Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Πολύ όμορφο Κυριάκο
Το καλοκαίρι που θα κατέβω Εύδηλο λέω να επισκεφτώ τους Φούρνους ίσως καταφέρουμε να συναντηθούμε. Δεν έχω έλθει ποτέ από τα μέρη σου και το θεωρώ απαράδεκτο.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νικο ελπιζω απο χειμωνα να μου κανεισ παρεα στην intarsia,Κυριακο μου να εισαι καλα,Γιαννη εχει και τοπικο καραβακι αλλα και ημερησιεσ εκδρομεσ απο εκει αληθεια εχεισ σχεση με την Ικαρια;

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νικο ελπιζω απο χειμωνα να μου κανεισ παρεα στην intarsia,Κυριακο μου να εισαι καλα,Γιαννη εχει και τοπικο καραβακι αλλα και ημερησιεσ εκδρομεσ απο εκει αληθεια εχεισ σχεση με την Ικαρια;

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

10 χρόνια τα καλοκαίρια και όχι μόνο κατεβαίνω Εύδηλο έχω πάρει και ενα κτηματάκι εκεί. Ήταν ο σύζυγος της αδελφής μου από εκεί και με παρέσυρε. Αυτός μας άφησε χρόνους κι εγώ με την οικογένειά συνεχίζω...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε φίλε Ισπανέ όχι & 60 όταν τα υλικά σου δεν κάνουν ούτε 10 .

Θα με κάνετε να βγω στο Εμπόριο ..................

Συνεχίζετε με την πρώτη ευκαιρία .............................................................

Πόσο δίκιο έχεις ρε Κώστα..
Βάζουν εκεί μια τιμή κι όποιος τσιμπήσει. συμβαίνει παντού βέβαια, ακόμα και στις καθημερινές μας συναλλαγές. μην κοιτάς εσύ που είσαι γνώστης επί του θέματος. Φυσικά δεν γνωρίζουμε το πραγματικό κέρδος που μπαίνει στην τσέπη του απ αυτή την τιμή ούτε και τι έξοδα έχει.
Δυστυχώς όλοι την έχουμε πατήσει κάποια στιγμή από κάτι παρόμοιες αγορές με δήθεν προσφορές -εκπτώσεις.
Γι αυτό πρέπει να είμαστε πάντα ψαγμένοι και ενημερωμένοι (όσο γίνεται) και να μην τσιμπάμε το τυράκι που είναι πάνω στη φάκα.

Περιμένουμε να τη δούμε τελειοποιημένη και αυτή την κατασκευή σου. -bye-

Ρε φίλε Ισπανέ όχι & 60 όταν τα υλικά σου δεν κάνουν ούτε 10 .

Θα με κάνετε να βγω στο Εμπόριο ..................

Συνεχίζετε με την πρώτη ευκαιρία .............................................................

Και κακώς που δεν το έχεις κάνει ακόμα ! Τι παραπάνω κάνουν εκείνοι απο εσένα? Και μάστορας είσαι, και μερακλής στις δημιουργίες σου !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες και κατασκευές.

Και κακώς που δεν το έχεις κάνει ακόμα ! Τι παραπάνω κάνουν εκείνοι απο εσένα? Και μάστορας είσαι, και μερακλής στις δημιουργίες σου !

Σε ευχαριστώ πολύ.

Οι προλαλησαντεσ τα είπαν όλα μήπως είναι ώρα να το δεις αλιωσ ειδικά τα φωτιστικά σου είναι υψηλού επιπέδου μπράβο για άλλη μια φορά Τζεπέτο μου.

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δικό σου είναι καλύτερο πάντως... :a0210:

Οι προλαλησαντεσ τα είπαν όλα μήπως είναι ώρα να το δεις αλιωσ ειδικά τα φωτιστικά σου είναι υψηλού επιπέδου μπράβο για άλλη μια φορά Τζεπέτο μου.

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ.
https://avclub.gr/forum/showthread....ς-κλπ)?p=1058326576&viewfull=1#post1058326576

Παντως, Κωστα, πραγματικα, απο διαφορες κατασκευες σου που εχω δει, ανετα θα μπορουσες να τις πουλας.
Δεν ξερω τι τα κανεις μετα ολα αυτα (φανταζομαι στο σπιτι ή σε φιλους), αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα εκαναν "ουρα" να τα αγορασουν, ειδικα αν τα εβαζες σε λογικες τιμες.
Το αν θες να το κανεις ειναι αλλη κουβεντα, γιατι το μερακι καποιοι δεν θελουν να το κανουν επαγγελμα, αλλα σιγουρα θα μπορουσες.
Πραγματικα μπραβο :)

Σε ευχαριστώ πολύ.
Καλό βράδυ. Όλα στην ώρα τους...........

Last edited by a moderator:
Παντως, Κωστα, πραγματικα, απο διαφορες κατασκευες σου που εχω δει, ανετα θα μπορουσες να τις πουλας.
Δεν ξερω τι τα κανεις μετα ολα αυτα (φανταζομαι στο σπιτι ή σε φιλους), αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα εκαναν "ουρα" να τα αγορασουν, ειδικα αν τα εβαζες σε λογικες τιμες.
Το αν θες να το κανεις ειναι αλλη κουβεντα, γιατι το μερακι καποιοι δεν θελουν να το κανουν επαγγελμα, αλλα σιγουρα θα μπορουσες.
Πραγματικα μπραβο :)

Ωραίο φωτιστικό, και ακόμα ποιο ωραία η φωτό. το ύφασμα δένει τέλεια με την κατασκευή. Συγχαρητήρια Κώστα !!
Σ´αυτό μπορεί και να έδινα τα 60 ευρώ.

Ωραίο φωτιστικό, και ακόμα ποιο ωραία η φωτό. το ύφασμα δένει τέλεια με την κατασκευή. Συγχαρητήρια Κώστα !!
Σ´αυτό μπορεί και να έδινα τα 60 ευρώ.

Εσένα στην ίδια τιμή θα σου έβαζα & ......extra κόλπα επάνω!

Πράγματι! Σαν την ντίβα, τη θεά σταρ που δε μπορεί να συγκριθεί καμία μαζί της, αλλά δαμάζεται πολύ δύσκολα και στο τέλος δεν ξέρεις αν άξιζε ο κόπος και η ταλαιπωρία. Πανέμορφο το ρολόι φίλε...