Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εσυ ο αποπάνω εχεις μεταφερει το εργαστηριο στο εργοστασιο ή εχεις κανει εργοστασιο το εργαστηρι;
"Ποοοοουλάκι μου"......

Οι θηκες για τα στυλο ειναι χαλια, δεν βλεπονται, να τις πεταξεις......αφου μου στειλεις ενα πμ πρωτα, με διευθυνση και τι ωρα βγαζεις σκουπιδια!!!!!!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Εσυ ο αποπάνω εχεις μεταφερει το εργαστηριο στο εργοστασιο ή εχεις κανει εργοστασιο το εργαστηρι;
"Ποοοοουλάκι μου"......

Οι θηκες για τα στυλο ειναι χαλια, δεν βλεπονται, να τις πεταξεις......αφου μου στειλεις ενα πμ πρωτα, με διευθυνση και τι ωρα βγαζεις σκουπιδια!!!!!!

:a0210:

Εντυπωσιακά όπως πάντα τα γλυπτά σου Κων/νε -bye-

:a0210:

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Πανεμορφο εγινε Κωστα

Δάσκαλε πάρε το ξεσκονόπανο, ένα γρήγορο καθάρισμα στην Boston κ πάμε πάλι.

Τι να παρω ρε Κώστα με τα σίδερα στο χέρι..Μόνο τα βουνά!

Υπομονή Νίκο.

Είναι μεγάλη ταλαιπωρία, το ξέρω γιατί το πέρασα και εγώ (κομμένος τένοντας στο χέρι και 3 επεμβάσεις).

Ακόμη και τις κάλτσες να βάλεις είναι ιστορία... ξέρω.

Θα περάσει όμως φίλε.

Κώστα πανέμορφο το πουλάκι σου!

Ε καλά,εσύ παππού δεν παλεύεσαι!Τέλειο!Κυριάκο το χρώμα που λες είναι Όρεγκον νομίζω!
Όρεγκον; δυστυχώς δεν έχω οπότε θα δοκιμάσω κάτι άλλο ευχαριστώ Νίκο και υπομονή με το χέρι έρχεται και δύσκολη σεζόν μπροστά μας.

Bαση για σαπουνακια απο ρεταλια οξυας. Διαστασεις 12εκ μηκος χ 9εκ πλατος χ2εκ υψος.

39331867305_ffaa88823e_c.jpg

Δειτε πως σκουραινει το λινελαιο την οξυα, σε συγκριση με τα ρεταλακια στα αριστερα.
Εδω ειναι περασμενο ενα χερι λινελαιο και ενα danish oil. Ομως θα περαστει και ενα χερι κανονικο βερνικι για αντοχη στο νερο.

Ωραίο χρωματάκι Μιχάλη, πολύ όμορφο, νομίζω του ταιριάζει απόλυτα !!

Όμορφο & ποιοτικό.

Ωραίο καί προτοτυπο Μηχαλη

Πολύ ωραίο Μιχάλη... Κι ωραίο ξύλο!
Δίνεις και ιδέες σε κάποιον γνωστό μου... :flipout:Τ