Εγώ έβαλα βελκρο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
velcro ταινια υπαρχει αλλά όχι τόσο φαρδυά.
χρησιμοποιώ στο σχολείο ταινία με το μέτρο αλλα δεν συμφέρει από εδώ ....εκτός αν παραγγείλεις από Κίνα
Kωστα υπεροχο φαινεται το ρολογακι και η συνδεση των ξυλων υπο γωνια παρα πολυ πετυχημενη!!
Καλαμαρια εισαι μαστορας, μπραβο!!!
Υπαρχει βελκτρο που μπορεις να κολλησεις στον κυλινδρο και μετα το αντιστοιχο γυαλοχαρτο που το αλλαζεις με ευκολια.
Αλλιως κολλας τα ακρα με κολλα στιγμης η τα σφιγγεις με δεματικο.
Η πλακα που εχεις απο κατω σηκωνεται υπο γωνια για να βαζεις διαφορα παχη ξυλα? Πως την ρυθμιζεις?
Βελκρο με το μέτρο και φάρδος 10 cm. Υπάρχει και σε αυτοκόλλητο, από τοπικό κατάστημα στις Σέρρες που πουλάει υφάσματα. Είναι βολικό γιατί αλλάζεις γυαλοχαρτο πολύ γρήγορα. Εννοείται ότι και το γυαλοχαρτο είναι με βελκρο.απο που το πηρες?
Συνηθως αυτα τα εργαλεια τα δουλευεις ορθιος για καλυτερο ελεγχο.
Χαιρεται ξανά και από εμένα. Έχω μείνει άφωνη με τις κατασκευές σας! Πολύ ωραίες ιδέες και άπειρες επιλογές. Τελικά με το moto saw τα κατάφερα χωρίς να σπάσω καμία επιπλέον λάμα. Ανέβασα και τις φωτο να δείτε τις κατασκευές. Δεν τα έβγαλα όλα γιατι 30 κομμάτια ήδη έφυγαν για το πρώτο μπαζαρ. Στο δεύτερο θα μπούνε αυτά. Ομολογώ πως κουράστηκα και η στάση ήταν τελείως λάθος με αποτέλεσμα να επιβαρύνω ελαφρώς μέση και αυχένα.......αλλά το διασκέδασα από το τίποτα (ένα κομμάτι ξύλο) να βγαίνουν τόσο όμορφα πράγματα. Θέλω όμως τη συμβουλή σας.....λόγω έλλειψης χώρου σκέφτομαι να πάρω ένα πτυσόμενο πάγκο εργασίας. Κάτι οικονομικό για αρχη να μπορώ να κάθομαι να δουλεύω και να τον μαζευώ μετα στην αποθήκη. έχετε τίποτα δοκιμασμενο?
Wolf craftΑντώνη, ποιο forstner χρησιμοποιείς; Σου έχει κάνει καθαρή κοπή απ'οσο βλέπω.
Αυτά τα ρεσω είναι πολύ ωραία για δωράκια χριστουγεννιάτικα, ειδικά με μια κορδέλα και ένα forstner βγαίνουν γρήγορα και σε πολλά σχέδια.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.