Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αχ! αυτό το Pinterest τι μου κάνει.
Φίλος είναι όμως & πρέπει να τον στηρίξω στην νέα του προσπάθεια. Συνεχίζετε...........

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αχ! αυτό το Pinterest τι μου κάνει.
Φίλος είναι όμως & πρέπει να τον στηρίξω στην νέα του προσπάθεια. Συνεχίζετε...........

Καλή αποπεράτωση Κωστή,πολύ όμορφο καί αυτό.:a0210:

Εισαι αρχοντας Δημητρη, πιο πολυ απολαμβανω τα φωτορεπορταζ με τα εργαλεια και τα βιντακια σου απο το ιδιο το καλλιτεχνημα :))

Ευχαριστώ Μιχάλη -bye-

ρε παιδια με ποιο προγραμα κανετε τα σχεδια στο χαρτι? ειναι ετοιμα η τα σχεδιαζεται μονοι σας?

Το παρόν είναι έτοιμο,άλλα πού δέν είναι έτοιμα προσωπικά τά κάνω μέ διαβήτη-σαμπλόνα-κόμπρα επάνω στό ξύλο κατευθείαν.

Ωραιες ιδεες αυτες απο το pininterst και η οξια ειναι το καλυτερο ξυλο για την υλοποιηση!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Να σαι καλά Δημήτρη. Τα είδε ο φίλος στο Διαδίκτυο κ σε άλλα παρόμοια μαγαζιά κ μου ζήτησε βοήθεια γιατί για να τα φτιάξει ή να τα αγοράσει ήθελε πολλά χρήματα κ άμεσα μετρητά. Μακάρι να πάει καλά.

------------
Να σαι καλά Μιχάλη.

Μπράβο Δημητρό Proxxon-ιάρη... Χειρουργείο το εργαστήριο.
To FET κάνει διαολεμένο θόρυβο ή είχες πολύ κοντά την κάμερα;

Κώστα χαρά στο κουράγιο σου ρε φίλε...
Είπαμε νονός... Έστω κι αν τα βαφτηστήρια είναι πολλά...
Έτσι όπως όπως πάς θα το αλλάξω το "νονός"... Θα το κάνω "χορηγός".

Last edited:

...... Κώστα χαρά στο κουράγιο σου ρε φίλε...
Είπαμε νονός... Έστω κι αν τα βαφτηστήρια είναι πολλά...
Έτσι όπως πάς όμως θα το αλλάξω το "νονός"... Θα το κάνω "χορηγός".

Στην επάνοδο σου δεν τα είπαμε λόγω εργασίας αλλά είχες καλή παρέα - εκπρόσωπο.
Για ότι άλλο ρίξε ......σύρμα.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Μπράβο Δημητρό Proxxon-ιάρη... Χειρουργείο το εργαστήριο.
To FET κάνει διαολεμένο θόρυβο ή είχες πολύ κοντά την κάμερα;

Eυχαριστώ Μπάμπη
Η σκούπα είναι πού κάνει πολύ θόρυβο καί ακούγεται έτσι,είναι καί 1,5 μέτρο από τήν κάμερα,τό Fet από θόρυβο είναι σέ λογικά πλαίσια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές κ

Eυχαριστώ Μπάμπη
Η σκούπα είναι πού κάνει πολύ θόρυβο καί ακούγεται έτσι,είναι καί 1,5 μέτρο από τήν κάμερα,τό Fet από θόρυβο είναι σέ λογικά πλαίσια.

Ά, μάλιστα... Καλό αυτό.

Στην επάνοδο σου δεν τα είπαμε λόγω εργασίας αλλά είχες καλή παρέα - εκπρόσωπο.
Για ότι άλλο ρίξε ......σύρμα.

Ναι, είχα καλή παρέα, αν και τον ταλαιπώρησα κι αυτόν λίγο... :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Να σαι καλά Δημήτρη. Τα είδε ο φίλος στο Διαδίκτυο κ σε άλλα παρόμοια μαγαζιά κ μου ζήτησε βοήθεια γιατί για να τα φτιάξει ή να τα αγοράσει ήθελε πολλά χρήματα κ άμεσα μετρητά. Μακάρι να πάει καλά.

Καλά έκανες.
Καλές δουλειές νά έχει τό παλληκάρι.

Κώστα/Παππού δεν το κάνεις επάγγελμα? Είσαι μάστορας και πολυεργαλείο !Ωραίες οι δημιουργίες σου....άλλη μια φορά !!

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Κώστα/Παππού δεν το κάνεις επάγγελμα? Είσαι μάστορας και πολυεργαλείο !Ωραίες οι δημιουργίες σου....άλλη μια φορά !!

Να 'σαι καλά.

Καλή αποπεράτωση Κωστή,πολύ όμορφο καί αυτό.:a0210:

Ευχαριστώ Μιχάλη -bye-

Το παρόν είναι έτοιμο,άλλα πού δέν είναι έτοιμα προσωπικά τά κάνω μέ διαβήτη-σαμπλόνα-κόμπρα επάνω στό ξύλο κατευθείαν.
ευχαριστω υπαρχουν μαγαζια που πουλανε διαφορα τετοια εμοιμα η απο το ιντερνετ!

Όργανα σχεδίασης θα βρεις στο Plaisio k όχι μόνο.
Τα free pdf συνήθως τα δίνουν "μεγάλοι" Diyer στο site τους.
Αρκετοί αν τους γράψεις στο YouTube ή στο mail τους σου στέλνουν ατομικά ότι τους ζητήσεις.
Οι περισσότεροι όμως πουλάνε τα σχέδια τους μέσα από το site τους.

Ένα tip που εφαρμόζω εγώ ειναι αν δω κάτι που μου αρέσει π.χ.στο Pinterest πηγαίνω στην σελίδα που το πουλάει (συνήθως Etsy.com) κ στην περιγραφή σχεδόν πάντα έχει τις διαστάσεις. Από εκεί εγώ μετά το σχεδιάζω στο χαρτί βάζοντας τις διαστάσεις επάνω κ αν πάλι δεν μου αρέσει βάζω κ την ατομική μου πινελιά. Ελπίζω να βοήθησα.

ευχαριστω υπαρχουν μαγαζια που πουλανε διαφορα τετοια εμοιμα η απο το ιντερνετ!

Nά δώσω μερικά λίνκ από όργανα σχεδίασης από τό πλαίσιο όπου αγόρασα τήν σαμπλόνα καί τήν κόμπρα

https://www.plaisio.gr/zografiki-diy/sxedio/organa-sxediasis/Linex-1116S-Circle-Template-561400.htm

https://www.plaisio.gr/zografiki-di.../Linex-Fc-50-Flexible-Curves-50-Cm-243700.htm

Διαβήτης πού παίρνει μολύβι από τόν Τριανταφύλλου

https://www.organametrisis.gr/collections/diabhtes/products/5126-ultra-germany

Λίγη δουλίτσα ακόμα.........

Έχεις γίνει number one!
Ξεπέρασες και την Παπαρίζου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Έχεις γίνει number one!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-bye-

Έχεις γίνει number one!

Ο Κώστας είναι number one στις παπα-ρίζες... :music-smiley-005: