Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Καλό βράδυ από τον γέροντα....

Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ "γεροντίστικο" ρε παιδί μου... :flipout:

Υπέροχο μάστορα. :SFGSFGSF:

Τι διαστάσεις η οξυα????
Διάμετρος 240 φ, πάχος 40 mm, βάθος πιατέλας 30 mm.
Γυάλισμα όπως τα έχουμε πει με υπέροχη υφή κ άρωμα.

Υπέροχο μάστορα. :SFGSFGSF:

Με τρώει ο.. ώμος μου να παραγγείλω τον καρυοθραύστη.
Καρύδια που θα βρω!

Last edited by a moderator:

Με τρώει ο.. ώμος μου να παραγγείλω τον καρυοθραύστη.
Καρύδια που θα βρω!

Έχει ο Νίκος νομίζω δύο... :flipout:

:bang:

Ωραία δουλειά Κώστα

χμμ.. υπονοείς κάτι για την ηλικία του ; :flipout:

Κωστή έγραψες πάλι, υπέροχη κατασκευή !!

χμμ.. υπονοείς κάτι για την ηλικία του ; :flipout:

Κωστή έγραψες πάλι, υπέροχη κατασκευή !!

:a0210:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπα τζουφια θα ναι!!! :flipout:

Τα δικά μου είναι τεράστια θέλουν άλλο εργαλείο :flipout: και από φέτος που θα έχω οδηγίες καλλιέργειας και προφύλαξης από τον Μήτσο ...δεν θα είναι κανένα χαλασμένο :eviltongue:

Τα δικά μου είναι τεράστια θέλουν άλλο εργαλείο :flipout: και από φέτος που θα έχω οδηγίες καλλιέργειας και προφύλαξης από τον Μήτσο ...δεν θα είναι κανένα χαλασμένο :eviltongue:

:grinning-smiley-043

Με την κυανοακρυλικη πρώτο χέρι και γυαλοχαρταρισμα κλείνουν τα πάντα παιδιά!

Καλημέρα.
Αυτό φαίνεται να ισχύει εν μέρει για την κατασκευή των "ξύλινων" στυλό στον τόρνο (& μάλλον βγαίνει σαν μια πιο ακριβή λύση).

Στο φινίρισμα μεγαλυτέρων κομματιών θέλει μάλλον τις άλλες μεθόδους step by step.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργ

Ποσο σου κοστισαν οι γωνιες ως υλικο?
Βγαινει φθηνη η εκτυπωση?

Ναί, περίπου 0.5 και για τα 4

Καλό βράδυ από τον γέροντα....

Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα.

Εχείς γίνει μεγάλος τορναδόρος

Ωραίο και πρωτότυπο μαστρο παπιού Κώστα.