα...

Τα παπάκια τι τα κάνουμε ?

Ψητά (λαδάκι μόνο) λόγω της όμορφης οξυάς?
ή στο φούρνο με πατάτες (κίτρινα κλπ) όπως φαίνονται αριστερά ?
Ιδού η απορία !

Ασταμάτητος!!!:grinning-smiley-043

και τα παπάκια στη σειρά quack quackquack

Με πυρηνικό αντιδραστήρα...

:flipout:
Φτου φτου μη σε βασκανουμε!
Κωστα εχεις μετρησει ποσες κατασκευες εχεις κανει μεχρι τωρα?

Τα παπάκια τι τα κάνουμε ?

Ψητά (λαδάκι μόνο) λόγω της όμορφης οξυάς?
ή στο φούρνο με πατάτες (κίτρινα κλπ) όπως φαίνονται αριστερά ?
Ιδού η απορία !

Ανάλογα τη χρήση. Το κίτρινο πιστεύω θα το κάνει λίγο πιο παιδικό...

:flipout:
Φτου φτου μη σε βασκανουμε!
Κωστα εχεις μετρησει ποσες κατασκευες εχεις κανει μεχρι τωρα?

Έχω φτάσει τις 223 δημιουργίες (μικρές & πιο μεγάλες) από τον Μάρτιο του 2016.

Τα έχω ανεβάσει όλα ανά φάκελο στο Drobox & κάποια στιγμή θα κάνω στο Forum share το link στην Υπογραφή μου, αν αυτό μου επιτραπεί, ώστε να τα βλέπουν όλοι φίλοι.

Τα ρολόγια που λέγαμε Γιώργο.

κααααλά, που να φανταστώ τι δημιουργίες είχες κατά νου..

ΑΞΙΟΣ ! (ο τόνος στο Α) γιατί μετά θα μας πάρει το ποτάμι.