Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Στην υγειά μας ρε παιδιά !

Ελπίζω να της αρέσει διαφορετικά θα πω ότι .........έσπασε.
Αυτά είναι. Η αλεπού 100 και το αλεπουδακι 101!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Τι ένανες; Χάλασες το ποτήρι; :flipout:
Πολύ ωραίο έγινε. :a0210: και το ρεσώ πολύ όμορφο

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ευχαριστώ.

.............Πάει η προίκα της σιγά σιγά !!!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πολύ ωραίες οι τορνοδημιουργίες όλων σας κύριοι!

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Γειά σου μαστροχαλαστή Κώστα-Παππού :flipout:
Πρωτότυπο πάντος τό πάντρεμα γυαλί-ξύλο.:a0210:

Κώστα έχεις τά Patterns γιά τόν καρυοθραύστη ?

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Γειά σου μαστροχαλαστή Κώστα-Παππού :flipout:
Πρωτότυπο πάντος τό πάντρεμα γυαλί-ξύλο.:a0210:

Κώστα έχεις τά Patterns γιά τόν καρυοθραύστη ?

Ποιόν καρυοθραύστη Δημητρό?

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπράβο μαστόρια, πολύ παραγωγική η ομάδα αυτές τις μέρες. :a0210:
Γιώργο, είσαι ο πιο φοβερός καψουρο-καλλιτέχνης του forum λέμε... Από καρδούλα σε καρδούλα μας το πάς. :grinning-smiley-043

Τέλειωσα κι εγώ σήμερα τη χθεσινή ασχολία μου...
Δείτε τη για λίγο γιατί μετά θα την κατεβάσουμε μην τυχόν και τη δεί ο Νεκτάριος... :flipout:

Πανέμορφη έγινε η μολυβοθήκη :SFGSFGSF:
Μπάμπη τα ξυλάκια τί είναι καί έχουν τόσο ωραία νερά ?

Ποιόν καρυοθραύστη Δημητρό?

Κάπού είχα δεί αλλά δέν θυμάμαι ότι είχες φτιάξει ένα καρυοθραύστη,κάτσε νά ψάξω.

Σκαρίφημα δεν.
Φωτο ναι, αν λες αυτόν.

Σκαρίφημα δεν.
Φωτο ναι, αν λες αυτόν.

Aκριβώς αυτόν,πού θα βρούμε κάποιο σκαρίφημα,εσύ πού έχει "κονέ" παντού ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Μπάμπη τα ξυλάκια τί είναι καί έχουν τόσο ωραία νερά ?

Δεν τα ρωτάνε αυτά Δημήτρη... Ωραία νερά σημαίνει ελιά! :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Aκριβώς αυτόν,πού θα βρούμε κάποιο σκαρίφημα,εσύ πού έχει "κονέ" παντού ?

Δικό σου .............................................

http://dmidea.eu/wp-content/uploads/2017/01/Wooden-Nutcracker.pdf

Κ το βίντεο του
https://www.youtube.com/watch?v=C1RJY-_FBI4

Κώστα κοιτάζω τις βάσεις που έφτιαξες για το ρεσό και το ποτήρι και δεν πιστεύω στα μάτια μου τα ωραία νερά που έχουν. σκέτη ζωγραφιά.
Μου θυμίζει κούπα με καφέ που έχουν ρίξει σιρόπι από πάνω και το έχουν ανακατέψει.

Εγώ αν είχα τα εργαλεία, την όρεξη και τις γνώσεις σου, θα έφτιαχνα μια ξύλινη κούπα για καφέ με τέτοια ωραία νερά και στο εσωτερικό της θα έβαζα υγρό γυαλί. Πιστεύω θα είναι εντυπωσιακό.
Μια σκέψη έκανα, είναι άραγε δύσκολο ; χρονοβόρο σίγουρα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευ

Δεν τα ρωτάνε αυτά Δημήτρη... Ωραία νερά σημαίνει ελιά! :a0210:

:worshippy::worshippy:

Δικό σου .............................................

http://dmidea.eu/wp-content/uploads/2017/01/Wooden-Nutcracker.pdf

Κ το βίντεο του

Tό ήξερα ότι δέν θά αφήσεις ακάλυπτο,σέ ευχαριστώ -bye-

Κώστα κοιτάζω τις βάσεις που έφτιαξες για το ρεσό και το ποτήρι και δεν πιστεύω στα μάτια μου τα ωραία νερά που έχουν. σκέτη ζωγραφιά.
Μου θυμίζει κούπα με καφέ που έχουν ρίξει σιρόπι από πάνω και το έχουν ανακατέψει.

Εγώ αν είχα τα εργαλεία, την όρεξη και τις γνώσεις σου, θα έφτιαχνα μια ξύλινη κούπα για καφέ με τέτοια ωραία νερά και στο εσωτερικό της θα έβαζα υγρό γυαλί. Πιστεύω θα είναι εντυπωσιακό.
Μια σκέψη έκανα, είναι άραγε δύσκολο ; χρονοβόρο σίγουρα..

Όλα στην ώρα τους.......................

:worshippy::worshippy:

Tό ήξερα ότι δέν θά αφήσεις ακάλυπτο,σέ ευχαριστώ -bye-

Καλό βράδυ................

Last edited by a moderator:

Εξαιρετικεσ δημιουργίες Τζεπέτο μου ζωγραφίζεις με την ελιά καλό βράδυ και από εμένα

καληνύχτα παίδες, Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

το νήμα που μας κρατάει τώρα τελευταία ξύπνιους για να απολαύσουμε τις δημιουργίες μερικών καλλιτεχνών του φόρουμ -bye-

Εξαιρετικεσ δημιουργίες Τζεπέτο μου ζωγραφίζεις με την ελιά καλό βράδυ και από εμένα

Κώστα το ποτήρι εξαιρετικό!

καληνύχτα παίδες, Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

το νήμα που μας κρατάει τώρα τελευταία ξύπνιους για να απολαύσουμε τις δημιουργίες μερικών καλλιτεχνών του φόρουμ -bye-

Καλημέρα. Καλό βγήκε. Μάλλον πέρασε τις .....εξετάσεις!
Είδα ότι του είχε βάλει κ κεράκι τώρα το πρωί πριν φύγω.