Κυριακο εβγαλες την ποντα εεε;;;
Σωστος.
Ετσι μπηκε το τρυπανι μεσα χωρις να ακουμπαει στα τοιχοματα και πηγε εντελως καθετα απεναντι.
Βεβαια αν δεν ειχα τοσο μακρυ τρυπανι δεν θα εκανα δουλεια.
Κυριακο εβγαλες την ποντα εεε;;;
Το έχω στο καλάθι εδώ κι ένα μήνα... Το σκελφτομαι όμως γιατί είναι λίγο πεταμένα λεφτά, μπορώ να φτιάξω στον μηχανουργικό τόρνο στο χωριό με ότι τρύπα, για όποιο τρυπάνι θέλω, ακόμα και ξύλινο γίνεται πολύ εύκολα. Απλά να κεντράρει ακριβώς το τρυπάνι, επειδή αν αφαιρέσεις την πόντα η τρύπα είναι πολύ μεγάλη και μπορεί εύκολα να βγεί παράκεντρη η τρύπα.
Έχει η Dewalt σε πολύ καλή τιμή.
Πρόσφατα πήρα 4 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή, νομίζω οτι κόστισαν σύνολο κάτω από 50 .
![]()
Επειδή οι τρύπες έγιναν πάλι λίγο μεγαλύτερες, όταν το βιδωνω στο τσοκ το έχω τέρμα κλειστό για να τριμαρω και τα 4 κομμάτια. Τώρα για τα πλαστικά που θα κρατάνε το ξύλο δεν έχω σκοπό να τα ζορισω. Εξάλλου δεν μπορείς να βάλεις κομμάτια με μεγάλο μήκος χωρίς την στήριξη της ποντας.Παύλο παρέλαβα το μεσημέρι και το απόγευμα έπιασα δουλειά...
Εννοείται τα γυάλισα κιόλας γιατί με το φινιλρισμα έχω ένα μικρό θεματάκι...
Θέλει λίγο ψάξιμο, δεν είναι τόσο απλό, βιδώνεις και τελείωσες. Οι σιαγόνες δεν είναι απόλυτα ίδιες κι ακόμα και δέκατα του χιλιοστού παίζουν ρόλο. Αυτή τη στιγμή κεντράρει σχετικά καλά.
Αύριο θα προσπαθήσω να πάω μέχρι Σπύρου Πάτση να πάρω φρεζαριστές αλενόβιδες μήκους 16mm, τόσο χρειάζεται, και θα το ολοκληρώσω για ν´ αρχίσω τις πραγματικές δοκιμές με ξύλο. Αυτές τις μέρες ζορίζομαι λίγο γιατί βάφω το σπίτι και γί εται ένας ψιλοχαμός.
Πολύ σωστά!Αυτό έχω σκοπό να κάνω... Ένα φινίρισμα στην πίσω πλευρά, στο κομμάτι που δεν είχα πρόσβαση λόγω τσόκ.
Αντί να το κάνεις με ταινία διπλής όψεως ή θαρμοκόλληση το κάνεις με το πλατώ.
Δεν είναι για πολλά ζόρια, κι αν θα κοιτάξει κάποιος τις οδηγίες σ´ αυτό που πουλάει το Axminster λέει μέχρι 1000 στροφές. :grandpa:
Παύλο, αυτό είναι μάλλον το τελικό μου setup για το πλατώ. Σήμερα βρήκα αυτές τις φωλιές που νομίζω οτι είναι ιδανικές.
Παύλο, αυτό είναι μάλλον το τελικό μου setup για το πλατώ. Σήμερα βρήκα αυτές τις φωλιές που νομίζω οτι είναι ιδανικές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.