Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Τρελανε μας κιαλλο Μιχαλη...ελικοπτερο λεει ετοιμαζει και αν ειμαι σαν το αεροπλανο και τη μηχανη...:award:
Κολλάμε μια χαρτοταινία επάνω σε κάποια από τις μαγνητικές βάσεις που είναι στον τοίχο (κατά προτίμηση powerfix) και γράφουμε επάνω της τα νούμερα των τρυπανιών που χρησιμοποιούμε συχνά. Επάνω στον αριθμό βάζουμε το αντίστοιχο τρυπανάκι.
Για τα υπόλοιπα βρίσκουμε μια άδεια μεγάλη ξύλινη θήκη από πούρα Αβάνας και :
View attachment 164895View attachment 164896
View attachment 164897
Σε ένα άλλο κουτάκι δίπλα τα διαμαντοτρύπανα και είμαστε ΟΚ.![]()
Καλα τα λες, αλλα εγω καποια τα δουλευω που και που. Τα ειχα σε συρταρι αλλα τα ηθελα λιγο παραπανω τακτοποιημενα και διαθεσιμα, μαζι με αλλα εργαλεια χειρος.Tα χυμα τρυπανια νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μπαινουν σε ενα απο τα θηκακια της συρταριερας του lidl, ειτε σε ενα κεσεδακι μεσα σε καποιο συρταρι.
Επειδη ο ρολος τους ειναι δευτερευων, αφου συνηθως χρησιμοποιουμε τα τρυπανια σε σετ, δεν χρειαζεται να πιανουν καθολου πολυτιμο εμφανη χωρο.
Μιχάλη είσαι καλλιτέχνης. χαρά στην υπομονή σου, μπράβο εξαίσια δουλειά. !!
Καλα τα λες, αλλα εγω καποια τα δουλευω που και που. Τα ειχα σε συρταρι αλλα τα ηθελα λιγο παραπανω τακτοποιημενα και διαθεσιμα, μαζι με αλλα εργαλεια χειρος.
παιδια υπαρχει ετοιμη οικονομικη και αναρτωμενη σε παγκο τοιχο κλπ κλπ λυση απο την element και πολλες ακομα εταιρειες.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.