Ξεκινησε πριν το Πασχα αλλα βαφτηκε χθες.
Το προσκοπικο εμβλημα (Fleur de Lys -το λουλουδι του κρινου) κοπηκε στην πριονοκορδελα, αυτη τη φορα λιγο πιο μεγαλο σε μεγεθος, σε κοντρα πλακε. Και μια βαρκουλα απο οξια.
Και εδω βαμμενο κοκκινωπο. Διπλα ειναι ενα ελικοπτερακι οξιας σαν αυτα που εκανα για τα παιδακια αλλα βαμμενο στους ελικες με τον ειδικο μαρκαδορο του lidl για ξυλα. Κρατησα ενα για μενα καθως σκεφτομαι να αρχισω συλλογη απο αεροπλανοειδη.
Εδω η πισω μερια οπου στερεωθηκε με μικρο βιδακι ενα μπρουτζινο κρεμασταρι για τοιχο. Επισης το ενθετο στερεωθηκε με δυο βιδακια καθως ισως εχει προβλημα με τον καιρο η κολλα στον υπογειο και μαλλον υγρο χωρο που θα κρεμαστει.
Μιχαλη εξαιρετικες δημιουργιες...Και μιας και βρισκομαστε σε proxxon μοτιβο, να ανεβασω και εγω μια δημιουργια μου με αυτα τα εργαλεια..Το σχεδιο ειναι απο τον γνωστο stevedgood και μενει μονο να βαφτουν..
Στάλθηκε από το IQ1019N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιχάλη πολύ ωραίο το έμβλημα αλλά και ο χρωματισμός πολύ μου αρέσει, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. γεια στα χέρια σου !!
Εντύπωση μου έκανε και το καϊκι δίπλα αλλά φαίνεται μινιατούρα και δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά. ένα ποιο κοντινό πλάνο πιστεύω θα το αναδείξει καλύτερα.
Κώστα υπέροχα τα φαναράκια. μπράβο σου. θα βάλεις και γυαλί γύρω-γύρω ή θα μείνουν έτσι ανοιχτά να αερίζονται ; μήπως πρέπει να ανοίξεις και καμιά οπή από πάνω για να έχει καλύτερη απαγωγή της θερμότητας ;
χαχαχα, δεν θελει τιποτε απο αυτα Γιωργο, θελει απλα τα καταλληλα εργαλεια για μινιατουρες, της Proxxon εργαλεια δηλαδη...
χε χε μακαρι να μπορουσα να τις κανω εγω..Οι ζωγραφιες ειναι με την μεθοδο decoupage και τις εχει κανει η κοπελα μου ολες..Εγω δεν ξερω καθολου..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.