Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

σουπερ ο αστακος πολλα μπραβο

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ευχαριστω καλοι μου συναδελφοι!

Το αστακουδακι μου πηρες 2.5 φορες για να το κανω. Το πευκο σε μικρο παχος, <1εκ., ειναι ευθραυστο.
Το πρωτο που εκανα μου επεσε κατω ενα μερος του puzzle και εσπασε σε ασχημο σημειο. Tυπωσα ξανα το σχεδιο και εκανα μονο τα δυο κομματια που ειχαν χαλασει. Ομως ειναι αδυνατον να ξανακοπει το puzzle ακριβως το ιδιο οπως την πρωτη φορα, δεν ταιριαζουν τα κομματια. Οποτε ξανατυπωσα το σχεδιο για τριτη φορα και το εκανα απο την αρχη...

Ιδανικο ξυλο θα ηταν η οξια. Το επομενο θα γινει μινιατουρα αστακουδακι, ~12εκ μηκος, απο οξια.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Ίσως κ μόνο με πυρογραφία να δείχνει όμορφος ο αστακός.

καλησπερα η σειρα εχει η πεπα το γουρουνάκι σε ελατο 18 mm για την κορη

πρόβλημα στο ανέβασμα της φωτογραφίας

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

6560c828c5d73a7ad95bcda921f195b3.jpg

Last edited by a moderator:

Και σε μένα το έκανε σήμερα.
πρόβλημα στο ανέβασμα της φωτογραφίας
6560c828c5d73a7ad95bcda921f195b3.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ όμορφη η Πέπα & τα χρώματα της.
Άντε τώρα προχώρησε με το καλό & στην υπόλοιπη οικογένεια !!!

"Κατάλοιπα Κέρκυρας".
Είχε δουλίτσα το σκασμένο (κορδέλα, τόρνος, σέγα, spindle sander, κυκλικό τριβείο).

Pattern από το διαδίκτυο, οι διαστάσεις του αναγράφονται στην 2η & 4η φωτο. Ξύλο, τι άλλο, Οξυά.

Ωραιοτατο Κωστα

Τα γουστάρεις πολύ τα ρεσώ μάστορα και με μπερδεύεις, δεν μπορώ να αποφασίσω αν στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν υδραυλικός ή καντηλανάφτης. -bye-
Πολύ όμορφο έγινε.

Και στα ρεσώ είσαι μανούλα !!

Πολύ όμορφα Κώστα μπράβο.

Ωραίο το yin yang ρεσώ !!!Μπράβο στο μάστορα!

Ωραίος ο Κώστας :a0210:

Καλημέρα κύριοι κ σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Τα γουστάρεις πολύ τα ρεσώ μάστορα και με μπερδεύεις, δεν μπορώ να αποφασίσω αν στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν υδραυλικός ή καντηλανάφτης. -bye-
Πολύ όμορφο έγινε.

Ήμουν υδραυλικός σε μοναστήρι.

Ξύλινα γυαλιά δεν ξέρω να φτιάχνω αλλά μια ξύλινη βάση για αυτά ....την παλεύω.

Υπάρχουν διαθέσιμες οι διαστάσεις για την αυτήν κατασκευή. Μπορεί να γίνει με λιγότερα ή περισσότερα layers.