Τώρα καταλαβαίνω γιατί λέτε για την υπομονή μου αν μου επιτρέπετε σασ δείχνω μερικά παλιά έργα μου που το καθένα από αυτά αν μετρούσα τις ώρες θα συνπληρωνα τουλάχιστον 100 στις δύο πρώτες φωτο είναι μόνο μέρη από ένα τεράστιο έργο που είχα κάνει ξεκινώντας αρχές Νοέμβρη και τελείωσε 22 Δεκεμβρίου.Στον μοντελισμο και στην ξυλογλυπτική χρειάζεται υπομονή κυριοι για μένα οι 15 ώρες είναι πολύ λίγες σασ ευχαριστώ και πάλι.
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκοινακι θελανε οι γυναικες, να παρουμε να γυμναζονται.
Ε μη τους χαλασω το χατηρι.
Απο σουβλακι σετ ψησιματος και στηριγμα ποδιου παλιας καρεκλας...
Να είσαι καλά μάστορα μου από ότι είδα αρέσει και σε εσένα το χειροποιητοΟμορφες δουλειες,μπραβο σου Κυριακο!
Δεν υπαρχει θεμα, γυρναει το σχοινι. Οσο για τις ροδελες, λες να πηδανε ασταματητα και να το φανε το ξυλο?τις τρυπες θα επρεπε να τις κανεις αρκετα μεγαλυτερες για να περιστρεφεται ευκολα το σχοινι
επισης στους κομπους να βαλεις ροδελες
Δεν υπαρχει θεμα, γυρναει το σχοινι. Οσο για τις ροδελες, λες να πηδανε ασταματητα και να το φανε το ξυλο?![]()
Ωραιότατό Παύλο το εσωτερικό πως το έκανες?Χθεσινοσημερινη δουλίτσα..
Μια κιθάρα ξύλινη από φτελια, που εκτός από μουσική, χρησιμοποιήτε και για επιφάνεια κοπής στην κουζίνα.![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι.
Κυριάκο είναι πλέξιμο με οξυά το εσωτερικό.
Μιχάλη είναι λογότυπο αλλά δεν φαίνεται καθαρά στην φώτο. Μάλλον η εφαρμογή κόβει πιξελ (tapatalk).
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.