Πολυ ωραιο Κυριακο!
Να ρωτησω κατι που μαλλον μου εχει διαφυγει. Πως αφαιρειτε το σημειο που πιανει στο τσοκ ωστε να μην φαινεται μετα το βιδωμα κλπ?
Δηλαδη το ξυλο προς επεξεργασια αλλαζει φορα τοποθετησης πανω στο τορνο, δεν παραμενει με το πρωτο πιασιμο!Το τσόκ δεν βιδώνεται, το face plate βιδώνεται στο ξεκίνημα και φτιάχνεις πρώτα το πίσω μέρος.
Αν δείς την τρίτη και τέταρτη φωτογραφία απ´το τέλος του Κυριάκου θα δείς στη βάση μια εσοχή. Εκεί πάει και πιάνει σε δεύτερη φάση το τσόκ, και το σημείο που ήταν οι βίδες με το face plate είναι το σημείο που σκάβεται κι έτσι δεν θα φαίνεται τίποτε.
Δηλαδη το ξυλο προς επεξεργασια αλλαζει φορα τοποθετησης πανω στο τορνο, δεν παραμενει με το πρωτο πιασιμο!
Και στο παρο, στη συγκεκριμενη περιπτωση το τσοκ σφηνωσε την εσοχη που πρωτοεκοψε.
Κυριακο ποιο τορνο εχεις?
Tα σέβη μου κύριοι! Μπάμπη άμα σε πάρουν πρέφα οι χαϊεντάδες θα έχεις μπελάδες, να το ξέρεις!
Λές να πάω με το Μανώλη (Μορφέα) να φτιάχνω κόρνες;![]()
Μου αρέσεις ( και ) γιατί είσαι γάτα!
Ελιά και ρίζα ελιάς by George Katsiotis, on FlickrWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.