Τι εφτιαξες παλι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!
Σε ευχαριστω ΚωαταΚυριάκο πολύ όμορφη κατασκευή...
Μπράβο....!!!!
Νικο ελπιζω απο χειμωνα να μου κανεισ παρεα στην intarsia,Κυριακο μου να εισαι καλα,Γιαννη εχει και τοπικο καραβακι αλλα και ημερησιεσ εκδρομεσ απο εκει αληθεια εχεισ σχεση με την Ικαρια;
Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φίλε Ισπανέ όχι & 60 όταν τα υλικά σου δεν κάνουν ούτε 10 .
Θα με κάνετε να βγω στο Εμπόριο ..................
Συνεχίζετε με την πρώτη ευκαιρία .............................................................
Και κακώς που δεν το έχεις κάνει ακόμα ! Τι παραπάνω κάνουν εκείνοι απο εσένα? Και μάστορας είσαι, και μερακλής στις δημιουργίες σου !
Το δικό σου είναι καλύτερο πάντως... :a0210:
Οι προλαλησαντεσ τα είπαν όλα μήπως είναι ώρα να το δεις αλιωσ ειδικά τα φωτιστικά σου είναι υψηλού επιπέδου μπράβο για άλλη μια φορά Τζεπέτο μου.
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως, Κωστα, πραγματικα, απο διαφορες κατασκευες σου που εχω δει, ανετα θα μπορουσες να τις πουλας.
Δεν ξερω τι τα κανεις μετα ολα αυτα (φανταζομαι στο σπιτι ή σε φιλους), αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα εκαναν "ουρα" να τα αγορασουν, ειδικα αν τα εβαζες σε λογικες τιμες.
Το αν θες να το κανεις ειναι αλλη κουβεντα, γιατι το μερακι καποιοι δεν θελουν να το κανουν επαγγελμα, αλλα σιγουρα θα μπορουσες.
Πραγματικα μπραβο![]()
Ωραίο φωτιστικό, και ακόμα ποιο ωραία η φωτό. το ύφασμα δένει τέλεια με την κατασκευή. Συγχαρητήρια Κώστα !!
Σ´αυτό μπορεί και να έδινα τα 60 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.