Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Λόγω σπουδών ήμουν το 1986 "ξενιτεμένος" στον Άραξο (23 μήνες) μάλλον με Μ1.
Λες από εκεί να μου έχει μείνει απωθημένο !!!

Ας πάει το post με αερομεταφορά στο νήμα του τόρνου. Μήπως άλλοι φίλοι δεν μπαίνουν όμως εκεί ? Ούτε που το ξέρω.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Μ1,FN.G3 εχουν ιδιες σφαιρες 7,62 × 51 Νato .κωστα επρεπε να κανεις μια πατουρα λιγοτερη δηλ καλυκας -πατουρα-βολιδα .

Βασίλη σε ευχαριστώ.

Μ1,FN.G3 εχουν ιδιες σφαιρες 7,62 × 51 Νato .κωστα επρεπε να κανεις μια πατουρα λιγοτερη δηλ καλυκας -πατουρα-βολιδα .

Γνώστης του αντικειμένου βλέπω.
Δεν πιστεύω να κάνεις το μεσάζοντα όπλων σε καμιά Ζιμπάμπουε-Τανζανία έτσι ; λέω τώρα..

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Και τα ΑΚ-47 βεβαιως βεβαιως.
Ισως το πιο ακουστο 7,62

Και επειδη ειμαστε μαστορια επιπεδου παρε ενα σχεδιο για την επομενη φορα!

500px-7.62x39mm_round.svg.png

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Γνώστης του αντικειμένου βλέπω.
Δεν πιστεύω να κάνεις το μεσάζοντα όπλων σε καμιά Ζιμπάμπουε-Τανζανία έτσι ; λέω τώρα..

Οχι μεσαζοντας, απλα καταδρομεας!

Χα οχι γιωργη μην ανησηχεις απλα η πατριδα μου εμαθε καποια πραγματα παραπανω αν ποτε απαιτηθει!!
ωραιος ο κυρ

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Και τα ΑΚ-47 βεβαιως βεβαιως.
Ισως το πιο ακουστο 7,62

Και επειδη ειμαστε μαστορια επιπεδου παρε ενα σχεδιο για την επομενη φορα!

Σειρά σου............................

Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Σειρά σου............................

Θα δοκιμασω αυριο με ενα απο τα ξυλα που μου εδωσες!
Ποιο να προτιμησω λες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Θα δοκιμασω αυριο με ενα απο τα ξυλα που μου εδωσες!
Ποιο να προτιμησω λες?

Οξύα ή μαόνακι αν σε βγαζει κάποιο ρετάλι. Γυάλισε τα & θα είναι απίθανα. Κάνε το δώρο στον Βασίλη.

Βασίλη στειλέ μου με Pm την διευθυνση σου να σου στείλω ένα στυλό & μια σφαίρα δώρο για την γιορτή σου.

Οξια κανε την. Με καμμια δεκαρια χερια λινελαιο θα σκουρηνει και θα ερθει κοντα στο πραγματικο χρωμα.

Μετά κρέμασε την στο καθρεπτάκι του SΕΑΤ. Θα δείχνει υπέροχη.

Ναι με οξυα θα την κανω που εχει και την απαραιτητη σκληροτητα αλλα και χρωματισμο!
Και μαλλον εχω και ενα χρωματακι εκπληξη απο τα μοντελιστικα μου.

Ναι με οξυα θα την κανω που εχει και την απαραιτητη σκληροτητα αλλα και χρωματισμο!
Και μαλλον εχω και ενα χρωματακι εκπληξη απο τα μοντελιστικα μου.

Mιας και εχεις και τορνακι πλεον, φτιαξε και το συνοδευτικο της σφαιρας :)
wooden-toy-gun-1-499x331.jpg

Έχει ο καιρός .............γυρίσματα λα,λα,λα.

Καλό βράδυ.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Mιας και εχεις και τορνακι πλεον, φτιαξε και το συνοδευτικο της σφαιρας :)
wooden-toy-gun-1-499x331.jpg

χα χα ωραία ιδέα Μιχάλη. και μετά στον μπόμπιρα για παιχνίδι !!

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Έχει ο καιρός .............γυρίσματα λα,λα,λα.

Καλό βράδυ.

Ας μήν σέ έβαζε "σειρά" ο Μπάμπης στήν "μπρίζα" καί θά σού έλεγα άν τραγούδαγες λά,λά,λά :flipout:
Πού τόν είχες τόν τόρνο καί σκούριαζε τόσο καιρό,καί τώρα δέν σέ προλαβαίνουμε μέ τίς σβούρες σου.

Καλό βράδυ -bye-

Καλό βράδυ Δημητρό.