Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Για πρώτη προσπάθεια τρομερά καλή, πέραν του αναμενόμενου.... :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Mπαμπη εισαι απιστευτος, τι να λεμε τωρα, η φωτο τα λεει ολα!!!! :grinning-smiley-043

attachment.php

Σλ ευχαριστώ πολύ Μιχάλη... :a0210:

Μπαμπη καταπληκτικη δεν εχω λογια
Δηλαδη εαν ειναι ετσι η πρωτη τοτε η 57η πως θα ειναι
σε κοβω να το συνεχιζεις το συγκεκριμενο project

Σας ευχαριστώ πολύ παληκάρια... :ernaehrung004:
Είμαι κι εγώ περίεργος να δώ τι παίζει με το ρίκι και τι θα βγεί. Λίγο που έψαξα στο διαδύκτιο όμως, από Ελλάδα με υπόδειξη του master Osatosa, υπάρχουν κάποιοι τύποι που ασχολούνται πολά χρόνια με το άθλημα αλλά κάνουν παπάδες... Φοβερές κατασκευές.
Τη μια βλέπω την πρώτη μου κατασκευή και παίρνω θάρρος και την άλλη κοιτάζω τι φτιάχνουν αυτοί και λέω "-Που πας ρε Καραμήτρο".

Αυτοί όταν ξεκίνησαν αποκλείεται σε 2 ώρες να έκαναν αυτό που έφτιαξες εσύ.
Τα κομμάτια που κατέστρεψαν είναι πάρα πολλά και οι ώρες μαθητείας αμέτρητες.
Μπορείς να φανταστείς αν εσύ συνέχιζες αυτό τι θα έφτιαχνες σε 5-10 χρόνια .... την Ιερά Σύνοδο !!!

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Σας ζηλεύω ρε μάγκες με τους τορνους. Μπράβο σας

Γιατί δεν εκτυπώνεις έναν; :silly::silly:

Eκτός αν θέλεις να δουλεύουμε απο μια βδομάδα ο καθένας εναλάξ τόρνο και 3D printer... :flipout:

Μπάμπη είσαι μάστορας,συγχαρητήρια πανέμορφο οπτικά .
Τώρα τό άν τραβάει καλά τόν καπνό σάν τό τζάκι άλλου παπά Ευαγγέλιο πού λένε,έτσι καί αλλιώς δέν καπνίζουμε θά μού πείς :flipout:
Πέρα από τό καλαμπούρι όμως γιά πρώτη φορά πού έφτιαξες κάτι πού είναι τόσο δύσκολο,καί τά κατάφερες μέ ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα,πολλά :SFGSFGSF::SFGSFGSF: