ααααα αυτο ειναι τουμπανο
με τετραγωνη τρυπα (!), με δαχτυλιδι συγκρατησης, με, με, με ...
:a0210:
ακακια ειναι?
Εύγε μάστορα..
Έχω κάτι κομμάτια ελιάς που είναι χιλιοσκασμενα και ο μόνος τρόπος να σωθούν είναι να τα βουτήξω σε ρητίνη, αλλά χωρίς το εργαλείο του Μπάμπη δεν τα βασίζομαι ότι θα καλύψουν τα κενά καλά. Γι αυτό όταν βλέπω το vacuum ζηλεύω πολύ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο μάστορα... Ωραίες κατασκευές. :a0210:
Για μονό πολύ ωραία ιδέα είναι κι αυτό, δοκίμασε το.
Γι αυτό όταν βλέπω το vacuum ζηλεύω πολύ.
Θα με κανετε να αλλαξω προτεραιοτητες και να παρω και γω τορνο...:bigcry:Από ιδέα του Παύλου
Έκανα τα τρία, δύο...
Καρυδιά - Βερικοκιά
Καρυδιά - Βερυκοκιά by George Katsiotis, on Flickr
Να και το προβατο, βελαξε...
μεεε μεεε μεεε
Θα με κανετε να αλλαξω προτεραιοτητες και να παρω και γω τορνο...:bigcry:
Θα με κανετε να αλλαξω προτεραιοτητες και να παρω και γω τορνο...:bigcry:
Εσύ είσαι από τους πρωτοπόρους !!!! Θυμάσαι την πατέντα με το Parkside παγκοδράπανο ??![]()
Μια λύση είναι και με χρωμα mica που δεν είναι transparent και έτσι οι φουσκάλες δεν πολυφαινονται. Τουλάχιστο αυτό έχω διαπιστώσει.Εύγε μάστορα..
Έχω κάτι κομμάτια ελιάς που είναι χιλιοσκασμενα και ο μόνος τρόπος να σωθούν είναι να τα βουτήξω σε ρητίνη, αλλά χωρίς το εργαλείο του Μπάμπη δεν τα βασίζομαι ότι θα καλύψουν τα κενά καλά. Γι αυτό όταν βλέπω το vacuum ζηλεύω πολύ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια λύση είναι και με χρωμα mica που δεν είναι transparent και έτσι οι φουσκάλες δεν πολυφαινονται. Τουλάχιστο αυτό έχω διαπιστώσει.
Το θέμα δεν είναι οθ φουσκάλες αλλά αν θα εισχωρήσει η ρητίνη σε όλες τις τρύπεςΜια λύση είναι και με χρωμα mica που δεν είναι transparent και έτσι οι φουσκάλες δεν πολυφαινονται. Τουλάχιστο αυτό έχω διαπιστώσει.
Με ηλεκτρική σκούπα γίνεται;Αρκεί να είναι εσωτερική και να μην σου κάτσει στην άκρη.
Να ξέρετε όμως οτι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε vacuum με μια παλιά χύτρα, ένα κομμάτι χοντρό plexiglass κι ένα μοτέρ ψυγείου που έχει αναρόφηση.
Ακόμα πιο εύκολα φτιάχνεις ένα pressure pot, πάλι με μια χύτρα και μια απλή τρόμπα. Δεν χρειάζεται να ανεβείτε στις 4 και στις 5 ατμόσφαιρες. Από 2 και πάνω είναι μια χαρά.
Με ηλεκτρική σκούπα γίνεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.