Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Κύριοι σας ευχαριστώ.
Vrass καλή συνέχεια, πολύ καλό θα γίνει (κ αυτό).

Καλό βράδυ.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Παππου αριστο και αυτο. Το πουλας. :flipout:

Vrass, σε ζηλευω για την υπομονη σου να φτιαχνεις μικρες κατασκευες ακριβειας.
Καλα τα ξυλογλυπτα, τα σκαλιστα και τα αλλα που ξεχασα πως λεγεται η τεχνικη, αλλα αυτα τα γενικης φυσεως μου αρεσουν πιο πολυ.
Στυλο, ρεσο και αλλα τορναδορικα ξεφευγουν απο τη κλιμακα βαθμονομισης και ειναι ολα αριστα και δεν μπορω να πω κατι αλλο.
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Νεκτάριε με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω ένα. Δεν προλαβαίνω τις "παραγγελίες".

Extra prima good μάστορα...
Άντε γιατί ανησύχησε κι ο Νίκος... :flipout:

Extra prima good μάστορα...
Άντε γιατί ανησύχησε κι ο Νίκος... :flipout:

Ο Νικόλας είπαμε είναι ειδική περίπτωση.
Είναι μια κατηγορία από μόνος του.

Τέλεια όλα μάστορα μου την καλημέρα μου

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραία όλα! Δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται δίπλα σε επαίνους!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Πολύ ωραία όλα! Δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται δίπλα σε επαίνους!

Καλημέρα. Σε ευχαριστώ.

Τα δικά σας καλά σχόλια είναι οι δικοί μου έπαινοι.

Μπράβο ακάματε Κώστα! Η ελιά είναι έρωτας! Θα προτιμούσα όμως τη βάση χωρίς τη φλούδα.

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπράβο ακάματε Κώστα! Η ελιά είναι έρωτας! Θα προτιμούσα όμως τη βάση χωρίς τη φλούδα.
:a0210:

Next time.

Για πες μας λοιπόν περισσότερα ρε λογιστή ?

Όντως πάει βολίδα, είναι 20 watt με κινούμενη κεφαλή και όχι cnc. Το έχει φίλος για να τυπώνει διάφορα σε κουτάκια για σαπούνια, το είχε αγοράσει πριν αρκετά χρόνια 12000 .
Ρυθμίζει ταχύτητα και ακτίνα του λέιζερ.
Είχε δει τα κουτάκια των στυλό και μου λέει φέρτα να τα γράψουμε επάνω κάτι κι έτσι δεν έχασα την ευκαιρία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα μηδενικά είναι σωστά?!

Τα κουτάκια σου πότε θα μας τα παρουσιάσεις ?

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Τα μηδενικά είναι σωστά?!

Τα κουτάκια σου πότε θα μας τα παρουσιάσεις ?
Χαχαχα... Σωστά είναι τα μηδενικά, την εποχή που το πήρε το λέιζερ ήταν άγνωστη λέξη.
Τα κουτάκια δεν τα ανέβασα;
Νομίζω το είχα κάνει. Τσπ ανεβάζω τώρα.
0a0e3ef262de3484b6d31dcb614d1601.jpg
faa2b22b849d00338a3f5b8c2668710a.jpg
6f4b983a53fd1d7748378cce860429e0.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk