Εγώ πάντως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ΟΛΑ.
Είπαμε ΓΟΥΣΤΑ είναι αυτά........................................
Χάσαμε ξαφνικά & τους κλακαδόρους ρε γαμώτο !!!
Ναι εχεις δίκιο αν δεν επεμενες να το κάνω θα ειχα αγοράσει τη φριτεζα!Ναι αλλα ποιος σου εδωσε την ιδεα και ψωνισε και τα υλικα δεν μας εγραψες....
Χαχαχαχα
Ναι του Κυριάκου εγώ έψαχνα για σκούπα σταχτης στις δοκιμές που έκανα πάει καλά μάλλον θα δικτυωσω όλα τα εργαλεία και ίσως αργότερα πάρω μια μεγαλύτερη και πιο δυνατή σκούπα και θα την συνδιασω με το κυκλωνικο που έχει παραγγείλει για μένα.Πολυ καλη εφαρμογη και οικονομικη Γιαννη. Η ιδεα ηταν του Κυριακου και οπως βλεπω παραπανω ζητα πνευματικα δικαιωματα)
Για πες εντυπωσεις μετα απο καποιες χρησεις.
Για κάτι πιο επαγγελματικό είναι καλύτερα η σωλήνα να είναι μεγαλύτερης διατομής και η σκούπα μεγαλύτερης ισχύος. Θα καλυφθούν όλα τα εργαλεία και δεν θα υπάρχει περίπτωση να στομώσουν οι σωληνες από τα ροκανίδια. Το βασικότερο κόστος είναι η αγορά της σκούπας.Γιάννη πολύ έξυπνη πατέντα. Θα σε αντιγράψω κάποια στιγμή.
Γιαννη οσο μεγαλωνεις την διατομη των σωληνων τοσο μεγαλυτερης ισχυος σκουπα θελεις.
Βεβαια η 2801 που εχω στην συσκευασια ειχε και μια σωληνα διπλασιας διατομης απο την 38mm που εχω τωρα πανω.
Εφαρμόζεται στο δράπανο μετά; το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω αν κάνει όπως επίσης και να κολλήσω ένα έξτρα κομμάτι πάνω σαυτό που θα επεξεργαστεί ούτε και αυτό όμως ξέρω αν είναι ασφαλέςΑν καταλαβαινω καλα το μισο μηκος στο τρωει η βιδα που συγκρατει το κομματι.
Εκει μπαινει το τσοκ τορνου Κυριακο και δινει λυσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.