Ξυλότορνος και δημιουργιες.

Παρα πολυ ομορφο και πρωτοτυπο το δυο σε ενα!:a0210:

Σαν διπλη βαση για τα ρεσω ομως του ταιριαζει καλυτερα απο οτι μονη για κερι.

Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Μη μου το χαλάς Μιχάλη αχαχαχ Ξέρεις πόση προσπάθεια θέλει να τα ταιριάξεις.... Μου άρεσε η ιδέα 3 σε 2

Πολύ ωραίο Γιώργο...!!!
Αυτό το 2 σε 1 το κάνει να έχεις ακόμη μια επιλογή μέρους τοποθέτησης ανάλογα τον περιβάλλοντα χώρο...!!!

Σ' ευχαριστώ Κώστα ! Απλά βλέποντας το έργο του Παύλου, μου ήρθε η ιδέα, να μην πάει "χαμένη" η βάση...

Μπράβο μάστορα... Ωραίες κατασκευές. :a0210:
Για μονό πολύ ωραία ιδέα είναι κι αυτό, δοκίμασε το.

Attachments

• 3C193F82-EB37-4BE3-AC47-3B71F7E670C1.jpg
    3C193F82-EB37-4BE3-AC47-3B71F7E670C1.jpg
    94.3 KB · Views: 117
«´Αντε να περάσει η ώρα...» που έλεγε κι ο Στέλιος...
Το ξύλο είναι Αυστραλέζικο αγορασμένο από Dictum.

Attachments

• 2A2F42F6-D3BC-4ACB-9CF5-FBF6AFC962DD.jpg
    2A2F42F6-D3BC-4ACB-9CF5-FBF6AFC962DD.jpg
    129.7 KB · Views: 112
  • 2ED35EA1-6FEE-4B7F-8955-F10CD7DF45AE.jpg
    2ED35EA1-6FEE-4B7F-8955-F10CD7DF45AE.jpg
    111.9 KB · Views: 112
  • 4C47A47D-49C1-4DC6-98FA-C7B6435FFCF7.jpg
    4C47A47D-49C1-4DC6-98FA-C7B6435FFCF7.jpg
    89.8 KB · Views: 112
  • 72438983-DAC1-4E0E-8750-0D7B5A2624AE.jpg
    72438983-DAC1-4E0E-8750-0D7B5A2624AE.jpg
    180.5 KB · Views: 111
Εύγε μάστορα..
Έχω κάτι κομμάτια ελιάς που είναι χιλιοσκασμενα και ο μόνος τρόπος να σωθούν είναι να τα βουτήξω σε ρητίνη, αλλά χωρίς το εργαλείο του Μπάμπη δεν τα βασίζομαι ότι θα καλύψουν τα κενά καλά. Γι αυτό όταν βλέπω το vacuum ζηλεύω πολύ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ααααα αυτο ειναι τουμπανο
με τετραγωνη τρυπα (!), με δαχτυλιδι συγκρατησης, με, με, με ...

:a0210:

ακακια ειναι?

Να και το προβατο, βελαξε...
μεεε μεεε μεεε

Εύγε μάστορα..
Έχω κάτι κομμάτια ελιάς που είναι χιλιοσκασμενα και ο μόνος τρόπος να σωθούν είναι να τα βουτήξω σε ρητίνη, αλλά χωρίς το εργαλείο του Μπάμπη δεν τα βασίζομαι ότι θα καλύψουν τα κενά καλά. Γι αυτό όταν βλέπω το vacuum ζηλεύω πολύ.

Μια χαρα θα καλυψουν και οπου αφησει καποια φουσκάλα το φτιαχνεις τοπικα.
Δοκιμασε το και βαλε σε μπεν μαρι τη ρητινη να ζεσταθει.

Last edited by a moderator:

Μπράβο μάστορα... Ωραίες κατασκευές. :a0210:
Για μονό πολύ ωραία ιδέα είναι κι αυτό, δοκίμασε το.

Ωρε Μπάμπη, τι ομορφουλικα είναι αυτά !

Γι αυτό όταν βλέπω το vacuum ζηλεύω πολύ.

Αυτό !

Πολύ όμορφα, και το ξύλο κι η ρητίνη. Είσαι μερακλής. Ξύλο από Αυστραλία, αγορά από Γερμανία. Και δεν θα 'ναι και φτηνό...

Να και το προβατο, βελαξε...
μεεε μεεε μεεε

Γιατι ρε φιλε τα προβατα σου κανουν μεεεε ?????
εκτος και εισαι κουφος τσοπανης

(απο μικρος ξερω οτι τα προβατα κανουν μπε ... περιεργα πραγματα!!!)

Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Θα με κανετε να αλλαξω προτεραιοτητες και να παρω και γω τορνο...:bigcry:

Εσύ είσαι από τους πρωτοπόρους !!!! Θυμάσαι την πατέντα με το Parkside παγκοδράπανο ?? -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τορνος και δημιουργιες.

Εσύ είσαι από τους πρωτοπόρους !!!! Θυμάσαι την πατέντα με το Parkside παγκοδράπανο ?? -bye-

Τι θυμαμαι, οποτε θελω το στηνω, αλλα δεν ειναι το ιδιο! Και δυστυχος δεν με περισσεύει ενα χιλιαρικο να εξοπλιστώ περιστροφικα.

Εύγε μάστορα..

Μια λύση είναι και με χρωμα mica που δεν είναι transparent και έτσι οι φουσκάλες δεν πολυφαινονται. Τουλάχιστο αυτό έχω διαπιστώσει.

Μια λύση είναι και με χρωμα mica που δεν είναι transparent και έτσι οι φουσκάλες δεν πολυφαινονται. Τουλάχιστο αυτό έχω διαπιστώσει.

Αρκεί να είναι εσωτερική και να μην σου κάτσει στην άκρη.

Να ξέρετε όμως οτι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε vacuum με μια παλιά χύτρα, ένα κομμάτι χοντρό plexiglass κι ένα μοτέρ ψυγείου που έχει αναρόφηση.
Ακόμα πιο εύκολα φτιάχνεις ένα pressure pot, πάλι με μια χύτρα και μια απλή τρόμπα. Δεν χρειάζεται να ανεβείτε στις 4 και στις 5 ατμόσφαιρες. Από 2 και πάνω είναι μια χαρά.

Το θέμα δεν είναι οθ φουσκάλες αλλά αν θα εισχωρήσει η ρητίνη σε όλες τις τρύπες

Αρκεί να είναι εσωτερική και να μην σου κάτσει στην άκρη.

Να ξέρετε όμως οτι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε vacuum με μια παλιά χύτρα, ένα κομμάτι χοντρό plexiglass κι ένα μοτέρ ψυγείου που έχει αναρόφηση.
Ακόμα πιο εύκολα φτιάχνεις ένα pressure pot, πάλι με μια χύτρα και μια απλή τρόμπα. Δεν χρειάζεται να ανεβείτε στις 4 και στις 5 ατμόσφαιρες. Από 2 και πάνω είναι μια χαρά.
Με ηλεκτρική σκούπα γίνεται;

Last edited by a moderator: