cbfdim
AVClub Addicted Member
- 29 December 2013
- 1,882
Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.
Εγω σου ειπα τι κανω με την κολλα, δεν εχω δοκιμασει να κανω επιστρωση, αλλα θα κανω μια δοκιμη και θα σου πω αποτελεσματα.
Οσον αφορα τις μασκες επειδη φοραω γυαλια, προτιμω τις τυπου ηλεκτροκολησης για τροχους και πιο βαριες εργασιες και τις τυπου χορτοκοπτικου-τορνου για πιο ελαφρια, γιατι εκνευριζομαι με το θαμπωμα αφανταστα (για πολλους λογους).
Δοκιμασε ρολακι για να στρωνει πιο καλα χωρις γραμμες.Πινελιές αφήνει πάνω στη φωτογραφία το πινέλο και εμενα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
Μια εκτυπωση σε λειζερ σε κανονικο χαρτι θα ειναι πολυ καλυτερα απο το φωτογραφικο, αν αυτο εχει ποτισει κολλα ή βερνικι.Επίσης το χαρτί μαδάει όταν το κόβει η σεγα γι αυτο θα προσπαθήσω να κόψω και απλο χαρτί αντί για κανονικη φωτογραφια.
Καποια παιδια εδω εχουν κανει ντεκουπαζ με "φτιαχτη" κολλα ή ατλακολ νομιζω αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιος και ποτε ηταν. Αν γραφει ακομα και το διαβασει ας το πει.Σκεφτηκα να το κάνω και με ντεκουπαζ αλλά κόλλησα γιατι δεν ξέρω αν αυτή η κόλλα που έχω ειναι κατάλληλη....;
Εγω σου ειπα τι κανω με την κολλα, δεν εχω δοκιμασει να κανω επιστρωση, αλλα θα κανω μια δοκιμη και θα σου πω αποτελεσματα.
Οσον αφορα τις μασκες επειδη φοραω γυαλια, προτιμω τις τυπου ηλεκτροκολησης για τροχους και πιο βαριες εργασιες και τις τυπου χορτοκοπτικου-τορνου για πιο ελαφρια, γιατι εκνευριζομαι με το θαμπωμα αφανταστα (για πολλους λογους).