Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Κώστα, απλά υπέροχο! :worshippy:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίο Αντώνη... :a0210:
Νομίζω οτι οι ακμές θέλουν λίγο στρογγύλεμα, φαίνονται σα να ξυρίζουνε.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ναι όντως.. Στο Version 2

Κωστα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!

Ρε Αντωνη τετοια ξυλα για ρεσω τα πηρες???

Γιατί όχι;

Δε ξερω, νομιζω πως χαραμιζονται εκει.

Έλα Λούτσα να σου δώσω μερικά, τώρα που θα πάρεις τόρνο, να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Μικρό δωράκι.

Πολυ ωραιο Κωστα!!
Η οξια μου αρεσει περισσοτερο απο καθε ειδους ξυλο για μικροκατασκευες.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολυ ωραιο Κωστα!!
Η οξια μου αρεσει περισσοτερο απο καθε ειδους ξυλο για μικροκατασκευες.

+ + +

Πολύ όμορφες κατασκευές, μπράβο σας παιδιά.

Ειδικά το ρολόϊ είναι πολύ must (όχι ότι το δεντράκι με το ρεσώ πάει πίσω έτσι ;)

Απλό, όμορφο και καλοφτιαγμένο Κώστα !! Well done !!

Πολύ όμορφες κατασκευές, μπράβο σας παιδιά.

Ειδικά το ρολόϊ είναι πολύ must (όχι ότι το δεντράκι με το ρεσώ πάει πίσω έτσι ;)

-bye- :christmastree2:

Πετάει η ομάδα,γειά στά χέρια σας σέ όλους. :SFGSFGSF:

Δε ξερω, νομιζω πως χαραμιζονται εκει.

Σ'ευχαριστω Κυριάκο, μαζί και όλους για τα καλά σας σχόλια.
Θα σταθώ λίγο στο περί "χαραμισματος" των υλικών, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα είναι καλύτερο σαν δώρο για κάποιους που δεν ασχολούνται με το diy όπως πολλοί από εμάς, οπότε δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν και να εκτιμήσουν το πόση δουλειά, εργαλεία, υλικά, σκέψη και χρόνος κρύβεται πίσω από μια πιο σύνθετη κατασκευή, όπως πχ το ρολόι που έφτιαξα. Αυτοί θα εντυπωσιαστούν και θα χαρούν περισσότερο με ένα αστεράκι η δεντράκι από κάποιο ξύλο με έντονα νερά και όμορφο φινίρισμα. Τέτοιες απλές κατασκευές που κάποιος από εμάς τις ξεπετάει σε 1-2 ώρες μπορούν να είναι πολλές και να ευχαριστήσουν πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Τα πιο σύνθετα και δύσκολα είναι για λίγους. Πολλοί δεν θα προσέξουν σε βάθος την κατασκευή και άλλοι θα πουν ότι το πήρες και έτοιμο... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τέτοιες απλές κατασκευές που κάποιος από εμάς τις ξεπετάει σε 1-2 ώρες μπορούν να είναι πολλές και να ευχαριστήσουν πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Τα πιο σύνθετα και δύσκολα είναι για λίγους. Πολλοί δεν θα προσέξουν σε βάθος την κατασκευή και άλλοι θα πουν ότι το πήρες και έτοιμο... :-P

Ένα απ´ τα πράγματα που μ´ αρέσει σ´ εσένα είναι ακριβώς αυτό. :a0210:
Επειδή εγώ είμαι της "ξεπέτας" μ´ αρέσει να βλέπω ανθρώπους που, πριν φτιάξουν ένα έργο, το μελετάνε πρώτα πολύ καλά, έχουν υπομονή κι επιμονή και διαθέτουν όσο χρόνο χρειάζεται για να βγεί σωστό το αποτέλεσμα.